Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ MODERATORS ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

τα 2 ατομα ειναι οι περισσοτεροι που αποχωρησαν? γιαννη με εκπλησεις!!!!!!!εγω σου απαντησα αλλα δεν ψηφισα στην δημοσκοπιση! για αποχωρησεις μιλαμε για τον νικολα και για τον μεγκρεμ! δεν ειδα ή ακουσα κανεναν αλλο να φευγει! και οσοι φυγουν τωρα το νοεμβριο με τα κρυα και τα χιονια παλι εδω θα ειναι! ας ληξει το θεμα δεν εχει νοημα και μην φωναζεις δεν χρειαζετε! σε ακουμε και προσπαθουμε να κανουμε κουβεντα οχι να πλακωθουμε στις μαπες!!!!! τουλαχιστον απο την πλευρα μου δεν εχω τετοιο σκοπο! σε μια γειτονια ζουμε!

Comment

shmera ematha oti yparxoun antiideologikes dhmoskopiseis..kai oti anhko se...pletra...kai episis oti prepei na eimai eugnomon pou den sbistike!!!!!!
      AISXOS AHDIA APOTROPIASMOS"
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Δεν ξέρω που το είδες γραμένο κάπου από εμάς ότι απαγορεύετε να δούμε τι πιστεύουμε...οπότε άκυρο. Oμως στην κατ' επίφαση δημοκρατία είμαι ενάντιος , όποιος βγει και πει ότι ήταν δίκαια η δημοσκόπηση με 4-1 την αναλογία σε θετικά κι αρνητικά, τότε τι να πούμε αλλο.
        Η επιλογή έγινε βιαστικά και γρήγορα, γιατί έπρεπε να προληφθούν καταστάσεις καινούργιες. Δεν απάντησες όμως στο γεγονός ότι δηλώθηκαν 10 άτομα και όποιος ακόμη ήθελε από το Φάνη και δηλώσαμε μόνο 3, οι άλλοι που ήταν εφόσον ήθελαν να γίνουν;;;Αποχώρηση είδα μόνο του Νικόλα ο οποίος είχε κάποιες δικαιολογημένες ενστάσεις.

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ρε γιαννη χαλαρωσε επιτελους!!!!!!!τι σε τσιμπησε χριστιανε μου??????????? τι επαθες και τα χεις βαλει πια με ολους μας? τοσο πολυ ενοχληθηκες???? αμα δεν το αντεχεις και μιλας κατα αυτον τον τροπο τι να σου πω πια???? μη ξαναγραφεις!!! ακου ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ!!!!! ουτε θεση στο δημοσιο να ηταν που ειπε και καποιος???? τι θα κανουμε τωρα? να φυγουμε να εισαι ευχαριστημενος? σε λιγο θα μας πλακωσεις και στο ξυλο ετσι οπως πας. σε παρακαλω πια!

Comment

Γιατί Κώστα ανακυκλώνετε το θέμα συνεχώς???
            Νομίζω ότι το θέμα έχει λείξει άλλα και παρ όλα αυτά το κάθε μέλος έχει διακαίομα να εκφράζει τα ερωτήματά του που για άλλους μπορεί να είναι άκαιρα και άστοχα άλλα για εκείνον και για άλλους να μην είναι.
            Κώστα δεν μου άρεσε πάντως αυτό για τις 3πλές ψήφους και θα ήθελα αν γίνεται να το αποδείξεις αλλιώς να το πάρεις πίσω και να μην ξανά αναίβει δημοσκόπιση πλέων.

Comment

THN APANTHSH STHN EDOSE O ANTONO2 POU EINAI SAN NA MIN YPARXEI MALLON.....Αυτός ο κάποιος ήμουν εγω καλέ μου φίλε αλλά δεν με ειδοποίησε κάποιος έστω με ένα mail κάτι βρε παιδιά αφου μου στέλνει συνέχεια mail το SR για τον καιρό.....

AKOMA PERIMENEI
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Αηδια πρέπει να αισθάνεσαι με τον τρόπο που γράφεις και επιτίθεσαι, αλλά όταν δεν γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της αντιδημοκρατικότητας ε τότε δεν αξίζει να απαντήσσω τίποτε.
                Η γνώμη του Γιάννη περι δημοσκοπήσεων είναι:
                Ηταν σωστή η απόφαση...
                1. ΟΧΙ
                2. ΟΧΙ
                3. ΟΧΙ
                4.Μπορεί ΟΧΙ
                5. ΙΣΩΣ ΟΧΙ.
                Να χαίρεσαι τη δημοκρατία που πρεσβεύεις.

Comment

αυτο δεν ηταν ουτε δικη μου αρμοδιοτητα ουτε του κωστα ουτε του φανη! δεν ειμαι υποχρεωμενη να ξερω το μαιλ του αντονο2 ουτε να το εχω! και δεν νομιζω οτι το σνουρεπορτ επρεπε να στειλει μαιλ για αυτο. ανεβηκε σαν θεμα στην πρωτη πρωτη γραμμη οποιος ηταν μεσα το εβλεπε. και την αλλη μερα να την εβλεπε παλι ευπροσδεκτος θα ηταν οποιος ηθελε να μπει μοντ.
                  προς το παρων εγω και ο κωστας ειμαστε ολη μερα κανεις αλλος! λες να μην θελαμε εχτρα βοηθεια????? ειμαστε σοβαροι?

