Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πάμε τις κόντρες??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tο καλυτερο ρεκορ το εκανα εγω !Ειχα 20 επισκεψεις στα βουνα και εκανα σκι 4 φορες μονο Ελπιζω τη νεα σεζον να τα παω καλυτερα !"

Comment

Εγω παιδια πηγα καμμια 15 φορες φετος αλλα η βελτιωση που ειδα στην τεχνικη μου απο την αρχη μεχρι το σαββατο στα κελαρια ηταν τεραστια.Γι'αυτο οποτε μπορω θα πηγαινω!Θελω να παω και μια τελευταια την Μ.Παρασκευη αλλα θα με κυνηγισουν οι υποχρεωσεις"!! "

Comment

Παρά τις καιρικές αναποδιές, τα κατάφερα 10 φορές εφέτος. Not bud?! ’ντε και του χρόνου επί δύο ."
        ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
        Skigr.org

Comment

Να τος και ο ακης.που χαθηκες ωρε?!!
          Πατσισαμε, και εγω φετος 10 φορες μετρησα.Too Bad θα ελεγα!Συγκριτικα με κατι αλλους με 20-30 φορες
          "

Comment

Συγγνωμη αλλα σε κερδισα.11!!(Ειχα ξεχασει μια αθλια ημερα στα καλαβρυτα!!) "

Comment

Originally posted by jwalker
              Εγώ μόλις 8.

Την υπόλοιπή σου ζωή τι κάνεις;
              Eεεε προφανώς δεν είχα και πολλή υπόλοιπη ζωή.
              Αν εξαιρέσεις τη δουλειά βέβαια. "Έπεσα με τα μούτρα" όμως γιατί από του χρόνου μετακομίζω σε νησί νότια (γμτ) και το σκι δυστυχώς θα περιοριστεί στο ελάχιστο. Ευτυχώς βέβαια που θα έχω 2 βδομάδες ολόκληρες τα Χριστούγεννα.
              Έκανα ρεκόρ φετος, γι αυτό ήθελα να δω κι εσείς οι υπόλοιποι πόσες πήγατε.
              Λοιπόοοοοον έχουμε και λέμε. Βλέπω με χαρά ότι μόνο ο φίλος με τις περίπου 40 φορές με ξεπέρασε!!!
              Του χρόνου τέτοιο καιρό θα ξαναρωτήσω. Μόνο που τότε θα με περνάτε όλοι.
              ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (και κάντε και καμιά κατεβασιά και για μένα του χρόνου που θα σκάω απ'τη ζήλια μου..."
              Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
              Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Comment

41! Δεν τις ειχα μετρησει, αλλα εβγαλα το ημερολογιο και τις εβαλα κατω. Μια ειναι υποπτη, μπορει να ηταν και 40..

Δεν καταφερα να παω οσες φορες θα ηθελα καθημερινες. Του χρονου καλυτερα.

Φιλικα

ΜακηςΜ
                Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Originally posted by skipan
                  Να τος και ο ακης.που χαθηκες ωρε?!!
                  Πατσισαμε, και εγω φετος 10 φορες μετρησα.Too Bad θα ελεγα!Συγκριτικα με κατι αλλους με 20-30 φορες
                  Καλημέρα φιλαράκι . Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνω και ξανά προς τη δόξα τραβώ . Όλα καλά. Καλό Πάσχα. Θα τα πούμε απο Τρίτη μεριά."
                  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                  Skigr.org

Comment

Γύρω στις 36 μπορεί και παραπάνω , αλλά μπορεί να παίξει και κανένα ορειβατικό μετά το κλείσιμο του Παρνασσού "
                    Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

Originally posted by odyssey
                      Originally posted by kerk216
                      12 επισκέψεις συνολικά, οι 11 για σκί. Οχι άσχημα για πρώτη χρονιά ε ;
                      Την 12η τι εγινε? Πηγες απο συνηθεια?
                      Δεν ήταν η 12η, ήταν η πρώτη που ψαχνόμουνα για δάσκαλο, ενοικιάσεις κλπ.
                      Απο συνήθεια πήγα την προηγούμενη κυριακή αν και δεν έφτασα μέχρι το χιονοδρομικό γιατί ήμουνα με μεγάλη παρέα και γκρίνιαζαν οτι έχουμε αργήσει (για κοψίδια εννοείται ...)."

Comment

Καθε Σ/Κ στην Βασιλιτσα +6 μερες τα χριστουγεννα + 2 φορες στη πλαστικη πιστα στο Μετσοβο
                        the beauty is more enough...

Comment

Δυστυχώς μόνο καμιά 7άρα φέτος. Αλλά είμαι πολύ υπερήφανη, επειδή οι 2 (Παρνασσός) ήταν κατόρθομα - άφιξη Ελλάδα Παρασκευή βράδυ, σκι Σάββατο & Κυριακή, αναχώριση Κυριακή βράδυ Και για πρώτη φορά φέτος πήγα Καιμακτσαλάν "
                          The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P. Lovecraft)

Comment

12 σκι και τα 12 στα Καλάβρυτα.

Το χειρότερο ρεκόρ" της τελευταίας 5ετίας

Αν δε πάμε κάπου να μείνουμε καμια δεκαριά μέρες...
                            Με μια δυο καθημερινές και με Σ/Κ δεν την παλεύω "

Comment

Ρεκορ φετος 32 ή 33, και αν δεν εκλεινε νωρις το Φαλακρο ισως προλαβαινα κανα 2 ακομη....

Comment

11 φορές σε χιονοδρομικά και 1 στο χωριό μου οπου εκτός οτι φτιάξαμε πίστα +-100 μέτρα και την πατήσαμε με διάφορα, στο τέλος κάναμε και άλμα "

Comment

Working...
                                X