Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• νταξ, ευλογημενη ημερα, τι να λεμε.

εν τω μεταξυ εδω Ελευσινα εχει αρχισει βροχη-''παγακι'' με Τ 5.3 και υγρασια 77% σταθερες
    <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• 5,6 στο ιλιον με βροχουλα
      ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Πεθαινω..
        Τωρα τι εχει συμβει θα μας πει καποιος; Εγκλωβισμος ψυχους; Γιατι να εχω 0.4 εδω.. Δεν ταιριαζει με τους χαρτες!
        Τελος παντων δεν με νοιαζει εγω μεχρι κυριακη θα κοιαω στη λαμπα *_*
        Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Σε λΙγο ανεβαινω απο Αθηνα για Αγοριανη. Τι θα αντιμετωπισω;;;

Comment

• Originally posted by billipiros12 View Post
            μιχαηλ φαινετε να ανεβαινουν μετωπα..
            δεν είμαι σίγουρος βασίλη αν είναι ικανά νέφη αυτά. Γενικά η οπτική εικόνα που έχουμε την ημέρα κάνει πολύ πιο εύκολα κατανοητή την σύσταση από νέφη του συστήματος.
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by thanos_s View Post
              Σε λΙγο ανεβαινω απο Αθηνα για Αγοριανη. Τι θα αντιμετωπισω;;;
              Γνωστος μου παντως ειναι στον ελατο αυτην την ωρα και μου μιλαει για 60 εκατοστα.

Comment

Αρκουδες

Comment

• Θαβεται ο παρνασσος λοιπον
                  Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Χιονίζει Σχηματάρι στα 150μ. υψόμετρο τώρα....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Να δούμε πόσο θα τσιμπήσει η τ τις επόμενες ώρες που δείχνει να μπαίνει αρκετός υετός.

Comment

• 15cm στο Κοκκινο Βοιωτίας. Δε μπόρεσα να ανέβω,θέλει αλυσίδες και δεν είμαστε για τετοια...Από Τραγανά και κάτω αλλο τοπίο ,με την διασταύρωση Μαρτίνου να έχει ένα καθαρό 10ποντο. Επιστροφη προς Κρυονερι τωρα
                        Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• χιονομυγακια στην λαμπα

Comment

• Μαγκιές εικόνες σμρ στο Καρπενήσι με πολυ χιόνι ειδικά στο χωριό του τυμφρηστου κατεβαίνοντας. Λαμία οπως περιγράφουν και τα παιδια πολυ πράγμα την ωρα που εφυγα περίπου στις 5 και κάτι, Λάρισα τωρα ενα ψιλό, θα περιμένουμε τπτ, τις επόμενες ώρας για Λάρισα ή σφύριξε λήξη;

Comment

• ξαναχιονίζει λάρισα όπως φαίνεται από τις κάμερες
                              Originally posted by dimi3105 View Post
                              Μαγκιές εικόνες σμρ στο Καρπενήσι με πολυ χιόνι ειδικά στο χωριό του τυμφρηστου κατεβαίνοντας. Λαμία οπως περιγράφουν και τα παιδια πολυ πράγμα την ωρα που εφυγα περίπου στις 5 και κάτι, Λάρισα τωρα ενα ψιλό, θα περιμένουμε τπτ, τις επόμενες ώρας για Λάρισα ή σφύριξε λήξη;

κανονικά λίγα πράγματα, θα πρέπει να σταματήσει οριστικά για σήμερα
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

θα ανεβεις απο Αραχωβα-Λιβαδι-Αγοριανη?

Comment

Working...
                                X