Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επισημανση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επισημανση

παιδια απλα να επισημανω αυτο που δειχνει 2-3 μερες το gfs τωρα και μιλαω για χειμερινη εισβολη με χιονια και σε πεδινα της βορειου χωρας λιγο μετα τα μεσα νοεμβριου...βεβαια ειναι πολυ νωρις απλα το επισημαινω επειδη εμμενει 2 μερες τωρα
    ως εχω πει η ρωσια δειχνει πολυ 'θυμωμενη' εφετος αν και αργισε να παρει μπροστα.
    το φθινοπωρο ως τωρα καλα τα παει θερμοκρασιακα μα απο υετο για κλαματα...
    δεν εχουμε το τυπικο του πολυ υετου και νοτιαδων... παραξενες εποχες...
    για την ιστορια αταλαντη σημερα πρωι 7,5 μετα απο μερες συννεφιας. συνηθως υπαρχει νεφοκαλυψη εκει και οι μερες ξαστεριας δεν ειναι συχνες
    γαλατσι μετρησα 13.
    εν αναμονη των 'καλων'σχετικα και με βαση οτι εχουμε ως τωρα, χιονοστρωσεων -που ειχα αναφερει-στα ορεινα δυτικης μακεδονιας >1000μ και παρνασσου >2000 αυριο, αν και φαινεται οτι ο καιρος θα επιρεασει πιο πολυ ανατολικα και νοτια
    απο κυριακη θα ειμαι μολδαβια θα τα πουμε σε 15 μερες περιπου

Γεια σου φιλε kroi!!

θΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟ με μια αναφορουλα.

Σημερα το πρωι,η μερα ηταν ιδιαιτερα ψυχρη για την περιοχη της λαρισας,10 χιλ. εκτος που εχω το σπιτι μου ειχαμε ελαχιστη στις 6.30 το πρωι +1.5 C .
    Αυτη την ωρα εχουμε βροχη,τοπικα εντονη,η οποια ξεκινησε στις 5.30 ακριβος.Απνοια προς το παρον,και θερμοκρασια στους +11.8.
    ΤΩΡΑ.... Μεχρι στιγμης καλα τα παμε....και θα τα παμε ακομα καλλητερα απο τις 9 του μηνος και μετα.
    Τα πρωτα στοιχεια ειναι ενθαρυντικα.βεβαια χιονοπτωσεις ισος να μην δουμε(μακαρι να δουμε..) ,χιονονερο ειναι πολυ πιθανο τις πρωινες ωρες.(βδυτικη χωρα).
    Αυτη την ωρα μελετο τους χαρτες,και σε λιγο θα εχω μια πρωτη εικονα.....

φανης
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Kalispera paidia.Tha ithela na mou dwsete merikes dieythinseis gia meleti.Exw kapoies aksiologes alla tha ithela kai alles.Eidika gia ta montelA ME PROBLEPSEIS arketes meres meta.Eyxaristw

Comment

Working...
      X