Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΛΤΑ...ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΒΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

• Kαταδρομικη στα Βιλια λοιπον σημερα.
      Ο Casper δεν εβλεπε την ωρα να σχολασει απο τη δουλεια.Ουτε καν εφαγε σπιτι του.Με παρελαβε και φυγαμε.
      Μπαινοντας στη Μανδρα και επι πολλα χλμ σε πιανει η ψυχη σου μ αυτα που βλεπεις εστω και τοσες μερες μετα.
      Το χιονακι μεσα στα Βιλια εφτανε τα 30-50cm και μαλιστα με την πρωινη ηλιοφανεια πρεπει να χε λιωσει και λιγα ακομη καθως οι θερμοκρασιες ηταν θετικες.
      Δυστυχως Κιθαιρωνα δε φτασαμε γιατι ο δρομος ειχε κλεισει.
      Πετυχαμε και τον Χαρη τον Blacktan που ηρθε κι αυτος να χαρει το χιονακι.Και το χοιρινακι

2..jpg

6..jpg

7..jpg

3..jpg

11..jpg
      Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
      http://gr-news-365.blogspot.gr/
      http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
        Μην σας προβληματίζει η Τ τώρα. Όταν μπει η τραφ η Τ θα αλλάξει απότομα και σε συνδυασμό με το ΒΔ όλα μπορουν να γίνουν. Το θέμα είναι να μας επηρεάσει που μαλλον θα μας επηρεασει.
        Πληροφοριακά να σας πω οτι περσυ πριν το χιονι στις 29/12 στις 10 το βραδυ ειχα 7 ολοκληρους βαθμους!
        Καμια σχεση η περσινη trough με την σημερινη ως προς τα ποιοτικα χαρακτηριστικα... Μακαρι να μας πανε ολα δεξια !
        Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Ο κουραμπιές απέναντι είναι το βουνό του χωριού μου με μόλις 550μ στην κορυφή .Θάψιμο !

20171223_125040.jpg

Και μια με την λίμνη Υλίκη με θέα προς τα νότια :

20171223_125222.jpg

Και μία τελευταία από το σπίτι μου στα 280μ :

PC230055.jpg
          Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• ομορφη χειμωνιατικη ημερα η σημερινη....γι αποψε ειναι αρκετο πιθανο νιφαδες να δουμε εως αρκετα χαμηλα...καθαρα προσηνεμη η αποψινη βραδυα σιγουρα θα κρυβει εκπληξεις.....

Comment

• Στο Αιγαίο πάντως άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους ηλεκτρικά:

image_b_gr.jpg
              Attached Files
              Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
              http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• 4 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο αλλά άρχισε να ρίχνει νιφάδες...ο καιρός είναι "ανοιχτος" όμως
                Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Τελικά μια ολιγόλεπτη μπορα έκανε και τίποτα άλλο! Λογικά απο κεντρική Εύβοια και κάτω τα καλα φαινόμενα

Comment

• Originally posted by santa-snow View Post
                    Καμια σχεση η περσινη trough με την σημερινη ως προς τα ποιοτικα χαρακτηριστικα... Μακαρι να μας πανε ολα δεξια !
                    Καλύτερα ή χειρότερα φέτος Σάντα?!
                    τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Originally posted by casperakos View Post
                      ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΟ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΛΤΑ...ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΒΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
                      Βιλια και παιδακια, καλυτερα!
                      Last edited by Παπλαμουδας; 23/12/2017, 06:53 PM.
                      <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Καλησπέρα παίδες, μήπως είναι δυνατόν να μου δώσει κάποιος το link για την θερμοκρασία των νεφών γιατί το έχω χάσει; Η Τ εδώ στους 6 εν ανομονή για θαύματα...

Comment

• Ε ναι εννοειται καμια σχεση με περσυ!
                          Τοτε ηταν φουλ καλα πλην της Τ που υπερκεραστηκε απ τα υπολοιπα. Τωρα ψαχνουμε την ολιγοωρη νιφαδοπτωση
                          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by geod View Post
                            Καλύτερα ή χειρότερα φέτος Σάντα?!
                            Χειροτερα δυστηχως . Το ζητημα αρχικα ειναι να περασει τους ορεινους ογκους η trough. Ειναι θεμα δυναμικης αρχικα . Τωρα για το που και ποσο χαμηλα φανταζομαι ειναι ψιλοδευτερευων εξαλλου οτι και να πω μπορει να ειναι βλακεια ο καιρος θα αποφασισει.
                            Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• καλησπερα.. 7 ολοκληροι βαθμοι εδω στο ιλιον στα 80 περιπου μετρα. 40% υγρασια και -5.5 σημειο δροσου..δυσκολααα.
                              ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• αξιζει να παρακολουθησουμε την αποψινη εξελιξη....ο Δεκεβρης γενικα δεν ειναι ο μηνας της Αττικης...ομως και χιονι να εχουμε για λιγο εστω εως τα 300-350 δεν θα ειναι εκπληξη....ενταξει για το κεντρο ουτε να το συζηταμε....1 βαθμο η Ιπποκρατειος 3 στον Διονυσο....ηλεκτρικα φαινονται μεσα στο Αιγαιο...φαινεται ενισχυση των νεφωσεων.....τουλαχιστον υετος φαινεται θα υπαρχει.....

Comment

Working...
                                X