Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΤΡΟΠΗ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΝΤΡΟΠΗ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΘΕΣ (25-02-2006) ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕ 18 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 22 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.

1)ΤΑ 18 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ.

2)ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΜΙΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ.

3)ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 1.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΑΣ ΡΩΤΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΤΟ SNOWBOARD ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 18 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SNOWBOARD ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ LIFT ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ.ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΑΓΕ ΠΟΛΥ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ LIFT ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ,Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΤΗΣ ΕΞΗΓΩ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ LIFT.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ 27 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΑΣΣΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Υ.Γ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ.ΑΣ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

1)Το εισιτηριο κανονικα κοστιζει 22€. Χτες οι ηταν κλειστη η στυγα και η αρτεμης γι'αυτο και ειχε φθηνοτερα.
    2)Δεν ξερω αν ειναι κανονας του χ/κ αλλα καλο ειναι να το εχεις σε εμφανες σημειο για να μπορουν να διευκολυνονται ολοι και οι υπαλληλοι αλλα και οι υπολοιποι πελατες που περιμενουν στην ουρα.
    3α)Επισης δεν γνωριζω το λογο που εκλεισε ο αναβατηρας αλλα για την πιστα υπηρχε προσβαση. Ολοι φαγαμε τις τουμπες μας μεχρι να μαθουμε τα πιατακια. Δεν ειναι και τιποτα το φοβερο.
    β)Το εισιτηριο δεν το κολλαμε στο μπουφαν, το κολλαμε στο συρματακι το οποιο το περναμε πρωτα απο μια θηλια στο μπουφαν(υπαρχουν οδηγιες στο πισω μερος του εισιτηριου). Αν το κανεις αυτο ειναι πολυ δυσκολο να κελολλησει.
    Φιλικα Εirini

Comment

1)ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΑ 18 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ.
      2)ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.
      3)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ.ΤΟ ΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ 'Η ΤΡΟΜΕΡΟ 'Η ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ..
      4)ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΘΕΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ.
      ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΗΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.

Comment

Η δική άποψη για χτες.

Εχθές ηταν ένα καθημερινό... Σάββατο (λίγος κόσμος παρά τα πέντε λεωφορία) στο ΧΚΚ. Κανένας στον Αχιλλέα, ιδίως ματά τις 12:30. Περάσαμε απίθανα, και προπονηθήκαμε σε τέτοιες καιρικές καταστάσεις*** που είναι συχνες έξω αλλά εδώ κάνουμε σκι με ήλιο συνήθως. Ηταν καταπληκτικά.
        Προσοχή το κομμάτι του κάτω Αχιλλέα προς το τριπλό έχει φρέσκο χιόνι από πανω και σλουσ από κάτω και οι τούμπες είναι θεαματικές.
        Ευχαριστούμε το ΧΚΚ που άνοιξε στις 10:00 και περάσαμε φοβερά.

***Ειχε αέρα που και πού με στρογγυλό ψιλοχιονάκι που μαστίγωνε και έπρεπε να σταματήσεις για να φύγει να μπορείς να δεις. Καθόλου κρύο όμως. Οτι θερμοκρασία είχε το χιόνι.***
        !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Κατ' αρχην δεν χρειαζεται να εισαι τοσο επιθετικη, δεν ειναι κανεις εναντιον σου. Αν διαβασες προσεκτικα δεν σχολιασα καθολου την συμπεριφορα των υπαλληλων.
          Ο αναβατηρας χτες οπως ανεφερες παραπανω ηταν για μια ωρα κλειστος μονο. Δεν εισαι υποχρεωμενη να παρεις πιατακι αλλα εφ' οσον υπαρχει προσβαση δεν νομιζω πως εχεις και απολυτο δικιο να φωναζεις" ετσι. Ειμαστε ολοι ενεργοι πολιτες και θελουμε τη σωστη αντιμετωπιση αρκει αυτα που ζηταμε να μην ειναι παραλογα.
          Οσο για το οτι σε θεωρω ασχετη δεν παιζει καθολου απλα βασιστηκα στα λεγομενα σου "το εισιτηριο ξεκολλαει απο το μπουφαν μου".
          φιλικα παντα Eirini"

Comment

ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ!

ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ NORMAL ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.
            ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ 18 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΗ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Η' ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Η' ΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ?ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ 'ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ.
            ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΣΥ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Comment

β)Το εισιτηριο δεν το κολλαμε στο μπουφαν, το κολλαμε στο συρματακι το οποιο το περναμε πρωτα απο μια θηλια στο μπουφαν(υπαρχουν οδηγιες στο πισω μερος του εισιτηριου). Αν το κανεις αυτο ειναι πολυ δυσκολο να κελολλησει.
              Φιλικα Εirini
              μπα μην το λες... μου εχει φυγει - ευτυχως βρηκα ενα αλλο πεταμενο και το χρησιμοποιησα

Comment

Originally posted by johnBill
                Φιλικα Εirini
                μπα μην το λες... μου εχει φυγει - ευτυχως βρηκα ενα αλλο πεταμενο και το χρησιμοποιησα
                κελολλησει"
                Απορω μερικες φορες πως βγαζετε νοημα με αυτα που γραφω. "

Comment

Ρε Ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας.... Και στο Παρνασσό και στα Καλάβρυτα το ίδιο αγενής είναι. Το Σάββατο 25/02/2006 πήγα στο Παρνασσό και στο τριπλό έρχεται ένας τύπος ,που επειδή είχε γυρίσει ανάποδα το καρτελάκι, ακούμπαγε χωρίς να ρωτήσει όλους τους χιονοδρόμους σαν να ήταν δολοφόνοι... αλλά τι να πεις ο καθένας νομίζει ότι έχει εξουσία. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου χαλάνε τη διάθεσή μέχρι να αρχίσεις να κατεβαίνεις ξανά τη πίστα και να πωρωθείς. Όσο αναφορά για το θέμα των καιρικών συνθηκών και τα lift, με τα λεφτά που τους δίνουμε να υιοθετήσουν μεθόδους που χρησιμοποιούνται με επιτυχία στο εξωτερικό για την αποπαγοποίηση και να τελειώσει εκεί το θέμα. ’ντε με τους βλάκες...
                  PIXYHAZY πες και άλλα μπας και καταλάβουμε ποτέ τι κερατιάτικα πληρώνουμε...

Χεχεχεχεχεχεεχχεχεχεχεχεχ......

Comment

Απ'ότι κατάλαβα Ειρήνη εσύ έμεινες απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που παρείχε το χιονοδρομικό για ακόμη μία φορά, από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων όπως επίσης ότι έδωσες 18 Ευρώ για να κάνεις σκι στο 1/3 του χιονοδρομικού και για λιγότερες ώρες! Σωστά???

Και κάτι άλλο. Πίστεψε με αυτά τα εισητήρια όσο καλά και να τα βάλεις φεύγουν. Εμένα μου έχει φύγει απλά από τον αέρα (είχα καθίσει να βάλω τις δέστρες) και έκανα απίστευτες ταρζανιές για να το προλάβω...

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                    Κώστας

Comment

PIXYHAZY είχε δίκιο η υπάλληλος του Χ.Κ.Κ που δε σε άφησε να χρησιμοποιήσεις τον αναβατήρα.Πού να ξέρει ότι αγόρασες εισητήριο και το έχασες;Όλοι οι τζαμπατζίδες το ίδιο λένε.Εσύ μπορεί να αγόρασες κάρτα,αυτή όμως δεν το ξέρει.Καλό είναι να βάζεις την κάρτα,στο κεντρικό" φερμουάρ του μπουφάν σου,και όταν κάνεις snowboard να την περνάς απο μέσα.Μόλις φτάνεις στον αναβατήρα,το βγάζεις να το δει ο/η υπάλληλος.Έτσι δε θα έχεις πρόβλημα.Και οι υπάλληλοι τη δουλειά τους κάνουν.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι δίκαιο να ανεβαίνουν κάποιοι τζάμπα ενώ οι περισότεροι να έχουν πληρώσει.Εννοείται βέβαια ότι και το προσωπικό πρέπει να είναι ευγενές.Πάντως κι εγώ στην αρχή φοβόμουν τα συρώμενα,αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τελικά.Βέβαια εγώ κάνω σκι,αλλά αν ρωτήσεις κάποιον που ξέρει να τα χρησιμοποιεί με σανίδα,είμαι σίγουρος ότι θα σού δείξει,και δε θα έχεις πρόβλημα.

