Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εδω μαυρισαμε..δεεν ειδα αν πεφτει κατι αν πεφτει χιονι θα ειναι αλλανισως δ πεφτει
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Αντιο Αγγελε.......

Comment

• οτι κ να γινει δε νομιζω πως θα εχουμε τις τεμπ αποψε..6.3°c Λυκοβρυση αυτη την ωρα..
        τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Σημερινός υετός μέχρι τώρα 36 mm.
          3,1 C τώρα. Βροχή ακόμα.
          Χιονόνερο- χιόνι σε λίγες ώρες.
          Όμορφα. Τα έχουμε ανάγκη, τουλάχιστον εδώ.
          ΨΥΧΡΟ -ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ - ΚΡΗΤΗ
          ΚΡΗΤΗ - ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - ΨΥΧΡΟ

Comment

• Επιδείνωση παρουσιάζει εδώ ο καιρός, έντονη βροχή και μαυριλα απ τα ανατολικά!!

Comment

• 6,6 τωρα με σ.δ 0,4 για να δουμε!!!

Comment

• Originally posted by kostasmarousi13 View Post
                6,6 τωρα με σ.δ 0,4 για να δουμε!!!
                έλα Κωστα - ψηλα δεν ειμαστε ακομη ρε γμ...? 6,2 Λυκ.
                τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Originally posted by geod View Post
                  έλα Κωστα - ψηλα δεν ειμαστε ακομη ρε γμ...? 6,2 Λυκ.
                  μια ωρα και ένα τεταρτο πριν ημουν στους 8 αν συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο μεχρι 11 καλα θα μαστε!!!

Comment

• Originally posted by kostasmarousi13 View Post
                    μια ωρα και ένα τεταρτο πριν ημουν στους 8 αν συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο μεχρι 11 καλα θα μαστε!!!
                    Και μην ξεχνάμε ότι σε λίγο μηδενίζουν τα dew, υπάρχει πολλή χαμηλή υγρασία
                    Χιόνια πολλά... χιόνια παντού... και πάντα... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Comment

• Οταν ερθουν φαινομενα η υγρασια θα ανεβει . Δεν παιζει χιονοπτωση σημερα παιδια δυστηχως. Μακαρι να βγω ψευτης , αλλα γνωριζοντας την περιοχη μου σημερα δυσκολα θα πεσουμε κατω απο 4
                      Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Originally posted by ktas View Post
                        Και μην ξεχνάμε ότι σε λίγο μηδενίζουν τα dew, υπάρχει πολλή χαμηλή υγρασία
                        παντως επειδή αναφέρεις υγρασίες,τι γα ματη μερα ρε φιλε μου σημερα,ανεπνες υπεροχα όχι μα λακιες!!!

Comment

• 400m υψόμετρο στον δρόμο για το μοναστήρι που βρίσκεται 4km aαπό το χωριό μου

20171223_125247.jpg

Λίγο παραπάνω :

PC230059.jpg

550 μέτρα :

PC230064.jpg
                          Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Αν πέσει γύρω στους 4 μέχρι τις 11, νομίζω υπάρχουν ελπίδες για τα ΒΠ. Υπάρχει και πολύ χαμηλό σημείο δρόσου άλλωστε, το οποίο με ΒΔ άνεμο, μάλλον θα παραμείνει χαμηλό. Λέω εγώ τώρα... Μη με παίρνετε και τοις μετρητοίς (χα χα)

Comment

• Μην σας προβληματίζει η Τ τώρα. Όταν μπει η τραφ η Τ θα αλλάξει απότομα και σε συνδυασμό με το ΒΔ όλα μπορουν να γίνουν. Το θέμα είναι να μας επηρεάσει που μαλλον θα μας επηρεασει.
                              Πληροφοριακά να σας πω οτι περσυ πριν το χιονι στις 29/12 στις 10 το βραδυ ειχα 7 ολοκληρους βαθμους!
                              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• PC230077.jpgPC230071.jpg
                                Κανονικά έχει θάμνους 2,5 - μέτρα στην παρακάτω φώτο :
                                PC230066.jpg

20171223_124953.jpg
                                Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

Working...
                                X