παιδια απλα να επισημανω αυτο που δειχνει 2-3 μερες το gfs τωρα και μιλαω για χειμερινη εισβολη με χιονια και σε πεδινα της βορειου χωρας λιγο μετα τα μεσα νοεμβριου...βεβαια ειναι πολυ νωρις απλα το επισημαινω επειδη εμμενει 2 μερες τωρα
ως εχω πει η ρωσια δειχνει πολυ 'θυμωμενη' εφετος αν και αργισε να παρει μπροστα.
το φθινοπωρο ως τωρα καλα τα παει θερμοκρασιακα μα απο υετο για κλαματα...
δεν εχουμε το τυπικο του πολυ υετου και νοτιαδων... παραξενες εποχες...
για την ιστορια αταλαντη σημερα πρωι 7,5 μετα απο μερες συννεφιας. συνηθως υπαρχει νεφοκαλυψη εκει και οι μερες ξαστεριας δεν ειναι συχνες
γαλατσι μετρησα 13.
εν αναμονη των 'καλων'σχετικα και με βαση οτι εχουμε ως τωρα, χιονοστρωσεων -που ειχα αναφερει-στα ορεινα δυτικης μακεδονιας >1000μ και παρνασσου >2000 αυριο, αν και φαινεται οτι ο καιρος θα επιρεασει πιο πολυ ανατολικα και νοτια
απο κυριακη θα ειμαι μολδαβια θα τα πουμε σε 15 μερες περιπου
ως εχω πει η ρωσια δειχνει πολυ 'θυμωμενη' εφετος αν και αργισε να παρει μπροστα.
το φθινοπωρο ως τωρα καλα τα παει θερμοκρασιακα μα απο υετο για κλαματα...
δεν εχουμε το τυπικο του πολυ υετου και νοτιαδων... παραξενες εποχες...
για την ιστορια αταλαντη σημερα πρωι 7,5 μετα απο μερες συννεφιας. συνηθως υπαρχει νεφοκαλυψη εκει και οι μερες ξαστεριας δεν ειναι συχνες
γαλατσι μετρησα 13.
εν αναμονη των 'καλων'σχετικα και με βαση οτι εχουμε ως τωρα, χιονοστρωσεων -που ειχα αναφερει-στα ορεινα δυτικης μακεδονιας >1000μ και παρνασσου >2000 αυριο, αν και φαινεται οτι ο καιρος θα επιρεασει πιο πολυ ανατολικα και νοτια
απο κυριακη θα ειμαι μολδαβια θα τα πουμε σε 15 μερες περιπου

Comment