Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ας Μην υπερβαλουμε...Καυσον Απο 14-15/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ας Μην υπερβαλουμε...Καυσον Απο 14-15/6

Τα φαινομενα γενικος θα ειναι διασπαρτα και μεμονομενα,απο αυριο μεχρι και το Σαββατο κυριος,οπου ναι μεν η θερμοκρασια θα πεσει,αλλα να μην υπερβαλουμε κιολας.
    Η Επικρατηση ηλιοφανειας εστω και κατα διαστηματα δεν θα ριξει τη θερμοκρασια τοσο χαμηλα οσο ειδα εδω,δηλ. 22 με 23 μαξ....
    Καλοκαιριασε παιδια....
    Εγω προσωπικα θα συμφωνησο με τον Δημητρη,(kABMAN) ,για τον διαχορισμο,και κοψημο τις ελλαδας στα δυο,αλλα οχι με υπερβολες.
    Ολη την εβδομαδα η μαξ χαμηλοτερη,και φυσικα ,δεν υπολογιζο και τοσο τα βδυτικα,οπου εχουν υψομετρο,θα ειναι περι τους +26 με +27 τοπικα,ενω απο την Κυριακη ο καιρος θα βελτιωθει σταδιακα,θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια ,φτανοντας στα κεντρικα τμηματα τους +30.
    Τωρα απο εκει και περα η θερμοκρασια θα παραμεινει σταθερν μεχρι 14 Ιουνη περιπου,δηλ. γυρο στους 30 με 32 τοπικα ,ενω απο εκει και περα κουνια που μας κουναγε....
    Εγω προσοπικα χωρις να θελαω να τρομοκρατησο κοσμο,βλεπω ελλαδα και ιταλια να βραζει με θερμοκρασιες +42 με +43 τοπικα.Πιθανος αναποφευκτο σεναριο...
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

ετσι θα βράζω και γω
    Φανούλι απο την ζέστη θα γινω σαν την μάτα την ντομάτα!!!! 42-43??????? για πότε είναι αυτο το σενάριο φάνη???? πότε το βλέπεις!!!!

και καλώς όρισες γιατί καιρό είχα να σε δω!!!!! σε φάγανε και οι γυναίκες σου βλέπεις!!!!!!"

Comment

Γεια σου κελλη!!! Τρεξιμο πολυ....

Μετα του Αγιου Πνευματος,και σταδιακα θα αρχισουμε να βραζουμε.....Περισοτερο βεβαια εμεις εδω....
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

αχ βρε Φάνη μου:!!!!! τάμα θα σε κάνω στο μοναστήρι στην Ανω Μερά στην Μύκονο να μάθεις να γράφεις σωστά το όνομα μου!!!! (αλλο που δε θες φυσικά)

λες να βράσουμε τοσο πολύ ε??? τι να πω ρε παιδιά!!! αυτα πάντως έτσι οπως γίνονται τα πάνω κατω στις θερμοκρασίες δεν ειναι φυσιολογικά!!!!!"

Comment

Πολύ μικρές έως ελάχιστες οι πιθανότητες για τέτοιο ακραίο σενάριο Φάνη.

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

opws kai poly mikres oi pithanotites gia drosies mexri tote..3-4 meres tha kratisei i drosoula..kai tlk den einai toso drosia oso fainotan..ta mesimeria stin athina me ilio tha ftanei kai tous 25-26-27 bathmous "

Comment

Φάνη δεν ξέρω που το βλέπεις αυτό, αλλά ελπίζω πραγματικά να μην γίνει "
              Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Και οι δροσιές Ρωμανέ μου ως τις 10-12 τοπυ μηνός περίπου έχουν ως 80-85% πιθανότητες για να συμβούν. Πάμε για ένα ανοιξιάτικο πρώτο 10 ήμερο τουλάχιστον Ιουνίου. Και βλέπουμε.

Comment

Roma 25 βαθμους μεγιστη στην Αθήνα τον Ιουνιο..ειναι δροσια.

Το αλλο σεναριο για τα 43αρια δεν μπορει καποιος να το πει με βεβαιοτητα γιατι ειναι πολυ μακρυα.37-38 ισως ειναι το πιο πιθανο.

Comment

Χωρις να θελω να γκαντεμιασω κατι τετοιο με +43 ........εγω λεω οτι δν προκειται να γινει καθ ολη τη διαρκεια του καλοκαιριου!!! μονο η λαρισα μπορει να πιασει καμια δυο μερες +40 κ τπτ παραπανω!!!"