Comment

ρε γιαννη χαλαρωσε επιτελους!!!!!!!τι σε τσιμπησε χριστιανε μου??????????? τι επαθες και τα χεις βαλει πια με ολους μας?

APISTEUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
                    ANEBAZO DHMOSKOPISI NA DOUME AN OLA HTAN SINOMA...KAI TI GINETE???
                    OI EKLEGMENOI!!!!LENE OTI EPESA NA TOUS FAO!!!!FIMOSTE MAS"

Comment

τι να σου πω βρε γιαννη πια? υποτιθετε οτι εισαι και ολοκληρος αντρας (ηλικια δεν λεω δεν ειναι σωστο)!!!!

αν το προβλημα σου ειναι τοσο εντονο πια το τηλεφωνο του κου βατικιωτη ειναι γνωστο. ξερεις τι πρεπει να κανεις!

κριμα παντως δεν περιμενα να εξελιχθει σε τετοιο βαθμο!

Comment

Γιώργο δεν μπορεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να αποδείξουμε διπλο-τριπλο ψηφίες, αλλά δεν είδα και τόσες αντίθετες απόψεις για το γεγονός. Εδώ υπάρχει μια προκλητική και σαφώς μη δημοκρατική επίθεση κατά της διαδικασίας, λες και μιλάμε για υπουργικά συμβούλια νισάφι πια. Να απολογούμαστε όλοι αδιάκριτα, γιατί είμαστε δημοκράτες στους κατ' επίφαση δημοκράτες. Και δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι αποδείξεις είναι επί σκηνής και τις αποφάσεις για το ποιός γίνεται τι, τις παίρνει το SR και όχι εμείς.

Comment

apotelei pagia taktiki enos allou atomoy poy baftistike moderator na pernei thlefona sto snow report kai oxi dikh moy"

Comment

Κωστή ειλικρινά δεν έχω διαβάσει και δεν προλαβαίνω να τους διαβάσω τους τελευαταίους διαλόγους τώρα που υπάρχουν πολλές απαντήσεις ,διάβασα τα δύο post που είχαν γραυτεί από το μεσημέρι και μετα και είδα αυτό που έγραψες γι αυτό και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τα υπόλοιπα:

Αυτή είναι δημοκρατία φίλε Γιάννη. Γιατί παρά την αντιδεοντολογική δημοσκόπηση, παρά τις τριπλοψηφίες που έγιναν από τη δική σας πλετρα (για να αποδείξετε τι άραγε), παρά τις λοιδωρίες και την ειρωνία, η δημοσκόπηση παρέμεινε στην κορυφή με δική μας πρωτοβουλία σε στίκυ θέμα, ενώ το περιεχόμενό της ήταν για διαγραφή. Αυτή είναι η δημοκρατία που ενώ δόθηκαν 10 ονόματα για μοντερέιτορ δήλωσαν συμμετοχή μόνο 3 και το θέμα είναι ακόμα στα σημαντικά για να δηλώσει όποιος ακόμη ήθελε και θέλει. Οπότε ψευτοαντιλήψεις για νύχτα και διαταγές ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Εκτός κι αν η αντίληψη είναι δημιουργούμε θέμα απλά για να δημιουργούμε και τίποτε άλλο.
                            κατήγγειλες 3πλοψηφίες ,και είπα απλά άμα δεν μπορείς να τις αποδείξεις να την κατεύασεται άμεσα και να καταργήσετε πλέον τις δημοσκοπίσεις.

Comment

Ο Καιρός στην Ελλάδα είναι αίθριος, η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
                              Στο forum επικρατούν ισχυροί άνεμοι, κατακλισμοί, χιονοθύελες, μπουμπουνιτά, κεραυνοί και μηδέν διάθεση για ενασχόληση με το ζητούμενο : ΚΑΙΡΟΣ.
                              Φώτης
                              ΥΓ. Αυτός ο αγρότης τελικά έκανε μεγάλο κακό (ή καλό
                              το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

θα ηθελα να πω τη γνωμη μου κι εγω...

Η συσταση περισοτερων moderators ηταν επιτακτικη!

Αυτο πρεπει να τα καταλαβουν ολοι εδω μεσα.

Δηλαδη στο mirc που βρισκονται 30 mods ,αυτοι χαζοι ειναι και το κανουν???

Δοκιμασα μονος μου,αλλα ειναι δυσκολο βρε παιδια...Οσο περισοτεροι τοσο το καλλητερο...

Εαν εισασταν στη θεση μου την κυριακη το πρωι,και τη δευτερα θα το καταλαβαινατε...
                                Δεν ηξερα απο που να αρχισω και που να τελειωσω...
                                Και εκτος απο αυτο,ειχα και καταιγισμο μυνηματων mail,αλλα για ενημερωση,και αλλα απειλητικα....
                                Τωρα απο απειλες ,απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν φυσικα...αλλα σκεφτειτε το ΧΑΟΣ!!
                                Αλωστε σε αυτους που απειλησαν ειτε ειναι ενας ,δυο ,τρεις η τεσσερεις τους κανω ανοιχτη προσκληση για Γευμα....Τα στοιχεια μου,και το προσωπο μου ειναι στην ευχαιρια τους,και τους περιμενω με χαρα!!

Τελος Παντον.

Απο εδω και περα πιστευω ολα θα πανε καλα...
                                "
                                Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Working...
                                X