Originally posted by phanis777
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΩΝΥΜΟ E-MAIL
Collapse
X
-
Δηλαδή τί άνανδρο βρε Λάμπρο; Βρες τουλάχιστον κάποια άλλη λέξη να πεις αυτό που θέλεις, γιατί αυτή δεν κολάει πουθενά εδώ, ξέρεις τι σημαίνει άνανδρο;Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Μάκη ποιους να στεναχωρεί δηλαδή???
Τα παιδιά ερμήνευσαν τα μοντέλα και με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω.
Πραγματικά τα 2 τελευταία 6ωρα της Δευτέρας το γφσ μετατόπισε το κύριο όγκο των φαινομένων ποιο νωρίς και αυτό έγινε από την αλλαγή μιας παραμέτρου.
Το χαμηλό στην Κύπρο προηγήθηκε ελαφρώς πριν την απελευθέρωση των ψυχρών μαζών της διαταραχής στην Μαύρη θάλασσα(η οποία κινήθηκε και λίγο ανατολικότερα τελικά).
Αν θυμάσαι είχα πει ότι οι προγνωστικοί χάρτες της Δευτέρας θα δείξουν την πραγματικότητα μια και θα μιλούν με γεγονότα που θα λαμβάνουν χώρα σε περιοχές που μας ενδιαφέρουν.
Έτσι και έγινε και ο αναμενόμενος 2ος όγκος υετού μετά τις απογευματινές ώρες δεν υπήρξε λόγω μιας μικρής μεταβολής στην παράμετρο που αναφέραμε.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά να κάνουν το χόμπι τους (το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά) και τους ανώνυμους στην ανωνυμία τους!!!!
Edited by: erythreabeach
Comment
-
Ο Μακης καλα εκανε και το δημοσιευσε κατα τη γνωμη μου.
Πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε οτι μας παρακολουθουν και ατομα που δεν ειναι γραμενα στο φορουμ,και απλα ενημερονονται.
Το ειχα τονισει και παλαιοτερα οταν ημουν εγω μοντερειτορ,και το ειχα πει και στον Πανο Βατικιωτη προσοπικα,οτι μας βλεπουν ακομα και υπηρεσιες(ολες οι σχετικες). Το εμαθα απο πρωτο χερι.
Και φυσικα οσοι ενδιαφερονται να κανουν ενα ταξιδακι καπου.
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ....βεβαια η προγνωσημοτιτα φετος ειναι δυσκολη,και αυτο μας δικαιολογη.
Τωρα,επιδει ειδα οτι ζητησε συγνωμη,για τον λαθος τροπο που εθιξε το θεμα ο ανωνημος" φιλος μας,πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα συνεχειας του.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΣΗΡΘΗΚΑ.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩς ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕς ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΜΠΑΖΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ.(Αυτος που θα εχει τη μηγα,θα πεταχτει σιγουρα...)
ΤΕΛΟΣ
"Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...
Comment
-
ξερω πολυ καλα τι σημαινει φιλε μου και ξερω πολυ καλα τι προσπαθεις να πετυχεις με αυτη σου την συμπεριφορα στον Μακη.Originally posted by LeoPΔηλαδή τί άνανδρο βρε Λάμπρο; Βρες τουλάχιστον κάποια άλλη λέξη να πεις αυτό που θέλεις, γιατί αυτή δεν κολάει πουθενά εδώ, ξέρεις τι σημαίνει άνανδρο;...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Αυτό δεν το θέλω γιατί άμα του πάρω τη θέση θα τον διώξω και θα μείνει χωρίς Μάκη το φόρουμ. Δε γίνεται όμως φόρουμ χωρίς Μάκη [i]"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Filoi tou foroum kairou, h kritikh twra exei kai onoma. Erxete apo to idio mas to forum apo ta idia mas ta melh. An psaxete ligo se post tou XK Parnassou tha anakalipsete spontes gia thn katantia tou foroum sto thema kairos.ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
445m.
ΛΟΦΟΣ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ
Comment

"
Comment