Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πάμε τις κόντρες??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάμε τις κόντρες??

Αγαπητοί φίλοι συν..χιονοδρόμοι,
    Τώρα που τελείωσε ή τελειώνει τέλος πάντων η σεζόν για ελάτε να πούμε πόσες φορές (περίπου αν δεν θυμάστε ακριβώς) καταφέρατε φέτος να πάτε για σκι. Ως "φορά" βέβαια εννοώ ημέρα.
    Εγώ λοιπόν, με μεγάλη περηφάνια δηλώνω ότι έφτασα περίπου τις 27 (χειροκρότημα παρακαλώ). Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω του χρόνου αλλά δυστυχώς ξέρω ήδη ότι θα είναι το ρεκόρ μου για πολλά χρόνια ακόμα.

Εσείς?????
    Για να δω, ποιον νίκησα, και ποιος με ξεπέρασε?

Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι σε όλους σας.
    Φωτεινή

Υ.Γ. Έχει κι άλλος την αίσθηση ότι αυτή η χιονοδρομική περίοδος πέρασε αστραπιαία?.."
    Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
    Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Εγώ μόλις 8.

Την υπόλοιπή σου ζωή τι κάνεις; "

Comment

Εγω μόλις 7.

Την υπόλοιπή σου ζωή τι κάνεις; "
      !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Εγώ γύρω στις 16 νομίζω.....

Πάντα περνάει πολύ γρήγορα η χιονοδρομική περίοδος

"
        ’ζωτο

Comment

Εγώ δεν τις μέτρησα. Πάντως ενώ κάθε χρονιά έκανα 3-4 φορές, φέτος με πρόχειρους υπολογισμούς έκανα 23-26 φορές.
          Και φυσικά η βελτίωσή μου από την πρώτη ημέρα της σεζόν στο bansko έως και το Σάββατο στα Κελάρια είναι τεράστια (τότε απλά τσούλαγα).
          Φώτης
          ΥΓ Σίγουρα fevgath δεν σε πέρασα. "
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

16 φορές και το θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα "
            Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι

Comment

13 και ειμαι δυσαρεστημενος. Απο αυτες μονο 2 καθημερινες ολες οι αλλες ΣΚ. Ουτε εξωτερικο καταφερα να παω οπως ελεγα στην αρχη της σαιζον.
              Του χρονου ελπιζω τουλαχιστον σε 20.

Με ενα προχειρο υπολογισμο λοιπον, βενζινες εισητηρια και κανα ψιλο φαγακι η σαιζον (χωρις να βαλω οτι εξοπλισμο πηρα φετος) μου πηγε 13*45Ευρω (average)= 585Eu
              ΓΚΛΟΥΠ!"
              Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Γυρω στις ~20-21 lift-served –εκ των οποιων οι μισες πριν την Πρωτοχρονιά- κ αλλα 3 Σ/Κ ορειβατικου σκι.
                Πολυ χαμηλα τα φετινά ratings, λογω προσωπικων καθηκοντων (δουλεια το λεμε αυτό!) καταμεσης του Γεναρη-Φλεβαρη..γκρρ..

(ευτυχως, δεν εφυγαν ακομα κ οι τελευταιες χιονουρες )

Να ειμαστε ευχαριστημενοι, αν ειμαστε καλά κ χωρις τραυματισμους! Τα βουνά εκει ειναι - δε φευγουν (τα χιονια μονο, αλλα προσωρινά κι αυτα)"
                Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Καμμιά δεκαριά όλες κι όλες .
                  Ποσοτικά δεν έχει να πεί τίποτα... αλλά τις ευχαριστήθηκα και τις 10 . Μια εξαίρεση όταν σε επίσκεψη στο ΧΚΚ, τραυματίστηκε μια φίλη με το "καλημέρα".
                  Τεσπα, να 'μαστε καλά, του χρόνου περισσότερες."

Comment

Μόνο 6 φορές σε αντίθεση με άλλες χρονιές λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ετοιμάζεται διάδοχος για τους χειμερινούς ολυμπιακούς. Του χρόνου ελπίζω πιο πολλές και ίσως με μάρσιππο να τον έχω στην πλάτη για να συνηθίζει από μικρός.Να συνεχίσω την παράδοση.

Όπως είπε και ο Makalu εμείς νά 'μαστε καλά και τα βουνά εκεί είναι δεν φεύγουν αλλά μας προκαλούν συνεχώς "
                    RED SWINGER

Comment

Καλυτερος μου μηνας ο Ιανουαριος με 13-14 μερες σκι.
                      Χειροτερος ο Απριλιος με 5 μερες.

Συνολικα περασα της 32 μερες με αρκετα ποιοτικο σκι.

Θα χτυπησουμε και καμια εβδομαδα το καλοκαιρι θα φτασουμε της 40...

Comment

12 επισκέψεις συνολικά, οι 11 για σκί. Οχι άσχημα για πρώτη χρονιά ε ; "

Comment

21 Φορές φέτος δεν μου έκατσε και μια βδομάδα που είχα πάρει άδεια τον Ιανουάριο αλλιώς θα έσπαγα το περσινό ρεκόρ!!
                          Πάντως το ευχαριστήθηκα !!

Comment

Εγώ φέτος πήγα μόνο 2,5 φορές.Τις 2 τις ευχαριστήθηκα στον Παρνασσό και την 0,5 δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου στα Καλάβρυτα,λόγω κυρίως καιρού.Μια κατάβαση (.;.) και αυτή στραβή στη Θέτιδα...Την επόμενη περίοδο ελπίζω να κάνω περισότερες φορές σκι...
                            ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Originally posted by kerk216
                              12 επισκέψεις συνολικά, οι 11 για σκί. Οχι άσχημα για πρώτη χρονιά ε ;
                              Την 12η τι εγινε? Πηγες απο συνηθεια? "
                              Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Working...
                              X