Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα από Φαλακρό ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

και αν το αυτοκινητο ειναι σε ονομα εταιρειας λιζινγκ τι ζηταω?

Comment

νο βουλγαρια κελλυ τουτου

εχω αλλο σεναριο για κει ακου με και δε θα χασεις

σε πειραζει αν στο πω απο τηλεφωνο [i]

παρε να σου πω λυση"
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Ζητάς να σου στείλει μια εξουσιοδότησή της, οι οποία αναφέρει ότι σου επιτρέπει να οδηγείς το αυτοκινητο με τις ταδε πινακίδες καί στην Βουλγαρία. Οι εταιρειες λιζινγκ συνηθως έχουν έτοιμες φορμες.

Εχω περάσει με αυτοκίνητο με λιζινγκ και μάλιστα η εξουσιοδότηση ήταν στα ελληνικα και οι Βούλγαροι στο τελωνείο της Εξοχής δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει και ηι δυνατότητα να σε πάρει Βουλγάρικο ταξί από τα σύνορα αλλά στο τελωνείο της εξοχής δεν έχω χρειαστεί να το κάνω, και δεν ξέρω λεπτομέριες. Το έχω κάνει αρκετες φορές από το τελωνείο στις Σερρες, οπου είναι ουρά τα ταξι, μετα τα Βουλγάρικα σύνορα. Παντως ξερω 3 φίλες που πηγαν περσι με αυτον τον τρόπο.

Αν μάθω λεπτομέριες θα στις περάσω στο mail σου γιατι μαλλον έχουμε ξεφύγει από το αρχικό θέμα.

Comment

Αν ολα αυτά γίνουν μέσα στο 06 τότε σίγουρα θέλεις πράσινη κάρτα και διαβατήριο.

Πάλι αν πάς στο 07 πιθανον να μην θέλεις μιας και απο 1-1-07 και η Βουλγαρία επίσημα θα είναι μέλος της Ε.Ε....και δεν θα χρειαστείς καθόλου να σκεφτείς για Λέβα και συνάλαγμα [i]

Σαν επιλογή το ΒΑΝΣΚΟ είναι πολύ καλό. ...Πραγματικά από σύνορα Εξοχής είναι μέχρι το ΧΚ του Βανσκο είναι κοντά 2 ώρες .

Φέτος αρχίσανε εντατικά την κατασκευή του δρόμου και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι..απο φίλο Βούλγαρο έμαθα οτι δεν είναι και σε καλό στάδιο ακόμα (αυτο τον Σεπτέμβριο).

Η διαμονή στο Βανσκο ναι ναι ναι *** είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απο οτι σε Ελληνικό ΧΚ. Διαμονή σε 4* ΗΟΤΕΛ με εσωτερική πισίνα ,σάουνα και όλα τα χλιδάτα που μας αρέσουν ,νυχτερινή ζωή , αλλά το καλύτερο απο όλα φανταστικές πίστες

Το Φαλακρο όπως και να έχει θα λειτουργίση δεν είναι δυνατόν να το αφήσουν ετσι. Απλά σαν Έλληνες όλα την τελευταία στιγμή με την γλώσσα να τρέχει και πρόχειρα.

Σαν ΧΚ είναι το καλύτερο αν: 1. Έχει χιόνι 2. Έχουν όλες τις πίστες πατημένες και έτοιμες για τις γιορτές. 3. Δουλεύουν τα Λίφτ 4. η διθέσια και 4τραθέσια δεν πιάσουν πάγο

Αν όμως έχεις κέφι και διάθεση όλα θα ξεπεραστούν και θα το ευχαριστηθούμε για μια ακόμη χρονιά............"
          http://www.pkteam.gr
          http://kavalagreeceblogspot.com

Comment

filipp
            από 1-1-07 η Βουλγαρία θα είναι μέλος της Ε.Ε αλλά όχι στη συνθήκη Σένγκεν
            (θα ενταχθεί σε 2-3 χρόνια) αυτό σημαίνει ότι θέλεις διαβατήριο , πράσινη κάρτα (την οποία νομίζω χρειάζεσαι σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης) και λεβα γιατί δεν παίρνουν παντού ευρω , πέρσι που πήγα στο BANSKO στα εκδότρια καρτών για τα λιφτ παίρνανε μόνο λεβα
            (υπάρχουν ανταλακτιρια)

μέσα στης γιορτές στο ΒΑΝΣΚΟ γίνετε πανικός πολλές ουρές στα λιφτ.

Είναι πολύ ωραίο χιονοδρομικό (ευρωπαϊκών προδιαγραφών) αλλά για μετά της γιορτές.

Το φαλακρό φυσικά και θα λειτουργήσει κανονικά οι προετοιμασίες γίνονται.
            Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ΑΝΦΑ αλλά όχι όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι.
            [i]"
            FALAKROLOVER

Comment

καλήμερα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοηθεια σας μιας και δεν γνωρίζω καθόλου την περιοχή και θα ανέβω πρωτη φορά φετος. το θέμα βουλγαρία απλά το είπαμε σαν ιδεα στην περίπτωση που το καραφλό βουνο (που λεει και μια φίλη) δεν λειτουργούσε. σαφώς και αν λειτουργήσει κανονικά και οι πιστες ειναι ανοιχτες εκει θα κάτσουμε.
              το μόνο που μένει να κάνω είναι να κανονίσω τα εισητήρια για το τρένο.

ελπιζω με αρκετους απο σας να τα πουμε πάνω και να πιουμε καφεδάκι.

Κέλλυ

Comment

Kelly μαζί με εσένα θα ανέβουν και άλλοι για πρώτη φορά στο βούνο και νομίζω οτι η αγωνία αν θα ειναι όλα εντάξει με το ΧΚΦ οσο πάει και μεγαλώνει...[i] Πάντως ρε παιδιά μια ημερήσια στο Bansko δεν νομίζω οτι ειναι απαγορευτική, απ'την στιγμή που είναι περίπου μια απόσταση Αθήνα-Καλάβρυτα(?) νομίζω...(?)-O GINNISDRAMA ισως γνωριζει κάτι παραπάνω-Εγώ προσωπικά θα μείνω σε ένα φιλικό σπίτι στο Σιδηρόνερο με άλλα τρία άτομα που ανεβαινουμέ όλοι για σκι και το ψάχνουμε(για Bansko).Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον δάσκαλο για δυο άτομα για τα Χριστούγεννα?"

Comment

για βουλγαρια ή για φαλακρο?????

Comment

Για Φαλακρό για φαλακρό. Sorry μικρή παράλειψη[i] "

Comment

εεεεεεεε χικ κυριε δασοφυλαξ με δυο τρια τεσσερα ουζακια εκει πανω στο βουνο χικ χικ θα σας κανω εχπερ.... χικ

χαχαχαχα ποτε θα πατε τεο? στειλε μου pm με ημερομηνιες μηπως βρεθουμε....

Comment

Μεθυθμενακι χικ... το πρρρρρρογρρρραμμα έχει ως εχξείς.......:αναχώρηση από Αθήνα στις 23/12 πουρνό πουρνό(και πορνό εδω που τα λέμε το πρωινό ξύπνημα) με 2 τουτούνια 4 άτομα+ εξοπλσμό και επιστροφή ίσως και του χρόνου χι χι χι.....Τα τυχερά της φιλοξενίας[i] Αν θες να βρεθούμε θα φοράω ένα γαρύφαλλο κόκκινο στην μάσκα χι(dark humor) Θα βρεθούμε σιγουρα

"

Comment

οκ εγω θα ειμαι πανω 26/12 με 30/12... οποιος δει τον αλλον πρωτα κερναει καφεδακι.......

Comment

Στο ΧΚΦ θα βρείτε απο δάσκαλο μέχρι καθηγητές και πρυτάνεις [i] ...Τεο μην στεναχωριέσαι μπορεί να γκρινιάζουμε για το βουνό της περιοχής μας αλλά έχει απο ολα τα καλούδια..θα περάσετε πανέμορφα ...και για καφέ στο Ανεμοσούρι... "
                            http://www.pkteam.gr
                            http://kavalagreeceblogspot.com

Comment

Filip thanks για τα καλά σου λόγια.Ειναι πραγματικά καλό το οτι ασχολείστε με το βουνό και οτι ζητάτε παντα κάτι καλλίτερο και να συνεχίσετε να το κάνετε για το καλό της χιονοδρομίας στη χώρα γενικά.Θα έρθω και στην Καβάλα για 1 ή 2 διανυκτερέυσεις διότι δεν έχω ερθει ποτέ!!!(sorry δεν έτυχε)[i]"

Comment

TeoAthens
                                Εσείς από σιδηρόνερο στο φαλακρό από πού θα έρχεστε?
                                Από Σιδηρόνερο , Παππάδες , Ποταμούς , Βώλακα , Φαλακρό (υπάρχει δρόμος αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι) είναι ο σύντομος δρόμος
                                η από Σιδηρόνερο , Δράμα , Βώλακα , Φαλακρό 2 ώρες δρόμος περίπου.

Το σιδηρόνερο είναι όμορφο χωριό αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση από τον δρόμο για φαλακρό.

Από Δράμα για ΒΑΝΣΚΟ η διαδρομή είναι λιγότερο από 2 ώρες, (από Βώλακα ακόμη λιγότερη) στα σύνορα δεν καθυστερείς καθόλου γιατί δεν έχει πολύ κίνηση ,
                                ο δρόμος μέσα στην Βουλγαρία τα πρώτα χιλιόμετρα είναι καλός αλλά μετά χαλάει
                                (έχει πολλές λακκούβες) είπανε φέτος ότι θα τον διορθώσουν γιατί πλέον τον περπατά
                                πολύς κόσμος ιδίως από Ελλάδα , δεν ξέρω τη κάνανε τελικά.

Όσο για δασκάλους έχει αρκετούς αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι καλοί.
                                Έλα εσύ και θα βρούμε δάσκαλο.

[i] "
                                FALAKROLOVER

Comment

Working...
                                X