Comment

kwsta an mporousame na problepsoume ton kairo se diastima 15 imerwn me pithanotites 80-85 % (!!!!!) tha eimastan theoi..pantws den kserw giati..exeis tin tasi na ypostirizeis oti kathe xeimwnas tha einai pagwmenos kai opsimos kai kathe kalokairi tha eiani drosero me polles broxes broxes kai kataigides..an erthoun oi drosies pou fainontai stis 3-4 iouniou DEN tha kratisoun mexri tis 12 iouniou,exoume kalokairi..tha to deis

Comment

Αρχικά μιλάω για ένα διάστημα 10 ημερών περίπου και ως 12 περίπου Ιουνίου, οπότε αυτό είναι μια εκτίμηση πρόβλεψης που θα δεις ότι κατά πολύ θα είναι μέσα, γιατί τα συστήματα τώρα που πιάνει καλοκαίρι είναι ελαφρώς...τεμπέλικα και ευκολοπροβλέψιμα όπως σου έχω ξαναπεί. Δίνω αυτές τις πιθανότητες με το βλέμμα αρχικά στον καιρό από Πέμπτη-Παρασκευή και ύστερα, με ένα χρονικό εύρος 10-12 ημερών, στο οποίο και θα έχουμε δροσιές και σε περιοχές πιο βόρεια πολύ καλές δροσιές έως και ψύχρες.
                        Τώρα για το άλλο που είπες ότι έχω την τάση να βλέπω παγωμένους χειμώνες κ.λ.π., το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήδη έχω 1/1 και τίποτα παραπάνω. Που τους είδες αλήθεια τόσους χειμώνες και καλοκαίρια την στιγμή που με ξέρεις περίπου 7-8 μήνες περίπου; Απορώ πραγματικά.
                        Προσωπικά βλέπω πάρα πολλά σημάδια (και τα έχω αναφέρει ως πηγές μου) πριν τελικά πω την άποψή μου για μια επερχόμενη εποχή, είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι.
                        Καλά δεν παίζεσαι
                        Τι θέλεις άραγε;
                        Να δω ότι έρχεται βαρύς χειμώνας και να μην το πώ; Η να βλέπω δροσερό καλοκαίρι και εγώ να πω ότι θα έχει 7 καύσωνες και θα λοιώσουμε;
                        Να είσαι σίγουρος ότι αν κάποια στοιχεία έχουν κάτι αντίθετο από αυτό που αναφέρεις να είσαι σίγουρος ότι θα το παραθέσω και θα το τεκμηριώσω, ασχέτου αποτελέσματος.
                        Αρχικά τώρα γράψε τις εξετάσεις σου να έχεις καλά αποτελέσματα και να διαβάζεις με δροσιές και μην ανησυχείς και μπάνια θα κάνεις και ζέστες θα έχει, αλλά και διαστήματα με κάποια φαινόμενα.
                        Για το χειμώνα δε θα τα πούμε το Σεπτέμβριο..."

Comment

Πάντως προσπαθείς με αυθυποβολή να έρθουν βαριοί χειμώνες,όπως προσπάθησαν να κερδίσουν οι Λιθουανοί τη eurovision!Μάλλον αυτό εννοεί ο Ρώμας , χωρίς να λείπουν βέβαια και τα επιχειρήματα από το λόγο σου.Εμένα μου αρέσει η αισιοδοξία που εμπνέεις για πιο κρύο καιρό.Στη θέση σου θα έκανα το ίδιο. "
                          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Αν έχω τέτοιες δυνάμεις Χρήστο ώστε να επηρεάζω με τα λεγόμενά μου τον καρό και δεν το ήξερα μπράβο μου Αλλά θα επαναλάβω το παραπάνω, ότι βλέπω πάρα πολλές προγνώσεις και πάρα πολλά σημάδια πριν αποφανθώ για κάτι, το οποίο για τον προηγούμενο χειμώνα υπήρξε θετικό. Θα δούμε και τις υπόλοιπες εξελίξεις. Και δεν είναι μόνο θέμα αισιοδοξίας, αλλά πολλών παραμέτρων ακόμη."

Comment

Είδες κάτι που σε έκανε να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα;

Originally posted by Larissa_Trophy
                              Τα φαινομενα γενικος θα ειναι διασπαρτα και μεμονομενα,απο αυριο μεχρι και το Σαββατο κυριος,οπου ναι μεν η θερμοκρασια θα πεσει,αλλα να μην υπερβαλουμε κιολας.
                              Η Επικρατηση ηλιοφανειας εστω και κατα διαστηματα δεν θα ριξει τη θερμοκρασια τοσο χαμηλα οσο ειδα εδω,δηλ. 22 με 23 μαξ....
                              Καλοκαιριασε παιδια....
                              Εγω προσωπικα θα συμφωνησο με τον Δημητρη,(kABMAN) ,για τον διαχορισμο,και κοψημο τις ελλαδας στα δυο,αλλα οχι με υπερβολες.
                              Ολη την εβδομαδα η μαξ χαμηλοτερη,και φυσικα ,δεν υπολογιζο και τοσο τα βδυτικα,οπου εχουν υψομετρο,θα ειναι περι τους +26 με +27 τοπικα,ενω απο την Κυριακη ο καιρος θα βελτιωθει σταδιακα,θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια ,φτανοντας στα κεντρικα τμηματα τους +30.
                              Τωρα απο εκει και περα η θερμοκρασια θα παραμεινει σταθερν μεχρι 14 Ιουνη περιπου,δηλ. γυρο στους 30 με 32 τοπικα ,ενω απο εκει και περα κουνια που μας κουναγε....
                              Εγω προσοπικα χωρις να θελαω να τρομοκρατησο κοσμο,βλεπω ελλαδα και ιταλια να βραζει με θερμοκρασιες +42 με +43 τοπικα.Πιθανος αναποφευκτο σεναριο...
                              Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Working...
                              X