Announcement

Collapse
No announcement yet.

XIONOFOTOS 12-11-06

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• XIONOFOTOS 12-11-06

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    Γύρω στους 10 πόντους χιονάκι

’ντε και εις ανώτερα

<a href=http://img299.imageshack.us/my.php?image=20061112image0001oz4.jpg" target="_blank"></a>

"
    FALAKROLOVER

ελα να μπαινουμε δυνατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε ευχομαι αλλους 110 ποντους σύντομα....

Comment

to vouno afto de mas apogoitevei sxedon pote...elpizo oute kai fetos...kali arxi kai gia to Falakro!!!
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Αν είναι εύκολο, να έχουμε πληροφορίες σε τακτική βάση θα ήταν καλά (στο μέτρο του δυνατού πάντα)
        ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Comment

’ντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα επιτέλους.Περιμένω πως και πως τα Χριστούγεννα να ανέβω στο Χ.Κ.Φ. για πρώτη φορά και τα νέα είναι θεσπέσια θα έλεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Teo den eimai trelos regular tou Falakrou alla exo paei kapoies fores. Tha sou aresei poli to Falakro pistevo. Orees pistes kai oreoi anavatires otan doulevoun kirios oloi!
            Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.

Comment

Φίλε Imal σίγουρα οταν ανεβαίνεις για πρώτη φορά σε ένα βουνό με τέτοιες συστάσεις είναι λογικό να σου αρέσει.Σίγουρα έχει κάποια προβλήματα απ'ότι διαβάζω στο forum αλλά αν έχεις φάει με το κουτάλι την καφρίλα [i]και τις ατελείωτες ουρές του Παρνασού και (πολύ λιγότερο) των Καλαβρύτων, μάλλον περιμένεις χαρούμενα Χριστούγεννα στο Φαλακρό.Αυτά τρώμε εμείς οι Αθηναίοι στην μάπα που δεν έχουμε πολλές επιλογές για ΠΣΚ σε κάποιο κοντινό Χ.Κ. Α! Να μην ξεχάσω το Χ.Κ. στο Μαίναλο που ακόμα θέλει πολύ δουλειά.... "

Comment

Originally posted by TeoAthens
                ’ντε να δούμε καμιά άσπρη μέρα επιτέλους.Περιμένω πως και πως τα Χριστούγεννα να ανέβω στο Χ.Κ.Φ. για πρώτη φορά και τα νέα είναι θεσπέσια θα έλεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Καλε μου φιλε πιστευω οτι θα το ερωτευτεις.Ειχα παει και περσυ και προπερσυ.Καταρχην ολοι οι αννθρωποι, ολο το προσωπικο ειναι ευγενικοτατοι τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει-πως ειναι στα Καλαβρυτα...και Παρνασσο- καμια σχεση.Εχει απιστευτες πιστες πολυ καλες εγκαταστασεις ολα τελεια -τουλαχιστον για μενα-.Ευχομαι να ειναι καλος και ο καιρος και να εχει ηλιο αλλιως θα υποφερεις λιγο γιατι κανει παρα πολυ κρυο.Θα περασεις σιγουρα καλα και η γυρω περιοχη ειναι πολυ ομορφη.
                Μακή
                ΟΛΑ ΛΕΥΚΑ!!!! ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Comment

Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει ενθαρρυντικα σχολια για το Μαιναλο, αν και λογω αποστασης πραγματικα δε νομιζω να το επισκεφτω ποτε....χαχα...αλλα η τοποθεσια του δε νομιζω οτι βοηθαει καθολου. Δυστηχως με την αλλαγη του κλιματος, τα επομενα 10-15 χρονια, ισως να ειναι ενα απο τα Χ.Κ που αναγκαστικα θα κλεισουν, κατι το οποιο απευχομαι για να μην παρεξηγηθω κιολας. Οσο για Παρνασσο και Καλαβρυτα τι να πω ρε παιδια? Να πω οτι φταιτε κιολας λιγακι για την κατασταση που επικρατει...χμμμ....δε θελω να σας αδικησω κιολας αλλα....δυστηχως την κατασταση αυτη που επικρατει εκει περα την εχουμε φτιαξει εμεις που επισκεπτομαστε. Υπαρχει ενα ρητο που λεει....με τα λεφτα μου...γ...ω και την κυρα μου"....ετσι δεν ειναι? Ο νοων νοειτο....(ελπιζω να το εγραψα καλα!!)"

