Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ας Μην υπερβαλουμε...Καυσον Απο 14-15/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

kwsta min to psaxneis gia na diabasw egw thelw 10c max imeras alliws bgenw eksw kai liazomai...pantws exw grapsei 5 mathimata kai exw paei arketa kala mexri twra..tin paraskeui grafw arxaia omws kai ta sixainomai ta atima...exw na mathw apeksw 300 stixous ,tin metafrasi tous..den mporw na katalabw to noima tou na matheneis apeksw tin metafrasi enos mythou "

Comment

Μύθος ίσον Θεός, όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, για τους μεγάλους σαν τον Πελέ τον Μαραντόνα κ.ο.κ. "

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Ο Κώστας συνδιάζει επιχειρήματα και αισιοδοξία και προσωπικά μου αρέσει το στυλ του και ας το παρακάνει μερικές φορές στην αισιοδοξία!

’στο να πάει Ρώμα, και εγώ τα μισούσα τα αρχαία αλλά κυρίως τον τρόπο διδασκαλίας... "
        Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

den mou aresei to 12z "

Comment

Εδώ δεν μπορούμε εμείς με μεγάλη ακρίβεια να προβλέψουμε τι θα κάνει αύριο, εμείς; Τα μοντέλα ήθελα να πω, ο άνθρωπος έχει συνδιαστική λογική και ίσως το μυαλουδάκι του πιάνει κάτι που τα χαζά μοντέλα-υπολογιστές δεν βρίσκουν στην ατμόσφαιρα. Τώρα όσον αφορά τον καύσων (με ω ωρε Φάνη )ένας φίλος μου λέει ότι τον φοβάται από μέσα περίπου Ιουνίου και είναι έτσι και αλλιώς στο μυαλό μου πολύ πιθανό (και φυσιολογικό) σενάριο. Όπως μου είπε όταν γυρίσει σε ζωνική θα μας κάψει και είναι η χειρότερη περίοδος λόγω ήλιου και μέρας............................

Originally posted by romas9
            kwsta an mporousame na problepsoume ton kairo se diastima 15 imerwn me pithanotites 80-85 % (!!!!!) tha eimastan theoi..pantws den kserw giati..exeis tin tasi na ypostirizeis oti kathe xeimwnas tha einai pagwmenos kai opsimos kai kathe kalokairi tha eiani drosero me polles broxes broxes kai kataigides..an erthoun oi drosies pou fainontai stis 3-4 iouniou DEN tha kratisoun mexri tis 12 iouniou,exoume kalokairi..tha to deis
            <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
            Pilio

Comment

ρομανέ αντε βρε καλη επιτυχια και στρωσε τον ...... ακατανομαστο σου στην καρεκλα και ασε τα φορουμ..... απο σαββάτο θα σου ξαναμιλησουμε τωρα διαβασμα!!!! αρχαια ειναι αυτα όχι παίξον γελασον...... "

Comment

kalokeri einai as kanei kauswna,,pantws pouthena de fenete kati tetoio simera.......
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Λες να αρχιζω να μεταμορφονομαι σε Αγροτη Γιαννη??? !! ?
                  "
                  Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Απ' αυτά που βλέπω κι εγώ καύσωνας γιόκ μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τα ενσέμπλια επιμένουν σε χαμηλές έως σχεδόν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή. Υπάρχει κιόλας εμφανής κίνδυνος να μας βγεί αρκετά ψυχρός ο Ιούνης τελικά...
                    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

mpa...ta ensemble deixnoun oti mexri tis 10-12 iouniou i thermokrasia tha epanelthei sta kanonika gia tin epoxi epipeda..an kai egw to blepw pio prin..pisteuw meta tis 7-8 iouniou tha epanelthoun

Comment

Μπααα... δεν είναι όπως τα λές, συμφωνώ μαζί σου.
                        "
                        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                        X