ισχυροτηατη χιονπτωση εδω και μιση ωρα στην λαμια,εδω στα ψηλα της πολης το στρωσε μεσα στο δρομο ενω στα χορτα ξαναφθανει τους 20 ποντους(στην περιοχη του γενικου νοσοκομειου).Πολυ περιορισμενη ορατοτητα.Ελπιζω να στρωσει και κεντρο αργοτερα
Επιστροφη με ''καταθλιψη'' γι αυτα που αφησα πισω...
Το χειροτερο ειναι οτι παλι μου βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο που μετεφερα στο pc απο το κινητο...στο λαπτοπ εμφανιζονται κανονικα και οταν παω να τις ανεβασω εδω μου βγαινουν πλαγιαστα γ@μω την τρελα μου...μπορει κανεις να βοηθησει???
Θα επιστρατευσω τις ικανοτητες Γιουρι Γκελερ που εχω και θα εστιασω 10000% στα απεναντι κεραμιδια, γιατι νομιζω οτι νιφαδες εμφανιζονται μεσα στη βροχη
Πσσστ? Που σαι Θαναση? Στο 2.74 * 152 βλεπεις το ''ασπρο'' με ταχυτητες f1,και δε μπορεις να δεις τη νιφαδουλα στα 10μ?
Γιαααα βαλε τα δυνατα σου
Λόγω έντασης των φαινομένων και μάλλον εγκλωβισμού ψύχους παρόλο που στα 850 ανεβαίνει η Τ,στο λεκανοπέδιο πέφτει!! 4.5c Υμηττό στο καταμεσήμερο με συνεχές ψιλόβροχο και φουλ κλειστος ο Υμηττός. Το πρωί που ήμουν Χολαργό φαινόταν ότι δεν είχε στρώσει ούτε πέτσα ακόμα και στον κορυφή τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε εκεί πάνω.
Επιστροφη με ''καταθλιψη'' γι αυτα που αφησα πισω...
Το χειροτερο ειναι οτι παλι μου βγαινουν πλαγιαστες οι φωτο που μετεφερα στο pc απο το κινητο...στο λαπτοπ εμφανιζονται κανονικα και οταν παω να τις ανεβασω εδω μου βγαινουν πλαγιαστα γ@μω την τρελα μου...μπορει κανεις να βοηθησει???
Φιλε Τζόρτζ,ειχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ανακάλυψα οτι τραβούσα φωτο με την ταμπλέτα ανάποδα,για γυρνά το ανάποδα και ξαναβγάλει,ελπιζω να βοήθησα,καλα χιονια!!
Φιλε Τζόρτζ,ειχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά ανακάλυψα οτι τραβούσα φωτο με την ταμπλέτα ανάποδα,για γυρνά το ανάποδα και ξαναβγάλει,ελπιζω να βοήθησα,καλα χιονια!!
ευχαριστω φιλε...αλλα χθες εστελνα στον Τεο73 και τις ανεβαζε κανονικα εδω....
Comment