Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PC230033.jpg

PC230049.jpg

PC230056.jpg
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by sakis13 View Post
      Μητσο να παρω αλυσιδες η ανεβαινω χωρις θεμα..??Δε πιστευω να με πιασει η αλλη κακοκαιρια στο δρομο..Ο πεθερος μου μου ειπε οτι καθαριζουν συνεχεια λογω λαρκο..
      Πάρε φίλε σε κάθε περίπτωση αλλά δεν θα χρειαστεί κατά 99% . Εξάλλου τώρα έχει σταματήσει και δεν φαίνεται κάτι να έρχεται...Εάν θέλεις πάρε με τηλ όταν είναι να ξεκινήσεις .
      Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Εγινε φιλαρακι..Εμεις πρωτα ο θεος θα ξεκινησουμε γυρω στις εξι το απογευμα...Ευχαριστω!!!

Comment

• PC230029.jpg

το βουνό στο βάθος μάλλον το γνωρίζεται όλοι :

PC230018.jpg

Οι ελιές λίγο την άκουσαν :

PC230030.jpg

Comment

• Τρελενομαι...Κοιτα που θα παω το βραδυ..Ποιος να μου το λεγε...Με 40ποντα παρεα...Σου ρχομαι μητσοοοο...Δωσε ρε Κοκκιναρα...Τωρα πηρα τη γυναικα στη δουλεια και της ειπα...Να σου ζησει η χωριουδαρα σου...Με πορδες και κοιτα τι εβαλε....Αχ και να κανει καμια υποτροπη καλη απ το βραδυ μεχρι αυριο το πρωι..Μισο μετρο για πλακα...😆😆

Comment

• Χιόνι κ στο ημιορεινο χωριό βαφειος της Λέσβου
              http://195.251.137.12/vafeios_ftp/vafeios_live.html

Comment

• Γενικά η Λέσβος είχε αρκετά έντονες βροχές χτες όπως βλέπω κ από τους σταθμούς της. Όπως κ όλο το ευρύτερο ανατολικο Αιγαίο (οι Ράχες Ικαρίας 1000αρισαν ετήσιο υετο)

Comment

• Ελικώνας :

PC230042.jpg

Και μία φώτο με στόχευση προς Κολάκα για τον συγχωριανό μου από το Κρυονέρι :

PC230048.jpg

Αυτά και ελπίζουμε και σε άλλα σύντομα .Εάν ανέβω στο Μοναστήρι του χωριού στα περίπου 600μ υψόμετρο θα ανεβάσω καμία αλλά λογικά δεν θα έχουν καθαρίσει ακόμη τον δρόμο .

PC230050.jpg

Comment

• Δωσε μητσο κι αλλο πονο..Ανεβα Αγια Πελαγια με προσοχη και στειλε..Λογικα εκει πανω θα ναι ονειρο...

Comment

• https://www.facebook.com/kokkalisks1...5334955138719/

Comment

• Ιπποκράτειος τι παίζει στην λίμνη ;; Δεν ξέρω που να πάω ,. Πάρνηθα θέλει αλυσίδες άκουσα τι να το κάνω το τζιπ τανξ που έχω ;;

Comment

• Καλό χιονόνερο με Τ στους 2.6 αυτή τη στιγμή...
                          Θέμα με τις Τ δύο μέρες τώρα.. Αν είχαμε -1 ή -2 από χθες το μεσημέρι θα είχαμε τώρα 20ποντο.
                          Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Παιδες Για τελεφερίκ πάει ο δρόμος;

Comment

• [QUOTE=ampalaeo;1771886]Παιδες Για τελεφερίκ πάει ο δρόμος;[/
                              μεχρι τελεφερικ παει.
                              ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Originally posted by panos-7 View Post
                                Ιπποκράτειος τι παίζει στην λίμνη ;; Δεν ξέρω που να πάω ,. Πάρνηθα θέλει αλυσίδες άκουσα τι να το κάνω το τζιπ τανξ που έχω ;;
                                Να το πας!!
                                2002!

Comment

Working...
                                X