Το θέμα με τις τιμές έχει αναφερθεί πολλές φορές.Και στο Χ.Κ.Π δεν είναι φθηνά τις καθημερινές με 12€.Ανοίγει το μισό κέντρο.Και στο Χ.Κ.Κ τις καθημερινές κοστίζει 15€ και συνήθως είναι όλο ανοιχτό."
                      ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Και για μένα σαφώς και έχεις άδικο όσο για τις τιμές τις γνωρίζεις στο ταμείο και αν δεν σου αρέσει δεν βγάζεις εισητήριο. Είναι σαν να μου λες πως θα πας Παρνασσό θα πληρώσεις 27 ευρώ και μετά θα παραπονιέσαι ( αφού το γνωρίζεις ήδη ) μην τρελαθούμε τελείως . Και σε μένα έτυχε να μην κολλήσει καλά η κάρτα στο Καιμάκ και η κοπέλα στο ταμείο δεν μπορούσε να το ακυρώσει , τι έπρεπε να κάνω να βρίζω την κοπέλα ?

Comment

Originally posted by lokogr
                          Απ'ότι κατάλαβα Ειρήνη εσύ έμεινες απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες που παρείχε το χιονοδρομικό για ακόμη μία φορά, από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων όπως επίσης ότι έδωσες 18 Ευρώ για να κάνεις σκι στο 1/3 του χιονοδρομικού και για λιγότερες ώρες! Σωστά???

Και κάτι άλλο. Πίστεψε με αυτά τα εισητήρια όσο καλά και να τα βάλεις φεύγουν. Εμένα μου έχει φύγει απλά από τον αέρα (είχα καθίσει να βάλω τις δέστρες) και έκανα απίστευτες ταρζανιές για να το προλάβω...

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                          Κώστας
                          Παιδια μην τρελενομαστε τωρα! Αν διαβαζες πιο προσεκτικα θα εβλεπες πως δεν αναφερομαι πουθενα στην συμπεριφορα των υπαλληλων. Για τα 18€ δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα τα προτιμω παντως απο τα 27€ του Παρνασσου.
                          Οσο για το θεμα των εισιτηριων με καλυψε ο sp.

Comment

Φίλε Jokeyyy

Όταν δουλεύουν όλοι οι αναβατήρες σαφώς και δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για το εισητήριο (είτε 22 είτε 27 ευρώ). Αν δε σου αρέσει δεν πας
                            Όπως επίσης όταν π.χ. στο Χ.Κ.Κ. δεν δουλεύουν οι δύο βασικοί αναβατήρες σαφώς και περιμένεις να μην πληρώσεις 18 ευρώ για να ανεβοκατεβαίνεις τον Αχιλλέα.
                            Και σκέψου και κάτι άλλο: Όταν έχεις ξυπνήσει κυριακάτικα από τις 5, έχεις ταξιδέψει 3 ώρες και είσαι καβλ***** για σκι/snowboard συνήθως θα τα πληρώσεις τα 18 ευρώ γιατί απλά είναι λαλακία να γυρίσεις πίσω. Έτσι ακριβώς σκέφτονται και τα τσακάλια του Χ.Κ..
                            Αυτό στο χωριό μου λέγεται εκμετάλλευση (για να μην αρχίσουμε τους άλλους χαρακτηρισμούς)

Comment

Sorry ρε παιδια εχω αδικο κι απο πανω που πληρωσα κερατιατικα 18 ευρω και εχουν δικιο οι αγενεστατοι δημοσιοι υπαλληλοι του χιονοδρομικου? Ας βρουν αλλο τροπο να εκδιδουν τα εισιτηρια. Αυτος ο τροπος ειναι αποτυχημενος. Θα παρω και μαθηματα για το καρτελλακι τωρα. Και καλα που μου ετυχε και στις 3 το μεσημερι αν τυχαινε στις 11 το πρωι δηλαδη θα εδινα αλλα 18 ευρω επειδη αυτοι δεν επιτρεπουν στην τελικη να το εχω στην τσεπη και να τους το δειχνω οποτε μου το ζητησουν.Ας ειναι ονομαστικα τα εισιτηρια.Και οσο για τους τζαμπατζιδες οποιος μπορει και ειναι μαγκας ας το κανει.Εμενα δεν με αφορα τι κανουν αυτοι εμενα με αφορα οτι δουλευω μια βδομαδα για να χαλασω σχεδον τα μισα ενα Σαββατο σε ενα χιονοδρομικο. Και για να κλεισω αν ημουν σε αυτη την κατηγορια δεν θα το εκανα θεμα, θα το βουλωνα.

Comment

Working...
                              X