Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σώπα όπου να ΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εγω παντως αν δεν δω 1 μετρο χιονι ανημερα τα Χριστουγεννα μεσα στην Τριπολη δεν θα ικανοποιηθω για αυτες τις μερες που χασαμε μεχρι τωρα και νομιζαμε οτι εχουμε απριλη και παμε για καλοκαιρι!!!καλα και χιονισμενα χριστουγεννα!
    Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΦΗ ΝΑ ΔΩ ΛΕΥΚΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΚΑΡΙ
      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

εχω μια αλοιφη αμα θες ,ειναι θερμαντικη. Πολυ καλη, κυριως για τραυματισμους...πρωτο πραμα σου λεω!!!!!!
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

[i] gelasame"
          ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

βρε γιαννη μου τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που λεω εγω? πλάκα με κανεις βρε παλιοπαιδο? εγω απλα ειπα οτι προτιμω να χιονισει στα βουνα μας να χαρει ο κοσμος που θα παει για τις γιορτες και να μη χιονισει πχ στο διονυσο στην ερυθραια ή οπου αλλου τελος παντων.... ακυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! [i] το ποσο τωρα ειναι το κοστολογιο κλπ κλπ κλπ μαλλον ασχετο ειναι το θεμα μας......."

Comment

Working...
            X