Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αυτα ειναι ο καιρος μας ξεφτιλισε ολους .... ισχυρη βροχη -χιονονερο εδω και μια ωρα χαλανδρι

η Τ στην χαμηλοτερη της τιμη 3,2 βαθμοι και 10,6 mm
    Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• ισχυροτηατη χιονπτωση εδω και μιση ωρα στην λαμια,εδω στα ψηλα της πολης το στρωσε μεσα στο δρομο ενω στα χορτα ξαναφθανει τους 20 ποντους(στην περιοχη του γενικου νοσοκομειου).Πολυ περιορισμενη ορατοτητα.Ελπιζω να στρωσει και κεντρο αργοτερα

Comment

• 3.5...φοβερα πραγματα

Comment

• Πολυ ενταση τωρα και ειναι γεγονος ξεκαθαρε λιωμενες νιφαδες μεσα στη βροχη με 3,0 βαθμους !!!!
          Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• http://www.meteocam.gr/Maroussi7thSchool

Μαρούσι στην Κάμερα ξεκάθαρες νιφάδες..

Comment

• Τελικα στο Κεντρο θα δουμε τιποτα ? Καλησπερες!

Comment

• θα μας βγει η ψυχη σημερα τελικα γι ανα δουμε μεχρι ποσο χαμηλα στην Αττικη θα δουμε καθαρη χιονοπτωση....

Comment

• Επιστροφη με ''καταθλιψη'' γι αυτα που αφησα πισω...
                  Το χειροτερο ειναι οτι παλι μου βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο που μετεφερα στο pc απο το κινητο...στο λαπτοπ εμφανιζονται κανονικα και οταν παω να τις ανεβασω εδω μου βγαινουν πλαγιαστα γ@μω την τρελα μου...μπορει κανεις να βοηθησει???
                  ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by menidi View Post
                    Θα επιστρατευσω τις ικανοτητες Γιουρι Γκελερ που εχω και θα εστιασω 10000% στα απεναντι κεραμιδια, γιατι νομιζω οτι νιφαδες εμφανιζονται μεσα στη βροχη
                    Πσσστ? Που σαι Θαναση? Στο 2.74 * 152 βλεπεις το ''ασπρο'' με ταχυτητες f1,και δε μπορεις να δεις τη νιφαδουλα στα 10μ?
                    Γιαααα βαλε τα δυνατα σου
                    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                    http://gr-news-365.blogspot.gr/
                    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Λόγω έντασης των φαινομένων και μάλλον εγκλωβισμού ψύχους παρόλο που στα 850 ανεβαίνει η Τ,στο λεκανοπέδιο πέφτει!! 4.5c Υμηττό στο καταμεσήμερο με συνεχές ψιλόβροχο και φουλ κλειστος ο Υμηττός. Το πρωί που ήμουν Χολαργό φαινόταν ότι δεν είχε στρώσει ούτε πέτσα ακόμα και στον κορυφή τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε εκεί πάνω.

Φανταστική κακοκαιρία γεμάτη εκπλήξεις
                      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                        Επιστροφη με ''καταθλιψη'' γι αυτα που αφησα πισω...
                        Το χειροτερο ειναι οτι παλι μου βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο που μετεφερα στο pc απο το κινητο...στο λαπτοπ εμφανιζονται κανονικα και οταν παω να τις ανεβασω εδω μου βγαινουν πλαγιαστα γ@μω την τρελα μου...μπορει κανεις να βοηθησει???
                        Φιλε Τζόρτζ,ειχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ανακάλυψα οτι τραβούσα φωτο με την ταμπλέτα ανάποδα,για γυρνά το ανάποδα και ξαναβγάλει,ελπιζω να βοήθησα,καλα χιονια!!

Comment

• συνεχιζει να ριχνει τρελα στην λαμια,αναμενουμε πτωση της Τ να βαλει και το κεντρο χιονι

Comment

• Μιλησα με Λιβαδι...εχει ξεπερασει τους 70ποντους και ριχνει ακαταπαυστα...
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by Snowstorm1975 View Post
                              Φιλε Τζόρτζ,ειχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ανακάλυψα οτι τραβούσα φωτο με την ταμπλέτα ανάποδα,για γυρνά το ανάποδα και ξαναβγάλει,ελπιζω να βοήθησα,καλα χιονια!!
                              ευχαριστω φιλε...αλλα χθες εστελνα στον Τεο73 και τις ανεβαζε κανονικα εδω....
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Λιβαδι τωρα! Απιστευτο

http://www.snowreport.gr/snowcam/par...di/livadi.html

Comment

Working...
                                X