Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Valea mare View Post
    και με 12 και με 10 εχω κανει και τον γιο μου τον βαφτισα 7 μαιου του 12 και ειχε 9 και ψιλοβροχο και ημασταν και εξω στην Αγ Παρασκευη που ειναι εκκλησακι με τις ομπρελες . Εδω Ιουνιο κι αν μπουμπουνισει λιγο για πλακα τους πιανει τους 16

Επιστροφη στον ανοιξιατικο Χορτιατη των 8 βαθμων. Περασε κι εδω μια ψιχαλα απο οτι ειδα
    Και Αθηνα που θα πάς μετά στα ίδια θα είσαι μιας και απο ότι θυμάμαι κοπήκαν τα απευθείας για Θεσ/νικη απο Χανιά!
    10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by Pupazzo di Neve View Post
      Και Αθηνα που θα πάς μετά στα ίδια θα είσαι μιας και απο ότι θυμάμαι κοπήκαν τα απευθείας για Θεσ/νικη απο Χανιά!
      Για ενα μηνα τον Σεπτεμβρη. Τα εχουμε ξαναβαλει. Οχι Χανια - Θεσσαλονικη ηταν το δρομολογιο. Τα Χανια πολυ ωραια περιοχη παντως
      Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
      τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
      θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
      ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
      συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
      Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

Για ενα μηνα τον Σεπτεμβρη. Τα εχουμε ξαναβαλει. Οχι Χανια - Θεσσαλονικη ηταν το δρομολογιο. Τα Χανια πολυ ωραια περιοχη παντως
        Α λάθος δικό μου, το είδα τώρα στις 4 έφτασες. Πράγματι έχει καμιά 10ετία που πήγα, πρέπει να ξαναπάω. Την προηγούμενη βδομάδα πετούσα απο Στουτγκαρδη μήπως με πέταξες εσυ;

Στους 12,7 εδώ με μια χαζή συννεφια να περιφέρεται!

Comment

Α λάθος δικό μου, το είδα τώρα στις 4 έφτασες. Πράγματι έχει καμιά 10ετία που πήγα, πρέπει να ξαναπάω. Την προηγούμενη βδομάδα πετούσα απο Στουτγκαρδη μήπως με πέταξες εσυ;

Στους 12,7 εδώ με μια χαζή συννεφια να περιφέρεται!
          Οχι εχω καιρο να παω. Αν ξαναπας κι ακουσεις Παπαβασιλειου κυβερνητη ελα να με βρεις να γνωριστουμε
          Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
          τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
          θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
          ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
          συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
          Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

Εχει θεμα να ξεκ.βλωσετε παιδες με την Αθηνα!!
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
              Εχει θεμα να ξεκ.βλωσετε παιδες με την Αθηνα!!
              Ασε κάτι να πέσει κάτω Γιώργο.

Comment

• Τα μεγαλύτερα ποσά υετού 40mm> της Παρασκευής 29/12 μέχρι 23:50 στην Κρήτη είναι:

Δρυμός Σαμαριάς 99,2mm
                Ασκύφου 77,2mm
                Σελάκανο 64,4mm
                Ασή Γωνιά 59,6mm
                Έλος 54,0mm
                Σέμπρωνας 47,4mm
                Φουρφουράς 46,8mm
                Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Originally posted by nick_soho78 View Post
                  Τα μεγαλύτερα ποσά υετού 40mm> της Παρασκευής 29/12 μέχρι 23:50 στην Κρήτη είναι:

Δρυμός Σαμαριάς 99,2mm
                  Ασκύφου 77,2mm
                  Σελάκανο 64,4mm
                  Ασή Γωνιά 59,6mm
                  Έλος 54,0mm
                  Σέμπρωνας 47,4mm
                  Φουρφουράς 46,8mm
                  Για μια ακόμα φορά βλέπω ότι ο νομος Χανίων κατά κύριο λόγο πήρε την υετικη μερίδα του λέοντος στην Κρήτη. Πάντως κ με τις βροχές που αναμένονται αύριο στην περιοχή, η Ασκυφου παίζει να βρεθεί στην υετικη πρώτη τριάδα της χώρας...not bad εν τέλει

Comment

• Originally posted by brainstorm View Post
                    Για μια ακόμα φορά βλέπω ότι ο νομος Χανίων κατά κύριο λόγο πήρε την υετικη μερίδα του λέοντος στην Κρήτη. Πάντως κ με τις βροχές που αναμένονται αύριο στην περιοχή, η Ασκυφου παίζει να βρεθεί στην υετικη πρώτη τριάδα της χώρας...not bad εν τέλει
                    Ναι όντως ο νομός Χανίων πήρε κατά κύριο λόγο τα περισσότερα πάλι !
                    Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

