Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς Ερυθραιαμπιτς (Γιωργο),Και Snowrepor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς Ερυθραιαμπιτς (Γιωργο),Και Snowrepor

Προς Ερυθραιαμπιτς(Γιωργο)
    --------------------------

Δεν εχω λογια να εκφρασω την αγανακτιση μου,για το ποστ σου. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΑΣ.
    Επισεις δεν μπορω να καταλαβω τα 2 προσωπα που δειχνεις ,τουλαχιστων στον προσωπο μου.Και επισεις την επιθεση σου προς εμενα τη στιγμη που δεν σου εχω κανει τιποτα.
    Εγω αναφερθηκα στον ζινκ,ο οποιος συγκεκριμενα απαντησε,και δεχομαι τα παντα απο μερος του.
    Εσυ γιατι προκαλεις?
    Απο τη μια αστεια,και απο την αλλη χωσηματα?
    Ενταξει ρε Γιωργο,κριμα..
    Καταφερες να με κανεις κακο.
    Και μη μου γραψεις οτι εγω τα καταφερα με τα ποστ μου...
    Η Διπροσοπια ειναι ενα πραγμα που απεχθανομαι.
    Και για το λογω αυτο και μονο,διαγραφω ακομα και το κινητο σου απο τη λιστα μου.
    Δεν ξερω κατα ποσο αυτο το λαμβανεις υπ οψην αλλα,σκεψου καλλητερα μερικα πραματα.Δεν ειναι απειλη παντος.
    Απο μοντερειτορ βγηκα,τελικα και φυσικα σε αυτο μετρησε και το τελευταιο ποστ μου πιστευω.

Προς snowreport
    ---------------
    Mετα λυπης μου σημερα εκανα ,απεγνοσμενες προσπαθειες να μπω,αλλα δεν μπορουσα,και μπηκα με διαφορετικο τροπο.
    Θα ηθελα να μαθω τι εγινε με τον λογαριασμο μου? Εκανε ban καποιος απο εσας,η καποιος mod?
    Και στο κατω κατω της γραφης τοσο ανεπυθημητος εγεινα εδω μεσα?
    Εαν υφηστατε τετοιος λογος τοτε δεν εχω παρα να μην ξαναγραψω,και αυτο θα κανω.

Πραγματικα λυπαμαι,για αυτη την καταντια ,και αυτο τον διασηρμο που δεχομαι,κυριος απο ατομα τα οποια πιστευα,και κατα 2ον ,που κυριος δεν ειχα κατι μαζι τους.

"
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Εντάξει Φάνη,εγώ πάντως το δικό σου κινητό δεν το διαγράφω από την λίστα μου.
    Θεωρούσα και θεωρώ ότι το κειμενό σου εχτές μας ενδιέφερε όλους και όχι μόνο έναν άνθρωπο αφού μίλησες για θέματα επιλογής των mods και για τον δικό σου ρόλο στο SR.
    Δεν σε συκοφάντησα,ούτε διέρευσα ψευδή στοιχεία για τον εαυτό σου για να σε κάνω όπως είπες κακό.Ένα κείμενο σου σχολείασα που το βρήκα ατυχέστατο πέρα για πέρα.
    Πριν το γράψω μάλιστα το σκεύτηκα πάρα μα πάρα πολύ,για αυτό και ζύτησα και συγνώμη προκαταβολικά και από εσένα και από τα υπόλοιπα παιδια.
    Το μεσημέρι που μιλάγαμε στην χαλαρή συζήτηση,σου έκανα μία νύξη μήπως και το συζητάγαμε εκεί και δεν χρειαζόταν να γράψω κάποιο θέμα,άλλα εσύ δεν μπήκες στην διαδικασία να ρωτήσεις καν.
    Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν η αιτία αυτό για να βγεις από moderator,που ομολογουμένος είχες την αποδοχή απο την συντριπτική πλειοψηφία των μελών εδώ,και για εμένα όχι αδίκως.Πραγματικά η στάση σου τις δύο τελευταίες μέρες ,με τα κείμενα που είχες αναιβάσει με εξέπληξε και ένοιωσα την ανάγκη να σχολειάσω το χθεσινό,το οποίο το βρήκα εγώ το τονίζω εγώ εν μέρη προκλητικό.
    Δεν πάει πολύ διάστημα που σου είχα δώσει τα εύσημα για την ψύχρεμη στάση που είχες κρατήσει ,μετά την επιλογή των mods η οποία είχε βοηθήσει τα μέγιστα στο να μην διαλυθεί τότε το forum.Και μάλιστα όχι μόνο μία φορά,και αν ξανά ερωτηθώ το ίδιο θα έλεγα και τώρα.
    Έχω το ελάτωμα να εξωτερικέω τις σκέψεις μου για κάτι που βρήσκω πολύ καλό άλλα και το αντίθετο.
    Ίσως τελικά δεν πρέπει να μιλάω γιατί στεναχωρώ ανθρώπους που με τίποτα δεν θέλω και το ενοώ αυτό.
    Εγώ δεν σε διαγράφω μια φορά ούτε από το τηλεφωνό μου,άλλα πολύ περισότερο ούτε και από την παρέα των πιο οικίων και φυλικών μου προσώπων στο forum.
    Συγνώμη για ακόμα μια φορά που σε στεναχώρησα.

Comment

Αυτα ολα τα προσωπικα μηνυματα, δεν μπορειτε να τα συζητησετε στα εμαιλς σας ή μεσω κινητου;;; Ξαναλεω...οτι η επαναληψη και οι προσωπικες διενεξεις σκοτωνουν και το forum και τα μελη αυτου!!
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Επιστολές προς Κορινθίους, Θεσσαλονικείς και Σνοουριπρορτ. Τι είναι αυτά ρε παιδιά, άλλη δουλειά δεν έχετε; Τρώγεστε σα τα σκυλιά, επιτέλους βάλτε 1-2 σοβαρούς μοντς μετά από απόφαση του ΣΡ και αφήστε τα δικολαβικά. Τα άλλα περί ψηφοφοριών και δημοκρατιών αφήστε τα για αλλού, εδώ είναι ένα απλό φόρουμ, όπως είχαν πει και παλιά άλλα παιδιά σωστά. Έχει καταντήσει δικαστήριο εδώ μέσα και δεν μου κάνει κέφι πια να μπαίνω.
        <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
        Pilio

Comment

Τα εν οικω, μη εν δημω...

Comment

Μετά λύπης μου βλέπω ότι συνεχίζονται πάντως να βγαίνουν καινούργια θρέντς τα οποία αποσκοπούν σε προσωπικές διαμάχες... Κρίμα... "
            Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
            LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
            http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Working...
            X