Εγώ σου λέω Μάκη ότι το κάνεις επίτηδες για να δημιουργήσεις ίντριγκες στο φόρουμ και να περνάς την ώρα σου, αυτό το έχεις αποδείξει και το αποδεικνύεις πάλι δημοσιεύοντας αυτές τις αηδίες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΩΝΥΜΟ E-MAIL
Collapse
X
-
Εσύ καλά θα κάνεις να μιλάς για λογαριασμό σου και να μην κρίνεις μην ξέροντας. Πες την άποψή σου χωρίς να παραφέρεσαι, σου είναι τόσο δύσκολο αυτό?
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι λες και πιστεύεις, σε επαναφέρω στην τάξη όμως και πάλι, για λόγους αρχής του φόρουμ. Αν θέλεις περεταίρω διευκρινήσεις σε παρακαλώ στείλε ΠΜ και μην ενοχλείς το φόρουμ.Edited by: zink_titanumOver and out.
Comment
-
Αν και τα αυτονόητα δε χρειάζονται επεξήγηση: Η ανώνυμη δημοσίευση θα είχε κάποια αξία μόνο όταν κινδύνευε π.χ. η ζωή κάποιου αν την έκανε επώνυμα.
Επειδή κανένας τέτοιος λόγος δεν υπήρξε, τότε γιατί προώθησες μια ανώνυμη και συκοφαντική επιστολή για το φόρουμ;
Θεωρείς ότι είναι σωστή, γράφτην τότε με τη δική σου υπογραφή, τί μας λές ότι κάποιος μου την έστειλε; Είναι σοβαρό και άξιο άτομο αυτός που την έγραψε για να τον λάβουμε υπ' όψιν μας; Για ποιο λόγο να ασχολούμαστε με μια τέτοια επιστολή;
Επειδή όμως αυτά τα ξέρεις κι εσύ διότι δεν είσαι και κανένας πιτσιρικάς και άσχετος, τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι όλα αυτά τα αστεία τα γράφεις για την πλάκα σου. ’ρα μη μου λές ότι παραφέρομαι επειδή σου μιλάω όπως σου αρμόζει. Και παραείμαι ευγενικός με σένα που θέλεις να ξεφτιλίσεις όλο το φόρουμ.Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
OYTE MANTIS NA EIMOYNA.. [i]Originally posted by periklis_athEGW PANTWS SIMFWNW SE POLLA MAZI TOY,,
IDIWS STIN SIGRISEI POY KANEI ,,,PALIOTERA ITAN KAI OI PROVLEPSEIS DIAFORETIKES..ALLA KAI I ATMOSFAIRA TOY FORUM DIAFORETIKI,,,APOPSI MOY EINAI ALILINDETA SFTA..
THANKS GIA TIN EPIVEVEWSEI.."eimai kynigos oxi dolofwnos
Comment
-
συγγνωμη αλλα υπαρχει καποια αποδειξη οτι ο μακης εγραψε το fake post ?? [i]
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Να κάνω μια παρέμβαση.
1ον. Οι προγνώστες " του φόρουμ κάνουν απλά το χόμπυ τους,άλλοι είναι πάντα υπερβολικά υπεραισιόδοξοι όταν πρόκειται για χιονοκαταστάσεις κυρίως και άλλοι αρκετά πιο επιφυλακτικοί.
Τα παιδιά που διαβάζουν συστηματικά ξέρουν όμως τι να επιλέξουν από την κάθε εκτίμιση και έτσι βγαίνει μια εικόνα.
2.Το θέμα δεν είναι άσχετο με το φόρουμ.
3.Αν είναι λάθος χειρισμός από τον Μάκη που το δημοσίευσε στο φόρουμ μπορεί να το κρίνει ο καθένας,εγώ θεωρώ ότι είναι, μια και δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό ίσα ίσα μάλιστα το αντίθετο.
Αν ήθελε ο συγραφές του mail ας το έγραφε απ ευθείας στο φόρουμ.
4.Καλό θα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές συνεχώς για να βγάζουμε τις προσωπικές μας κόντρες και αντιπάθειες στο φόρουμ."
Comment
-
Όχι βρε Λεωσθένη, φυσικά και δεν την έγραψα εγώ. Όμως, το αν θα αναστατωθεί το φόρουμ από αυτό το μήνυμα, δεν εξαρτάται από το αν θα το δημοσιεύσω, αλλά από το πως θα το αντιμετωπίσουν αυτοί που θα απαντήσουν.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν θέλω να πάρω θέση για το αν έχει δόση αληθείας ή όχι το μήνυμα αυτό, θεώρησα όμως σκόπημο, μια και αναφέρεται στο φόρουμ, να το δουν και οι υπόλοιποι. Είπα, τα σχόλια δικά σας... Και σαν φόρουμ που απευθυνόμαστε σε κάποιο κοινό, νομίζω πως ό,τι λέγεται για το φόρουμ καλό είναι να το γνωρίζουμε, για να το δεχτούμε, να το απορρίψουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας βρε αδερφέ...Over and out.
Comment
-
Φυσικά και ο Χοΐδάκος το έγραψε, διότι όπως γράφει είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, δηλαδή ότι συμφωνεί με τον ανώνυμο" άρα είναι και γνώμη του ιδίου! Και επειδή "ανώνυμος"="ανύπαρκτος" τότε μέχρι να δωθεί το όνομα του "ανύπαρκτου", ο Χοΐδάκος το έχει γράψει."Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Λες τώρα εσύ!
Το μήνυμα το έχω πάρει εδώ και καμμιά βδομάδα και σκεφτόμουν να το βάλω ή όχι. Το είχα συζητήσει μάλιστα και με τον beach-snow. Το είχα ψιλοξεχάσει, αλλά με αφορμή την τελευταία μουφοκακοκαιρία το θυμήθηκα και είναι όντως επίκαιρο.
Και δεν είναι σωστό να δαιμονοποιούμε ό,τι δεν μας αρέσει... Εντάξει, το μήνυμα αυτό στεναχωρεί μερικούς, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να το βαπτίζουμε fake.Over and out.
Comment
-
τετοια συνομοσιολογια δεν εχω ξαναματαδει [i]
βρε παιδια αποδειξεις εχετε? ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ!!!
Αυτος που κατηγορει χωρις αποδειξεις ειναι ανανδρος!!!
(οσο ανανδρο θα ειναι εαν το εγραψε ο μακης τελικα)Edited by: Labros "...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment

Comment