μετά το καβούρι .... έμεινα Χανιά για 4 χρόνια .... έπος..... το 2003 είδα το περισσότερο χιόνι που έχω δει να πέφτει σε ένα 24ωρο στην ζωή μου... περιοχή ακρωτηρίου κοντά στο αεροδρόμιο έψαχνα το αυτοκινητό μου ... στην κυριολεξίά ... ποια Αθήνα, ποια Αιολιδός ,και ποιά θεσ/νίκη.... (βεβαια στα ρεπορτάζ των τοπικών καναλιών έλεγαν οτι είχε να χιονίσει 50 χρόνια .... δεν κατέω αν αληθεύει...!! πολύ χιόνι με -1 την ημέρα της χιονόπτωσης , την δευτερη 7-8 και την τρίτη 15-16 ....χαχαχαχ
                      ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Originally posted by freeze07 View Post
                        μετά το καβούρι .... έμεινα Χανιά για 4 χρόνια .... έπος..... το 2003 είδα το περισσότερο χιόνι που έχω δει να πέφτει σε ένα 24ωρο στην ζωή μου... περιοχή ακρωτηρίου κοντά στο αεροδρόμιο έψαχνα το αυτοκινητό μου ... στην κυριολεξίά ... ποια Αθήνα, ποια Αιολιδός ,και ποιά θεσ/νίκη.... (βεβαια στα ρεπορτάζ των τοπικών καναλιών έλεγαν οτι είχε να χιονίσει 50 χρόνια .... δεν κατέω αν αληθεύει...!! πολύ χιόνι με -1 την ημέρα της χιονόπτωσης , την δευτερη 7-8 και την τρίτη 15-16 ....χαχαχαχ
                        To 2004 τον Φεβρουάριο το είδες. Τότε που η Αιολίδος είχε εξαφανιστεί από το χάρτη, η Μεσογείων ήταν απροσπέλαστη με 40 πόντους χιόνι και η Ραφήνα κόντευε το μέτρο.
                        Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                        που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                        και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                        διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                        το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Originally posted by Seth13 View Post
                          To 2004 τον Φεβρουάριο το είδες. Τότε που η Αιολίδος είχε εξαφανιστεί από το χάρτη, η Μεσογείων ήταν απροσπέλαστη με 40 πόντους χιόνι και η Ραφήνα κόντευε το μέτρο.
                          Αστο φιλε 150 μετρα υψομετρο στην πεδιαδα Αποκορωνου Χανιων ειχε 70 ποντους....
                          Εχει δικιο το παλικαρι....ειχε πολυ μα πολυ περισσοτερο κατω....
                          :weather_5:ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ:weather_5:: 58 ΚΟΡΥΦΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2000 ΜΕΤΡΩΝ!!!

(my videos: https://www.youtube.com/watch?v=qhXvAjPpMuY&list=WL&index=3)

Comment

• Το ετος υετικα εφτασε στο τελος του..Γκαζι 472mm και πετραλωνα 488mm..Ο μεσος ετησιος υετος στο γκαζι αυξηθηκε πλεον και βρισκεται στα 452.3mm καθιστωντας τον συγκεκριμενο σταθμο τον πιο υετοφορο στα κεντρονοτια..Πλην του Οκτωβρη ολοι οι υπολοιποι μηνες ηταν πιο υετοφοροι σε σχεση με τους αντιστοιχους του 2016..Καλη χρονια σε ολους!!😊

Comment

• Originally posted by Seth13 View Post
                              ναι το 2004 ... και την χιονόπτωση του 2008 να προσθέσεις πάνω δεν την φτάνει ... πολλυυυυ χιόνι... όλη μέρα έπεφταν δέντρα
                              ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Τελευταία καιρική αναφορά για το 2017...Ηλιοφάνεια,η θερμοκρασιας στους 4 βαθμους ,ο Παρνασσός στο βάθος φρεσκοχιονισμενος στα ψηλά του και κάποιες χιονουρες σε εμάς να επιμένουν στα 350μ στα ανηλια μέρη και στα 600μ στα υπόλοιπα. Καλη πρωτοχρονιά ,καλές αναφορές για το 2018 με υγεία για όλους !
                                Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

Working...
                                X