’κη μην πανικοβάλλεσαι! Δεν έίναι τίποτα η πεζοπορία. Θυμάμαι, που λες, πέρυσι το Καλοκαίρι που είχαμε πάρει ένα φίλο μου να περπατήσει στην Εύβοια ένα 18ωρο περπατηματάκι και μετά είχε 39 πυρετό για 3 μέρες. Σίγά τα λάχανα!!! Θα ζήσεις κι εσύ! "
Θυμαμαι πριν περιπου 7 χρονια, εκει γυρω στο τελος Μαϊου, οπου ξεκινησαμε το απογευμα με τα ποδια, απο τα Ψαχνά και φτασαμε χαραματα την αλλη μερα στο χωριο Προκόπι {Αγιο Ιωαννη Ρωσσο, γιορταζε} στην Β Ευβοια...περιπου 20κμ ανηφορα και αλλα 20κμ ευθεια! Κοιμομουν μετα για 20 ωρες συνεχομενα και δεν μπορουσα να περπατησω για 4 μερες! "
siga re extreme tipe kitso, thes kai rafting. Se ligo tha protinis na ksekinisoume mazi apo mitsikeli me parapente kai na sinadisoume tous ipolipous sta tzoumerka.
Ego pados epimeno. tha exo mazi sportime espresso kai to kosmo tou ependiti kai mazi me ena fredo pagomeno tha sas perimeno stin kafeteria koda sto simio pou tha termatizete .osi pistsi proselthete"
ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΑΑΛΟΝΙΚΗ ΚAΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ #CEL 6948820393 TO MAIL TO ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΕ ...ΤΙ ΦΑΠΑ ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ MODERETORS XEXEXE
ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΡΑ (JEEP )ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ !!!!!!!
ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ DEADLINE THN TETARTH 25/4
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.........
ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ........
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ????ΕΜΑΙL
ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ PHOTO ME FANH AGROTI COOKMAN GIANNH ERMH DIRFI SNOWBEACH ZINK KELLY ERYTHREA KATERINES SERZIO LARA ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΟΥΣ!!!!!ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ!!!!
Μπράβο ρε τσομπάνη! Εμένα προσωπικά με βολεύει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και προορισμός Τζουμέρκα!Από τις δραστηριότητες πεζοπορία-μάσα-καφέδες σίγουρα και γιατί όχι να το ψάξουμε για rafting. Καλό είναι όντως να κανονίσουμε μέχρι Τρίτη του Πάσχα τα βασικά για να ξέρουμε το πρόγραμμά μας.Εγώ προσωπικά θα είμαι online όλες αυτές τις μέρες και θα σου στείλω και κανα mail αν χρειαστεί περισσότερη επικοινωνία.Θα έχω υπ'οψιν και το κινητό σου αν χρειαστεί.Τα λέμε σύντομα! "
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment