Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΈΝΑ RUN ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟ 12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ρε Λάμπρο δεν είναι θέμα ποιός άνοιξε τα θέματα, αλλά οι αναφορές στα προηγούμενα τρεξίματα του GFS, έκαναν μπάχαλο την όλη κατάσταση του φόρουμ. Δεν ξέραμε που να παμε και είχαμε χάσει την μπάλα.
    Γιάννη κορυφαίο αυτό με τον χιονάνθρωπο!!! [i]"

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ETSI ΡΕ ΗERMES ΜΑΖΙ ΣΟΥ [i]"
      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Tζιφόπαιδα μία είναι η λύση ένα θέμα στην κορυφή για τζιεφεσικούς και να πετάτε run και ξεrun και ξαναμανά run
        Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Αν δεν υπάρχουν χιονοκαταστάσεις... ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ !!! - ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

Comment

ΣΑΚΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ...
            Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
            Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
            www.meteo.gr
            www.meteovolos.gr

Comment

Originally posted by beach-snow
              Ρε Λάμπρο δεν είναι θέμα ποιός άνοιξε τα θέματα, αλλά οι αναφορές στα προηγούμενα τρεξίματα του GFS, έκαναν μπάχαλο την όλη κατάσταση του φόρουμ. Δεν ξέραμε που να παμε και είχαμε χάσει την μπάλα.
              Γιάννη κορυφαίο αυτό με τον χιονάνθρωπο!!! [i]
              αυτο θελω να δειξω κι εγω...εδω ο μακης (εαν κλειδωσε αυτος) κλειδωσε και το δικο του "
              ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Ερμή ανακινείς ζητήματα από το μηδέν κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει θέμα για μένα (έστω κι αν τελευταία βλέπω κάποια περίεργα στον λογαριασμό μου, αλλά δεν το έχω αναφέρει) και μην λες τέτοια λόγια για κανέναν.
                Πολλές φορές κάνω πόστ και μου φαίνεται ότι δεν έχω πρόσβαση λες και έχει σβήσει κάποιος τον λογαριασμό μου, αλλά θεωρώ ότι είναι προβλήματα του σέρβερ.
                Δεν χρειάζεται να μεμσιμηρούμε.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Καλα τι σε εχει πιασει με τον Μακη?Ο ανθρωπος δεν εχω δει να μπαινει την τελευταια ωρα μεσα.
                  Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                  με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

καλησπερα σε ολους !!!!!!!! σιγα σιγα θα επιστρεψω και θα στρεψω τους ανεμους να λευκανουν τους τοπους συμφωνα με τις επιθυμιες σας.. προσμενετε λοιπον! στις 23 θα δειτε σιγουρα τις πρωτες νιφαδες σε πεδινα.. μερικοι θα τις δειτε και απο το βραδυ της 21 ... καλη συνεχεια......
                    fsfsfsffssffssfsffsfsfffsss
                    ola einai aeras....

Comment

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Comment

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ !!!!!!!!!!!! [i] "
                        ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Comment

re sy Mimis katalavaineis ti grafeis?? giati egw den vgazw akrh [i] "
                            http://www.epiptyxio.blogspot.com/

Comment

Τα 'παιξε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ( ΓΜΤ τον ατρομητο σου μεσα )!!!

Comment

0-3 xaxaxax [i]"
                                αντε να τελειωνει το καλοκαιρι!!!!

Comment

Working...
                                X