Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....
Collapse
X
-
Πάρε φίλε σε κάθε περίπτωση αλλά δεν θα χρειαστεί κατά 99% . Εξάλλου τώρα έχει σταματήσει και δεν φαίνεται κάτι να έρχεται...Εάν θέλεις πάρε με τηλ όταν είναι να ξεκινήσεις .Originally posted by sakis13 View PostΜητσο να παρω αλυσιδες η ανεβαινω χωρις θεμα..??Δε πιστευω να με πιασει η αλλη κακοκαιρια στο δρομο..Ο πεθερος μου μου ειπε οτι καθαριζουν συνεχεια λογω λαρκο..Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
PC230029.jpg
το βουνό στο βάθος μάλλον το γνωρίζεται όλοι :
PC230018.jpg
Οι ελιές λίγο την άκουσαν :
PC230030.jpgΑέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Τρελενομαι...Κοιτα που θα παω το βραδυ..Ποιος να μου το λεγε...Με 40ποντα παρεα...Σου ρχομαι μητσοοοο...Δωσε ρε Κοκκιναρα...Τωρα πηρα τη γυναικα στη δουλεια και της ειπα...Να σου ζησει η χωριουδαρα σου...Με πορδες και κοιτα τι εβαλε....Αχ και να κανει καμια υποτροπη καλη απ το βραδυ μεχρι αυριο το πρωι..Μισο μετρο για πλακα...😆😆
Comment
-
Χιόνι κ στο ημιορεινο χωριό βαφειος της Λέσβου
http://195.251.137.12/vafeios_ftp/vafeios_live.html
Comment
-
Ελικώνας :
PC230042.jpg
Και μία φώτο με στόχευση προς Κολάκα για τον συγχωριανό μου από το Κρυονέρι :
PC230048.jpg
Αυτά και ελπίζουμε και σε άλλα σύντομα .Εάν ανέβω στο Μοναστήρι του χωριού στα περίπου 600μ υψόμετρο θα ανεβάσω καμία αλλά λογικά δεν θα έχουν καθαρίσει ακόμη τον δρόμο .
PC230050.jpgΑέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-

Comment