Αγγελε ουτως ή άλλως την δόξα με το όνομα την εχω τα τελευταία .... άντα χρόνια. οποτε μια χαρα είμαι μην ανυσυχεις αλλα να σε λενε και Κέλλο ειναι λιγακι κουκουρουκου!!! χαχαχ ασε δε που οι φίλοι με φωνάζουνε κελλο.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
XIONOFOTOS 12-11-06
Collapse
X
-
Μπας και χιονισει αδερφοι και αδερφες".....Μου ειπε ο Θεος οτι πρεπει να κοψετε και καθε ειδους σεξουαλικης επαφης αν θελετε καλα αποτελεσματα. Εχει δεδομενο το οτι κανετε αδερφια νηστειες, προσευχες και λιτανειες, αλλα ειδε καποιους να τα κανουνε ολα αυτα εξω απο κατι σουβλατζιδικα. Ετσι λοιπον, μου ειπε ....τερμα το σεεεεεξ!!!! (το τραβηξα το εεεεε γιατι θελω να ακουστει ωσαν ψαλμωδια!)
Τερμα λοιπον το σεεεεεεξ και πασης φυσεως μαλακιαααααααν!"Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
μετα απο απευθειας επικοινωνια που ειχα με πανω" για μια ακομη φορα, ενημερωθηκα οτι το σεξ επιτρεπεται! Μαλιστα επικροτειται κιολας, εαν λαμβανει χωραν εις τις αιωρουμενες καρεκλεεεεεεεεες!
Αυτα λοιπον τεκναν μου!
Ακολουθειτε τας συμβουλας του Μεγαλου!"Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
ναι κατι ειχα ακουσει για το Πολωνεζικο....για καποιο γκομενακι απο Πολωνια δεν ηταν? [i]
Θα φερει πολλα τετοια η Τραπεζα Πειραιως??? Αντε ωραια πραγματα! Και Πολωνεζες ...και χιονια!!!!!

"
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
οχι μωρε δε χαθηκε ακριβως το τοπι....λιγο μονο....απλα κανουμε λιγο χαβαλε γιατι και να θελουμε να κανουμε τιποτα αλλο, σκι η σανιδα ας πουμε....χμμμ, δυσκολα τα πραματα! Οποτε το ριξαμε λιγο στη χαζομαρα!Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
1ον στα μπουζουκια στη Θεσσαλονικη θα περαστε απιστευτα , δεν τιθεται θεμα. 2ον, Θεσσαλονικη -1??????? Μη μου πεις οτι αυτο ειναι θερμοκρασια?? Αλλο παλι και τουτο....απο ποτε -1 ρε συ Τεο???Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment

"
"
Comment