Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αναφορα μόλις τώρα απο Sakis13 που είναι καθ'οδόν: Βροχή φουλ στα Οινόφυτα ,ηλεκτρικά (!!!) Και 5 βαθμοί
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Ειπαμε μην κοιτατε τις Τ τωρα.Οταν ερθει η διαταραχη θα πεσουν κ με ΒΔ κατι μπορει να δουμε κ οι πιο κατω
      Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Δεν θα εχει η αττικη βδυτικο οταννλξξη θανεχει..στραικνοαντως εχεινκαι η κεντροβιρεια ευβοια
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Παιδιά αυξάνονται τα σταυρουδάκια στο Αιγαίο.. Μορε λες?
          Κοιτάω χάρτη ηλεκτρικών εκκένωσεων... Όπως έβαλε το παιδί πιο πάνω.. Πιστεύω αυτό θα δείξει το δρόμο...

http://el.blitzortung.org/live_light...aps.php?map=14

Τέλος πάντων αν έρθει καλη διαταρραχη χιονιζει μέχρι χαμηλά άρα μην αγχώνεστε. Ενδιαφέρον θα έχει σήμερα! Ο.τι έρθει καλοδεχούμενο.
          Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Τραφ στολην δορυφιρικη δ εχει φανει παρα μονο τα ρεταλια του συνδιασμου που περνανε ανατολικα μας..ανα αλλαξει λιγο το στριμ αργοτερα θα μας πιασει ομως τονθεμα ηταν να περασει τραφ να ενισχυσει το συνδιασμο..αλλλιως μια μποριτσα θα κανει το πολθλυ
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• τα τραφ στη δορυφορικη ειναι πολυ ανατολικα για να επηρεασουν την αττικη. πρεπει να βγουν πιο ανατολικα για να επηραστουμε
              ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• ειπα και γω αλλη δορυφορικη κοιταζω;
                απ'την αλλη μετραει και η αναφορα απο Οινοφυτα.
                οχι οτι εχουμε τις Τ στο τσεπακι αλλα το κυριως προβλημα ειναι προφανως η ελλειψη υετου, η τελος παντων ενα γενικευμενο κλεισιμο.

ομως Γιαννη Δυτ. Αττικη δινει διαρκως ΒΔ.

-Βιλια τωρα χιονιζει βλεπω
                <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Παιδιά παρότι είναι νύχτα φαίνεται η μπόρα που έρχεται από Β.ευβοια προς Βοιωτία. Χαζό ρίχνει νιφάδες προς το παρόν . Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει την Αττική! (Εννοώ τα ΒΠ τουλάχιστον) .
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• η θερμ σε πτωση απο τους 7 στους 6.2 τωρα
                    ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Ήδη άρχισε να ρίχνει καλύτερα !Οριακά όμως για χιονόνερο

Comment

• Εχει ενα κλεισιματακι απο δυτικα, προηγουμενως επεφταν ψεκαδες

Comment

• 5 βαθμοί Ερυθραια.
                          2002!

Comment

• Θρακομακεδόνες 4,1 σε διαρκή πτώση τκ τελευταίο 2ωρο. ’ντε να δούμε. Το dp εξαιρετικό, παιζει ηδη γύρω από το 0 αλλά φοβάμαι ότι μόλις ανεβει η υγρασία θα το χάνουμε
                            Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Και όμως ρίχνει χιονόνερο! Ζήτω η τρελά !!! Μας έστειλε ο καιρός το τελευταίο 3 ήμερο !

Comment

• Γιαννη Φαινεται ΒΔ επιφανεια μεχρι κ λεκανοπεδιο. Γιατι λες δεν θα εχουμε ΒΔ αλλαξε κατι;
                                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Working...
                                X