Πεθαινω..
Τωρα τι εχει συμβει θα μας πει καποιος; Εγκλωβισμος ψυχους; Γιατι να εχω 0.4 εδω.. Δεν ταιριαζει με τους χαρτες!
Τελος παντων δεν με νοιαζει εγω μεχρι κυριακη θα κοιαω στη λαμπα *_*
δεν είμαι σίγουρος βασίλη αν είναι ικανά νέφη αυτά. Γενικά η οπτική εικόνα που έχουμε την ημέρα κάνει πολύ πιο εύκολα κατανοητή την σύσταση από νέφη του συστήματος.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
15cm στο Κοκκινο Βοιωτίας. Δε μπόρεσα να ανέβω,θέλει αλυσίδες και δεν είμαστε για τετοια...Από Τραγανά και κάτω αλλο τοπίο ,με την διασταύρωση Μαρτίνου να έχει ένα καθαρό 10ποντο. Επιστροφη προς Κρυονερι τωρα
Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Μαγκιές εικόνες σμρ στο Καρπενήσι με πολυ χιόνι ειδικά στο χωριό του τυμφρηστου κατεβαίνοντας. Λαμία οπως περιγράφουν και τα παιδια πολυ πράγμα την ωρα που εφυγα περίπου στις 5 και κάτι, Λάρισα τωρα ενα ψιλό, θα περιμένουμε τπτ, τις επόμενες ώρας για Λάρισα ή σφύριξε λήξη;
Μαγκιές εικόνες σμρ στο Καρπενήσι με πολυ χιόνι ειδικά στο χωριό του τυμφρηστου κατεβαίνοντας. Λαμία οπως περιγράφουν και τα παιδια πολυ πράγμα την ωρα που εφυγα περίπου στις 5 και κάτι, Λάρισα τωρα ενα ψιλό, θα περιμένουμε τπτ, τις επόμενες ώρας για Λάρισα ή σφύριξε λήξη;
κανονικά λίγα πράγματα, θα πρέπει να σταματήσει οριστικά για σήμερα
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment