Kai ο snowman30 δηλωνει παρων στην εκδρομη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επίσκεψη Αυγό-Τζουμέρκα που λέγαμε;
Collapse
X
-
Για να ανέβεις Καταφίδι έχει ζουρλό χιόνι αυτή την έποχη.Βέβαια λιώνει σιγά σιγά. Ο καταρράκτης των Τζουμέρκων θα ήταν μια φοβερη ιδέα πάντως για να περάσουμε από εκεί. Προσωπικά είμαι σε καλή φυσική κατάσταση για πεπζοπορία,αλλά καλό θα ήταν να μην ακολουθήσουμε κάποιο δύσκολο στη διάβασή μονοπάτι γιατί εγώ όπως ενδεχομένως και άλλοι είμαστε αρχάριοι σε ορεινές διαδρομές.Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Ετσι όπως πάω εγώ θα τις χάνω τις εκδρομές. Δυστυχώς, παρ'όλο που θα το ήθελα πολύ, είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν βγώ έστω για ένα ποτό, εκείνο το τριήμερο.
Θα την βγάλω οίκαδε. Οπότε παρακαλώ θερμώς για accurate, detailed report, όπως λέμε στο χωριό μου, πλούσιο σε φωτογραφίες."Κατερίνα
Comment
-
Kαλημέρα και από εμένα. Μια παρατήρηση μόνο. Επειδή θα είναι η αργία της Πρωτομαγιάς και απ ότι ξέρω από φίλους που έχουν σχέση με την περιοχή θα γίνεται ένας ψιλοχαμός και δύσκολα θα βρεθεί χώρος για διαμονή (καταφύγια, ξενώνες),μήπως λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να κανονιστεί για ένα ΣΚ μακριά από αργία.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους φίλους, να αρχίσουν να χρησιμοποιούν για τέτοια θέματα και αυτήν την κακομοίρα την ενότητα ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, έτσι για να ζωντανέψει κι αυτή λίγο
"
ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Web cam, live καιρός στο Αιγιο
http://www.e-achaia.gr
Comment
-
Ναι, αυτό λέω κι εγώ, αν και είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε, θα πρέπει να κανονιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όσοι είναι να συμμετέχουν να το σκεφτούν έτσι ώστε σε λίγες μέρες να έχουμε έναν αριθμό...Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Όσον αφορά στην τοποθέτηση του θέματος, αν είναι να μεταφερθεί, τουλάχιστον να φαίνεται και εδώ ώστε να μη γίνει μπέρδεμα από αυτούς που δεν παρακολουθούν πολύ το forum.Λεωσθένης
Comment
-
Φίλε μου LeoP, για όνομα του θεού, δεν το είπα για αυτό. Το είπα για να ζωντανέψει και αυτή η καινούργια ενότητα για την δημιουργία της οποίας, παρακάλεσα τον Π.Βατικιώτη να την φτιάξει και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Η παράκλησή μου είναι για να μπορέσουν όλοι οι λάτρεις των βουνών να οργανωθούν καλυτερα.ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Web cam, live καιρός στο Αιγιο
http://www.e-achaia.gr
Comment
-
Πως θα γίνει η δημοσκόπηση με τέτοιο bug διπλο τριπλο τετραπλό ψήφο??? Ο καθένας που έχει ρίξει την δικιά του ψήφο θα πάει να ψηφίζει την δικιά του με΄χρι να περάσει μπροστά η δικιά του.... Στην ουσία δεν είναι δημοκρατικό, διότι θα αποφασίσουν δυο!!Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm
Comment
-
Εγώ πάω ευχαρίστως και Όλυμπο αφού είναι στα σχέδιά μου να το κάνω κάποια στιγμή. Προτείνω όμως όχι αυτή τη φορά μια και η ιστορία έχει ξεκινήσει για Τζουμέρκα. Μπορούμε να κανονίσουμε και για Όλυμπο αργότερα, πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα προς το Καλοκαίρι για να είναι και καλύτερες οι καιρικές συνθήκες, γίνεται να πιάσει Μύτικα κανείς τέτοια εποχή; Και δε μιλώ για πεπειραμένους όπως ο Iceclimber αλλά για τους υπόλοιπους όπως εγώ.Λεωσθένης
Comment

[
]"
Comment