Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by thanos_s View Post
    Σε λΙγο ανεβαινω απο Αθηνα για Αγοριανη. Τι θα αντιμετωπισω;;;
    Πολυ χιονι...μεγαλη προσοχη!!
    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Εχει κοπασει αρκετα παντως ευτυχως...
      ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Η θερμοκρασια πεφτει σταθερα συνεχως!! Το μυριζω γω ερχεται.. Δεν εχει καποια βαση αλλα εχω προαισθημα.. Αν βγει λαθος δεν πειραζει απλα μπαινω στο τριπακιμνα σκεφτομαι αγριες ξαφνικες καταστασεις και μια πετσα.. Αυτη αλλωστε ειναι η μαγεια του καιρου.. Μη κοιτατε χαρτες τωρα!! Την πατησαμε ασχημα σημερα ολα πεσαν εξω(και αν καποιος δεν συμφωνει με αυτο ας εξηγησει πως γινεται να λεει 0 στα 850μβ και γω εδω στο Διονυσο να εχω 1 βαθμο).

Τελος παντων ο χειμωνας σημερα μπηκε(21-12-2017: Πρωτη μερα του χειμωνα) με χιονια! Και οχι χιονια μονο στα βουνα αλλα και στα υπερβορεια προαστια Αττικης(μαζι με νερο αλλα δεν πειραζει χιονι ειναι και αυτο)..
        Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Edo.atxise.na.t piani dta amacia.patoti d exi edasi me 0.8
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• αρκετα μεγαλες θερμοκρασιακες διαφορες στην Αττικη.....

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
              Επιστροφή από την βόλτα στα πέριξ. Τελεφερίκ τίποτα, μόνο βροχή. Στα 550μ Θρακομακεδόνων το ίδιο. Το θερμόμετρο αυτοκινήτου έλεγε 2ο. ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ, αλλά νιφάδα καθαρή εγώ δεν είδα να σκάει στο παρμπριζ. Η φώτο είναι από την τελευταία κολόνα φωτισμού της Μεγάλου Αλεξάνδρου, περίπου 450μ. Κάποιος μπορεί να τις βλέπει για νιφάδες, αλλά εμένα στο παρμπριζ επαναλαμβάνω νιφάδα δεν έσκαγε μόνο σταγόνες.

Εδώ 2,8 τώρα, 1,8 dp και δυνατούτσικη βροχή.

[ATTACH=CONFIG]17259[/ATTACH]
              Τελικά είμαστε ιδιαίτερο μέρος ..

Comment

• Χιονοθύελλα τώρα στην εθνική οδό Αθηνών λαμίας στο υψος της Υλίκης!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Χιονιζει καθαρα πλεον και Αυλωνα
                  Αυλωνα 202μ

Comment

• Αναφορα απο μια βολτα Χαλκιδα-Διστομο και πισω...
                    Εφυγα με 3 βαθμους απο Χαλκιδα κι απο το Σχηματαρι μεχρι το Διστομο ειχε την ιδια θερμοκρασια...1 βαθμο
                    Η Χιονοπτωση στις 16.00 η ωρα ξεκινουσε απο το Olympus Plaza μετα το Σχηματαρι εως το Διστομο
                    Χιονοστρωση απο τις 16.15 ειχε ο καμπος της Θηβας και με τρομερη τοπικοτητα μεσα στην Κωπαιδα! Η Λιβαδεια με χιονοστρωση απο τις 17.00 αλλα με χλαπατσα να πεφτει οταν εγω περνουσα απο εκει. Τεσπα η ποιοτικοτερη χιονοπτωση-χιονοστρωση ηταν στην επιστροφη λιγο πριν τη Θηβα(κατασπρη η Θηβα 19.30) και μεχρι το Σχηματαρι που επισης ειχε ασπρισει κι επιανε εκεινη την ωρα και στην ΕΟ!Επαναλαμβανω οτι η θερμοκρασια ΠΑΝΤΟΥ ηταν 1 βαθμος( αυτοκινητου).
                    *Στη Χαλκιδα σαπιζουμε στο Sleet.....με 2 βαθμους.....
                    Αντιο Αγγελε.......

Comment

• Παίδες όποιος είναι να ανέβει προς Θήβα Καλύτερα να μην το κάνει. Μια λωρίδα ανοιχτή και τρελή Στουπα
                      Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                        Χιόνισε καθόλου σήμερα στη Χαλκίδα?
                        μέσα στη Χαλκίδα οχι, στη Ριτσώνα όμως που ήμουνα στη δουλεία χιόνιζε το απόγευμα που έφευγα και απο ότι έμαθα πριν ήταν όλα άσπρα.
                        ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                        ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Pio.arga exei.,anodo.oxi twra..meta tha.vrexei.pisteuo..alla.kedo.twra xionizwi apo t poythena
                          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ρε τα μονδεεεελλλαααα.. Έτσι εεε?!!
                            τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Originally posted by ΧΙΟΝΙΖΕΙ View Post
                              Τελικά είμαστε ιδιαίτερο μέρος ..
                              Τι να πω. Διαβαζω να χιονιζει σε τοσες περιοχες Αττικη (Καπανδριτη, Βαρναβα, Διονυσο) και να το στρωνει κι εδω ουτε νιφαδα στα 550 μέτρα δεν είδα.
                              Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Μεχρι 52 εκατοστα μετρησα τελικα...37 με 40 στο πλακοστρωτο!!!
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X