KELLY μου sorry που θα στο πω αλλά διακρίνω στον τρόπο γραφής σου ένα υφάκι ιδιαίτερα από τότε που έγινες moderator.Ειλικρινά δεν θέλω να υπονοήσω κάτι περισσότερο από αυτά που γράφω αλλά νομίζω ότι η όλη στάση σου είναι λίγο απότομη και αλλαζονική.
Καταλαβαίνω τον πιθανό εκνευρισμό σου με όλα αυτά που έχουν γίνει τελευταία αλλά η θέση σου ως moderator δεν νομίζω ότι σε εξουσιοδοτεί να αναφέρεσαι με τον τρόπο που κάνεις σε άτομα ιδιαιτέρως απαραίτητα στο forum όπως ο Νικόλας.Μην ξεχνάς ότι πολλοί από εμάς (και ο Νίκος επίσης)προσέφεραν γνώσεις και αναφορές στο forum πολύ πριν εσύ και κάποιοι από τους υπόλοιπους moderators ανακαλύψουν την ύπαρξή του.
Νομίζω ότι η θέση του moderator δεν είναι θέση διευθυντή στο forum αλλά θέση προστάτη αυτού από επιθέσεις και αναφορές του στυλ που όλοι μας ξέρουμε.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί άνετα να επιτευχθεί η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του forum χωρίς να χρειάζονται λύσεις που προκαλούν και χωροφύλακες.
Πραγματικά δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν αλλά μου χτυπάει άσχημα να σε βλέπω σε ρόλο(τρόπο)που πιστεύω ότι δεν σου ταιριάζει.
Εγώ ήμουν αυτός που έδωσα έμφαση στην γλυκήτητα και στον ωραίο τρόπο ενσωμάτωσής σου στο forum όταν γινόταν ο χαμός με τον αγρότη.
Θεώρησα σωστό να αναφέρω τα παραπάνω όχι για να σου κάνω παρατήρηση αλλά για να επισημάνω κάτι που κατά την γνώμη μου χτυπάει άσχημα.
.
Φιλικά
Απόστολος-Νέα Ερυθραία
Αποστολη,δεν πιστευω οτι η Κελλη αλλαξε...
Απλα θεωρησε ενα γεγονος σχεδον τελειωμενο,και το οποιο ειναι στην κυριολεξια στα χερια του Νικου,για να επιστρεψει...τον οποιο φυσικα και θελω πισω...
Οταν γινεσε moderator ,ελαφρος,αλλα πολυ ελαφρος αλαζεις σταση η οποια με τον καιρο επανερχετε....ολλα αυτα απο εμπειρια δικια μου..αλωστε και για μ'ενα τα ιδια λεγανε πολοι,και τα πηραν πισω παλι...
έλα ρε Νικόλααααααααααααααααααααα
φεύγω πάω στην φίλη σου την Κατερίνα.Αν είσαι μέσα θα τα πούμε σίγουρα από εκεί.
Συγνώμη ρε Νίκο,άλλα θα φωνάζει πάλι και δεν μπορώ να την ακούω.Από την Τετάρτη πάω και όλο εδώ είμαι."
Comment