Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός που παρατηρώ στο forum ότι δεν υπάρχεις πλέον σαν μέλος όπως με λυπεί και η απουσία της Κατερίνας φυσικά που τέτοια ώρα είχαμε είδη στήσει την παρεήστικη κουβεντούλα μας με την συμμετοχή βέβαια και άλλων παιδιών από το forum.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑ !!!!!!
Collapse
X
-
Τωρα που ειπες για ψαρια...ειχα παει χθες στην περιοχη του Μπουρνώντα, προς τις Αλυκες της Χαλκιδας και μπορουσα να δω παιδια, κοπαδια τα κεφαλοπουλα, απο τα βραχια! Μιλαμε για πολλα ψαρια...οποιος λοιπον ασχολειτε με το ψαρεμα...
"
Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Να καλησπερισω και να πω και εγω με τη σειρα μου, οτι στεναχωρεθηκα παρα πολυ με τη διαγραφη του Νικολα.
Ητανε η ψυχη του forum και εκανε τα παντα για να μενει ζωντανο.... Ειχε απειρες ιδεες και αρκετο χιουμορ.
Επισης θελω να τον ευχαριστησω, γιατι αν δεν υπηρχε ο Νικολας δεν θα γνωριζομασταν καποια μελη μεταξυ μας και να κανουμε αυτη την τοσο ομορφη παρεα που κανουμε τον τελευταιο καιρο.
Απο το Σαββατο που εγιναν τα γεγονοτα, ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ και δηλωσα αποχωρηση. Καποια στιγμη πιστεψα οτι ισως βιαστηκα για αυτη την αποφαση μου, ετσι το σκεφτηκα αρκετα... Δυστυχως, ομως, προς εκπληξη μου ειδα ενα forum μεσα στη γκρινια και στη φαγομαρα.... Θεμα για το καιρο; Ουτε συζητηση... Αντε το πολυ δυο θεματα! Τι να πω...
Επισης θα ηθελα να συγχαρω, εστω και καθυστερημενα, τα παιδια που αποφασισαν να γινουν moderators. Αν και πιστευω πως η ολη διαδικασια εγινε πολυ βεβιασμενα και καποια μελη που αντεδρασαν εχουν δικιο.
Αυτο το γραφω γιατι ο κυνδινος για τις επιθεσεις που δεχομασταν ειχε περασει και επρεπε οι διαδικασιες να γινουν πιο οργανωμενες και χωρις βιασυνη.
Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω το Φανη που με επελεξε και μενα για moderator, αλλα λογω του οτι ειχα αποχωρησει δε το θεωρηασα σωστο να μπω.καιρομανια!!!!!
Comment
-
Και σαν την Κατερίνα,και σαν τον Νικόλα να προσθέσω και σαν εσένα και σαν όλους όσους δεν πρόσβαλαν σε καμία περίπτωση το forum με τα κειμενά τους φίλε meteora άλλα σε αντίθεση το βοήθησαν να με την στάση τους αρκετές φορές μην συμετέχοντας σε υποβαθμιστικούς διαλόγους ύβρεων και απαξίωσης.Όλοι οι καιρόφιλοι εδώ χρειάζονται γιατί είπαμε ο πλουραλισμός και απόψεων άλλα και γνώσεων δημιουργεί πιο πλήρες φόρουμ.
Comment
-
Πάντα σε ένα χώρο με πολύ κόσμο.....θα υπάρχουν διαφωνίες. Οπως και εδώ. Αλλά αν δεν συμφωνούμε σε κάτι να μην παρεκτρεπόμαστε. Στην τελική δεν έχει κανένα νόημα να βρίζει ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν και τα γήπεδα για αυτή την εκτόνωση...
"
http://www.meteorameteo.com/
Comment

"
"
Comment