Comment

Originally posted by jmal

Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει ενθαρρυντικα σχολια για το Μαιναλο, αν και λογω αποστασης πραγματικα δε νομιζω να το επισκεφτω ποτε....χαχα...αλλα η τοποθεσια του δε νομιζω οτι βοηθαει καθολου. Δυστηχως με την αλλαγη του κλιματος, τα επομενα 10-15 χρονια, ισως να ειναι ενα απο τα Χ.Κ που αναγκαστικα θα κλεισουν, κατι το οποιο απευχομαι για να μην παρεξηγηθω κιολας. Οσο για Παρνασσο και Καλαβρυτα τι να πω ρε παιδια? Να πω οτι φταιτε κιολας λιγακι για την κατασταση που επικρατει...χμμμ....δε θελω να σας αδικησω κιολας αλλα....δυστηχως την κατασταση αυτη που επικρατει εκει περα την εχουμε φτιαξει εμεις που επισκεπτομαστε. Υπαρχει ενα ρητο που λεει....με τα λεφτα μου...γ...ω και την κυρα μου"....ετσι δεν ειναι? Ο νοων νοειτο....(ελπιζω να το εγραψα καλα!!)
                    Μα εγω μιλαγα για το Φαλακρο οχι ΓΙΑ το Μαιαναλο.Οσο για το Μαιναλο το αγορασε η τραπεζα Πειραιως οποτε ετοιμασου για μεγαλα εργα.Φετος θα λειτουργισει καο το Πωλονεζικο λιφτ (αν γνωριζεις) που ειναι στην πισω πλευρα.
                    ANY WAY Καλημερα
                    Μακή"
                    ΟΛΑ ΛΕΥΚΑ!!!! ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Comment

Originally posted by maki
                      Καλε μου φιλε πιστευω οτι θα το ερωτευτεις.Ειχα παει και περσυ και προπερσυ.Καταρχην ολοι οι αννθρωποι, ολο το προσωπικο ειναι ευγενικοτατοι τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει-πως ειναι στα Καλαβρυτα...και Παρνασσο- καμια σχεση.Εχει απιστευτες πιστες πολυ καλες εγκαταστασεις ολα τελεια -τουλαχιστον για μενα-.Ευχομαι να ειναι καλος και ο καιρος και να εχει ηλιο αλλιως θα υποφερεις λιγο γιατι κανει παρα πολυ κρυο.Θα περασεις σιγουρα καλα και η γυρω περιοχη ειναι πολυ ομορφη.
                      Μακή
                      Μακή μου είναι έτσι όπως τα λές. Δεν υπερβάλλεις΄στο παραμικρό. Οι άνθρωποι γίνονται δικοί σου". οι εγκαταστάσεις καινούργιες, με μόνο αντιμέτωπο τον καιρό. Αξίζει τον κόπο, και αποζημιώνεσαι.

"
                      Κατερίνα

Comment

xerei kaneis an xionizei pano xthes kai simera?
                        (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Κυριακή ο καιρός πάνω πολύ καλός (και δεν εννοώ ότι χιόνιζε) με πολύ ήλιο
                          Συνθήκες κατάλληλες για ηλιοθεραπεία.

Χθες δεν νομίζω να έκανε τίποτα πάνω γιατί και εδώ Δράμα μόνο συννεφιά είχαμε
                          Όπως και σήμερα (δεν έβρεξε ακόμα) αλλά φορτώνει ο καιρός
                          Αλλά δεν νομίζω πώς θα χιονίσει επάνω γιατί η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή
                          Εδώ τώρα 15 βαθμούς
                          Η διαφορά θερμοκρασίας που έχουμε με πάνω είναι γύρω στους 10 με 12 βαθμούς
                          Αναλόγως και την διεύθυνση των ανέμων
                          Σήμερα με μια θερμοκρασία 3 με 5 βαθμών (στο βουνό) και νοτιάδες
                          Μάλλον θα ρίξει πολύ βροχή
                          [i] "
                          FALAKROLOVER

Comment

Εμαθα και εγώ για την κακοκαιρία που έρχεται εκεί πάνω από ανταπόκριση του Σιδηρόνερου (ενας πόλυ καλός φίλος που μίλησα στο τηλ. μαζί του)ένα χώριο Β.Α. του Φαλακρού αλλά για χιονάκι δύσκολο...[i].Για το Μαίναλο ρε παιδιά τι να πώ...Είναι τόσο κοντά στην Αθήνα αλλά...Ελπίζω να επαλήθευτουν τα λόγια σου Μακή και να δούμε καμιά άσπρη μέρα εκεί πάνω.Για το λιφτ από πισω έχω ακούσει αλλά δεν εχω πάει....Thanks.."

Comment

α μια χαρα είμαστε βρε...... αλλα το φαλακρό με το μαιναλο φίλε μου τι σχεση εχουνε....???????????//

Comment

Working...
                              X