gia spasimo sto filo mou ton gianni dilpopsifisa(kai tha tri i tetrapsifiso) stin epilogi dimokratika giati opos ipa kai prin den exei vali sosta tis epiloges.P.x. eprepe na valei pistevo opos ipe kai o filos tin epilogi -anagaia. Gianni den pistevo na mou pareksigithis???????
kelly:γιάννη μου την αποψη σου την εξέφρασες χτες και ξέρουμε οτι διαφωνεις με τα μπουνια!
kelly den exo blepseis gia moderator...
klasimentes
Senior Member
:eprepe na valei pistevo opos ipe kai o filos tin epilogi -anagaia. Gianni den pistevo na mou pareksigithis???????
de se parexigo alloste to katalaba oti kati pigene straba sto dhmokratika
to oti einai anagaia einai aytonohto g ayto den to ebala,,edo omos exetazoume ton tropo pou egine kai mono........."
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
νομιζω αποψη μου φυσικα ας μην με πυροβολησουν μερικοι μερικοι, αυριο να κατεβει αυτη η δημοσκοπιση! θελω την αποψη σας παρακαλω! δεν εχει νοημα να υπαρχει αφου ο γιαννης μας σε λιγο θα μιλησει και για παραγκα!!!!!
Απλά και χωρίς να κρίνω το 1-4 στα θετικά και αρνητικά ερωτήματα της δημοσκόπησης, η όλη διαδικασία έγινε σύντομα από τον Φάνη και το SR (ως υπεύθυνοι διαχείρησης της κρίσης) και σωστά έγινε έτσι. Για την δική σας ενημέρωση και για όσους δεν έχουν πληροφορηθεί το όλο θέμα, προτάθηκαν αρκετά άτομα (10-12), από τα οποία δεν δήλωσαν συμμετοχή στη θέση των μοντερέιτορς ούτε το 50%. Υπήρχε η δυνατότητα να το κάνουν, αλλά πολύ απλά δεν το θέλησαν. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι όποιος θέλει ακόμη που δεν ήταν στις προτάσεις του Φάνη, μπορεί να δηλώσει παρών, αλλά μόνο ένα παιδί από την Αθήνα (δεν θυμάμαι το nick), είπε αν χρειαστείτε βοήθεια...θα μπορούσα να την δώσω.
Αν αυτό δεν λέγεται δημοκρατική διαδικασία και πλήρης ελευθερία, δεν ξέρω τότε ποιό πράγμα λέγεται.
Αυτός ο κάποιος ήμουν εγω καλέ μου φίλε αλλά δεν με ειδοποίησε κάποιος έστω με ένα mail κάτι βρε παιδιά αφου μου στέλνει συνέχεια mail το SR για τον καιρό.....νομίζω πάντως πως δεν υπάρχει λόγος τέτοιας δημοσκόπησης το θέμα
έχει λήξει οτι έγινε έγινε.
Είναι τοις πάσι ορατό πλέον Κέλλυ μου και λοιποί φίλοι, ότι κάποια συγκεκριμένα άτομα του φόρουμ αντιμετωπίζουν - δυστυχώς - την δημοκρατία επιλεκτικά και κατά το δοκούν. Είναι όλοι αυτοί που είναι μόνιμα και δογματικά αρνητικοί, χωρίς προτάσεις, κενοί από ιδέες και συνήθως ειρωνικοί σε κάθε ανάπτυξη θέματος από αλλους. Μόνιμη γκρίνια, συνεχής κοροιδία και άνοστο χιουμορ. Εκεί κατά την δική μου άποψη χάνουμε τον προσανατολισμό μας και δεν ξέρουμε πως να διαλογισθούμε.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Αυτή είναι δημοκρατία φίλε Γιάννη. Γιατί παρά την αντιδεοντολογική δημοσκόπηση, παρά τις τριπλοψηφίες που έγιναν από τη δική σας πλετρα (για να αποδείξετε τι άραγε), παρά τις λοιδωρίες και την ειρωνία, η δημοσκόπηση παρέμεινε στην κορυφή με δική μας πρωτοβουλία σε στίκυ θέμα, ενώ το περιεχόμενό της ήταν για διαγραφή. Αυτή είναι η δημοκρατία που ενώ δόθηκαν 10 ονόματα για μοντερέιτορ δήλωσαν συμμετοχή μόνο 3 και το θέμα είναι ακόμα στα σημαντικά για να δηλώσει όποιος ακόμη ήθελε και θέλει. Οπότε ψευτοαντιλήψεις για νύχτα και διαταγές ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Εκτός κι αν η αντίληψη είναι δημιουργούμε θέμα απλά για να δημιουργούμε και τίποτε άλλο.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
beach snow:Αυτή είναι δημοκρατία φίλε Γιάννη. Γιατί παρά την αντιδεοντολογική δημοσκόπηση, παρά τις τριπλοψηφίες που έγιναν από τη δική σας πλετρα (για να αποδείξετε τι άραγε), παρά τις λοιδωρίες και την ειρωνία, η δημοσκόπηση παρέμεινε στην κορυφή με δική μας πρωτοβουλία σε στίκυ θέμα, ενώ το περιεχόμενό της ήταν για διαγραφή. Αυτή είναι η δημοκρατία που ενώ δόθηκαν 10 ονόματα για μοντερέιτορ δήλωσαν συμμετοχή μόνο 3 και το θέμα είναι ακόμα στα σημαντικά για να δηλώσει όποιος ακόμη ήθελε και θέλει. Οπότε ψευτοαντιλήψεις για νύχτα και διαταγές ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Εκτός κι αν η αντίληψη είναι δημιουργούμε θέμα απλά
diladi gia na katalabo...apagoreuete na doume ti pisteuoume???
ta peri diplopsifias asta!!!!des ths apanthseis apo kato onomastika!arkoun!
h epilogi egine me sunoptikes diadikasies
des ti leei to palikari.....
m aythn thn istoria apoxorisan perisoteroi para apo thn antidrasi gia ton agroth..giati arage???
egw den exo oneiro na eime arxigos pouthena,ebala thn dhmoskopisi kai ixera to apotelesma.htan simantiki.sbhste thn"
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
beach snow production:1)
παρά την αντιδεοντολογική δημοσκόπηση
2)παρά τις τριπλοψηφίες που έγιναν από τη δική σας πλετρα
3)η δημοσκόπηση παρέμεινε στην κορυφή με δική μας πρωτοβουλία σε στίκυ θέμα, ενώ το περιεχόμενό της ήταν για διαγραφή.
4)ψευτοαντιλήψεις για νύχτα και διαταγές ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας
eisai apolaystikos kai dhmokratikos!!!!!!!!!!!!!
s euxaristo poy den thn esbises arxige mou
sou afierono to bibliotan gino prothipoyrgos
"
Comment