Τί γίνεται στο Φαλακρό, έριξε τίποτε ;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα από Φαλακρό ?
Collapse
X
-
Καλά έκανες και έκλεισες Βώλακα .απλά μην περιμένεις νυχτερινή ζωή και μπαράκια....αυτά μόνο Δράμα.Όσο για χιόνι άρχισε τις προσευχές και τα ΒΟΥΝΤΟΥ απο τώρα.Ελπίζω να έχεις καλή παρέα γιατί η περιοχή έχει πολλά όμορφα μέρη....http://www.pkteam.gr
http://kavalagreeceblogspot.com
Comment
-
φιλιπ καλημερα... θα ανεβω με την ξαδέρφη μου και μια φίλη μας που έρχετε απο λονδινο. επειδη εχουμε μερουλες ειπαμε να ανεβουμε πιο μακρυα αν δουμε και κατι ξεχωριστό οπως το φαλακρο.
αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξης. αν θελεις να πιεις ενα ποτο βρε παιδι μου οχι ξενυχτια και τα λοιπά (εξάλου εχουμε σκοπο που ανεβαινουμε!!!!) δεν υπαρχει κάτι? τύπου ενα μπαράκι μικρό? απο φαγητό δε πιστευω πως θα εχουμε προβλημα... ταβερνες υπάρχουν. αν ξέρετε και εχετε να προτεινετε για φαγητό κλπ. το μαιλ μου ειναι kvassil71177@hotmail.com καθε προταση ευπροσδεκτη.
σας ευχαριστώ πολυ και ανυπομονω να τα γνωριστουμε απο κοντά!
οσο για τα βουντου.... μην ανυσυχειτε εχω κανει ταμα!!!! χχεχεχε. μεταξυ μας δε θελω να πιστευω πως τοσο βορεια ενα χιονοδρομικο σαν το φαλακρο δεν θα εχει χιονι. μιλησα και με την ιδιοκτητρια του ξενοδοχείου η οποια μου εκανε εντυπωση το ποσο ευγενική και χαρουμενη ήταν και φυσικα με διαβεβεωσε πως οσα χρονια ειναι εκει δεν υπαρχει φορα που να εχουν κανει χριστουγεννα με κλειστο το χκ. ευτυχως που δεν εχω και συγγενεια με το μητσοτακη!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Comment
-
min anisixite katholou xioni tha exei afthono!!giauto na eiste sigouroi oloi. tora an tha leitourgei kai to xionodromiko einai allo thema...elpizo pos nai!pantos idei exei kamia 15aria ekatosta xioni pano.kai opos leei o pappous mou pou einai ithagenis" tis perioxis tha einai enas makris baris xeimonas!!! tou thimizei enan xeimona stin dekaetia tou 50...exei leei ta idia simadia!
Kelly fageito proteino an tha meinete meres na petaxtite kai sto diplano xorio ton graniti exei oraia grafika tabernakia.alla kai ston bolaka tha breite kalo fagito. kai mhn paraleipsete tis topikes specialite!oso gia diaskedasi an thelete poli xalara pragmata (eos poli poli xalara) kanate ti sosti epilogi!an iparxei metaforiko pantos h drama einai arketa konta gia na pate kanena bradu gia xefantoma ama paraxalarosete pano...
kai to basikotero: opou kai an paei kaneis prepei na efodiastei me arketa kila kalis diatheshs kai na afisei ta pragmata na kilisoun xoris agxos gia to pou kai to pote..tote mono apolambanei to meros pou episkeftike...kali diaskedasei se olous mas!"(NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...
Comment
-
Κέλλυ,
είναι ευχάριστο οτι ξεκινάς με καλή διάθεση..πάντα έτσι να είσαι....¨οπως είπαν και τα άλλα παιδιά με μεταφορικό μέσο η Δράμα είναι κοντά αλλά θέλει αρκετή προσοχή η διαδρομή γιατί, είναι χειμώνας και το βράδυ ηταχύτητες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Το βουνό λογικά θα έχει χιόνι και αν πάνε ετσι τα καιρικά θα είσαι σε θέση να ευχαριστηθείς τις φανταστικές πίστες του ΧΚ .Κάθε χρόνο τις γιορτές το ΧΚ είναι κάθε μέρα ανοιχτό αρκεί να έχουν και τις πίστες αχοιχτές.Απο φαγητό να είσαι σίγουρη ότι θα βάλετε κιλά... [i] το άτιμο το βουνό σε ανοιγει την όρεξη
Διασκέδαση : για χαλάρωμα στο Βώλακα , φαγητό σε Βώλακα αλλά και Γρανίτη , ποτό σε Δράμα αλλά και στο ΧΚ όπου υπάρχει κάθε βράδυ τις γιορτές αρκέτός κόσμος..και καλός..με κέφι για διασκέδαση γύρω απο το τζάκι και στο διπλανό μπαράκι...."
http://www.pkteam.gr
http://kavalagreeceblogspot.com
Comment
-
κελλυ
ανοιγω μπαρακι στο βωλακα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
βρε σεις φορτωστε το αυτοκινητο στον οσε το βραδυ 11.30
και σεις παρτε μια κουκετα 3αρα και το πρωι 6.30 θεσσαλονικη.καφεδακι μπουγατσα και συναφη και σε 2 ωρες χαλαρα θα εισαι στο προορισμο σου
το εχω κανει το δρομολογιο και ειναι εγγυημενο
αλλωστε θα ειστε ποιο ξεκουραστες και στοιχιζει φτηνοτερα
κωστας
εν αθηναις τωρα [i] Edited by: kostasbmw "ορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment
-
kelly
αν πας στον οσε θα σου πουν και εισητηριο πρεπει να πας να το βγαλεις επιτοπου ασχετα αν ταχιδευεις 2 εβδομαδες η 3 μετα
το νυχτερινο ειναι περιζητητο
οπου και να πας βορεια ελλαδα καιμακ σελι πηγαδια ελατοχωρι συμφερει με το τραινο
κυριως γιατι γλυτωνεις τη ταλαιπωρια της επιστροφης [i]
κωστας"ορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment

"
Edited by: GIANNISDRAMA "
Comment