Προς Ερυθραιαμπιτς(Γιωργο)
--------------------------
Δεν εχω λογια να εκφρασω την αγανακτιση μου,για το ποστ σου. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΑΣ.
Επισεις δεν μπορω να καταλαβω τα 2 προσωπα που δειχνεις ,τουλαχιστων στον προσωπο μου.Και επισεις την επιθεση σου προς εμενα τη στιγμη που δεν σου εχω κανει τιποτα.
Εγω αναφερθηκα στον ζινκ,ο οποιος συγκεκριμενα απαντησε,και δεχομαι τα παντα απο μερος του.
Εσυ γιατι προκαλεις?
Απο τη μια αστεια,και απο την αλλη χωσηματα?
Ενταξει ρε Γιωργο,κριμα..
Καταφερες να με κανεις κακο.
Και μη μου γραψεις οτι εγω τα καταφερα με τα ποστ μου...
Η Διπροσοπια ειναι ενα πραγμα που απεχθανομαι.
Και για το λογω αυτο και μονο,διαγραφω ακομα και το κινητο σου απο τη λιστα μου.
Δεν ξερω κατα ποσο αυτο το λαμβανεις υπ οψην αλλα,σκεψου καλλητερα μερικα πραματα.Δεν ειναι απειλη παντος.
Απο μοντερειτορ βγηκα,τελικα και φυσικα σε αυτο μετρησε και το τελευταιο ποστ μου πιστευω.
Προς snowreport
---------------
Mετα λυπης μου σημερα εκανα ,απεγνοσμενες προσπαθειες να μπω,αλλα δεν μπορουσα,και μπηκα με διαφορετικο τροπο.
Θα ηθελα να μαθω τι εγινε με τον λογαριασμο μου? Εκανε ban καποιος απο εσας,η καποιος mod?
Και στο κατω κατω της γραφης τοσο ανεπυθημητος εγεινα εδω μεσα?
Εαν υφηστατε τετοιος λογος τοτε δεν εχω παρα να μην ξαναγραψω,και αυτο θα κανω.
Πραγματικα λυπαμαι,για αυτη την καταντια ,και αυτο τον διασηρμο που δεχομαι,κυριος απο ατομα τα οποια πιστευα,και κατα 2ον ,που κυριος δεν ειχα κατι μαζι τους.
"
--------------------------
Δεν εχω λογια να εκφρασω την αγανακτιση μου,για το ποστ σου. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΑΣ.
Επισεις δεν μπορω να καταλαβω τα 2 προσωπα που δειχνεις ,τουλαχιστων στον προσωπο μου.Και επισεις την επιθεση σου προς εμενα τη στιγμη που δεν σου εχω κανει τιποτα.
Εγω αναφερθηκα στον ζινκ,ο οποιος συγκεκριμενα απαντησε,και δεχομαι τα παντα απο μερος του.
Εσυ γιατι προκαλεις?
Απο τη μια αστεια,και απο την αλλη χωσηματα?
Ενταξει ρε Γιωργο,κριμα..
Καταφερες να με κανεις κακο.
Και μη μου γραψεις οτι εγω τα καταφερα με τα ποστ μου...
Η Διπροσοπια ειναι ενα πραγμα που απεχθανομαι.
Και για το λογω αυτο και μονο,διαγραφω ακομα και το κινητο σου απο τη λιστα μου.
Δεν ξερω κατα ποσο αυτο το λαμβανεις υπ οψην αλλα,σκεψου καλλητερα μερικα πραματα.Δεν ειναι απειλη παντος.
Απο μοντερειτορ βγηκα,τελικα και φυσικα σε αυτο μετρησε και το τελευταιο ποστ μου πιστευω.
Προς snowreport
---------------
Mετα λυπης μου σημερα εκανα ,απεγνοσμενες προσπαθειες να μπω,αλλα δεν μπορουσα,και μπηκα με διαφορετικο τροπο.
Θα ηθελα να μαθω τι εγινε με τον λογαριασμο μου? Εκανε ban καποιος απο εσας,η καποιος mod?
Και στο κατω κατω της γραφης τοσο ανεπυθημητος εγεινα εδω μεσα?
Εαν υφηστατε τετοιος λογος τοτε δεν εχω παρα να μην ξαναγραψω,και αυτο θα κανω.
Πραγματικα λυπαμαι,για αυτη την καταντια ,και αυτο τον διασηρμο που δεχομαι,κυριος απο ατομα τα οποια πιστευα,και κατα 2ον ,που κυριος δεν ειχα κατι μαζι τους.
"

"
Comment