Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έφτασα στο χωριό...Ναι λιώνει το χιόνι. Για αυτό έχει μόνο 40cm !!!40 !!!! 40cm στα 280 μ !!!! Και ας λιώνει..
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
      Έφτασα στο χωριό...Ναι λιώνει το χιόνι. Για αυτό έχει μόνο 40cm !!!40 !!!! 40cm στα 280 μ !!!! Και ας λιώνει..
      Μητσακο η Κολάκα εχει θαφτει...καλα να περασεις!!!!
      ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Μολις εφτασε ο μητσος old boy 332 στο κοκκινο..40 ποντοι..Και ολα αυτα στα 250 μετρα στη νοτια βοιωτια...Να δω πως θα φτασω αυριο εγω εκει με την γυναικα στα πεθερικα μου..Παντως εκει οι δρομοι ειναι παντα ανοιχτοι λογω λαρκο...
        Μητσο σου φερνω τσιπουρο...Κρατα το χιονι μη λιωσει εσυ...😊😊

Comment

• Τωρα εγραψα για σενα...Μητσοοοοοο...Κρατα το ρεεεε

Comment

• Συγχωριανε της γυναικας μου...Παρε λιγο και βαλτο στην καταψυξη να το αγγιξω αυριο το βραδυ...Ραντεβου στον μπαλανο...ξερεις εσυ...😁😁

Comment

• Βλεπω τους προβολεις απο το γηπεδο του Κρυονεριου στα 800 μετρα απο δω...φανταστικο θεαμα,βλεπεις πως κατεβαινει το χιονι απο τον αερα κατα κυματα...εδω εχουμε συνεχεις εναλλαγες με καθαρο χιονι και χιονονερο...τρομερος αερας βεβαια οπως παντα
              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• https://www.instagram.com/p/BdA0rjoHZYh/
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Να είστε καλά ρε παιδιά! Θα το κρατήσω Σάκη,μην ανησυχείς!Το σκηνικό για τσίπουρα είναι έτοιμο.
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Βολο στον περιφερειακο στρωνει στον δρομο
                    2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Πριν λίγο έφτασα με τα χιλια ζορια. Από τί ώρα χιονίζει εδώ;;
                      Από τη διασταύρωση Καπανδριτίου και μετά άλλος κόσμος.
                      Έντονη χιονόπτωση, στρωμένοι δρόμοι, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο κέντρο του Καπανδριτίου..
                      Χαμός.
                      Συνεχίζει η έντονη χιονόπτωση. Η τ στους -0,3

Comment

• Απαραδεκτα τα μοντελα. Αστοχησαν παταγωδος για σημερα και λογικα για αυριο αφου ηδη τα υπαρχει προυπαρχων ψυχος...
                        9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Εντύπωση μου κάνει το ότι στον δρόμο δεν στρώνει με τέτοια στουπα.. Θέλει αρνητική μάλλον
                          Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Θα* ( βαλτε επεξεργασια για κινηταα)
                            9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Originally posted by diko View Post
                              Πριν λίγο έφτασα με τα χιλια ζορια. Από τί ώρα χιονίζει εδώ;;
                              Από τη διασταύρωση Καπανδριτίου και μετά άλλος κόσμος.
                              Έντονη χιονόπτωση, στρωμένοι δρόμοι, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο κέντρο του Καπανδριτίου..
                              Χαμός.
                              Συνεχίζει η έντονη χιονόπτωση. Η τ στους -0,3
                              χαχαχαχα...εσυ να μας πεις ρε Μητσο!!!!
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• 30cm στο Ακραιφνιο ρε παιδιά στην πλατεία στα 180 μ .Μόλις βγαίνεις από την Εθνική άλλος κόσμος. Δεν το περίμενα αλλά μετά το μεσημέρι όπως μου είπαν έριξε 25cm .
                                Τώρα έχει κόψει,ρίχνει χαλαρά και η θερμοκρασία είναι σίγουρα πάνω από το μηδέν.

Comment

Working...
                                X