Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Valea mare View Post
    επισης μπορουμε να φερουμε Νορβηγιδες , Σουηδεζες , Φινλανδες κλπ και ναναι με τα σορτσακια κι οταν αρχισουν να κρυωνουνε να τους λεμε , κοριτσια περαστε μεσα να ζεσταθειτε χαχα

Εκει θα παραδωσω και εγω μαθηματα .....χαχαχαχ ...ενα BF 109... ΘΑ μαθενα να τουσ πεταω (σαμπως και ξερω και τιποτα αλλο χαχχαχαχαχα) αρε VALEA ΜΟΝΟΦΑΓΑ τωρα πυ θα σε φερνουν βεδουινουσ τισ καμηλες να δω πως θα τισ κανεισ ζαφτι

χαχαχαχαχαχ
    mountain

Comment

• mountain

Comment

• 10 βαθμοί ερυθραια........!!!
        2002!

Comment

• Τις ευχες μου σε ολους...Μολις γυρισα απο κοκκινο βοιωτιας...Αρκετο χιονι ακομα στο χωριο αν και δεν το παγωσε...και παρα την ελευση του νοτια...Το σαββατο αργα το απογευμα πηγαινοντας προς το χωριο με επιασε ισχυρη καταιγιδα στο υψος της χαλκιδας..Τα φαινομενα με συντροφευαν μεχρι και την Υλικη αλλα σε πιο ασθενη μορφη...Στα ψηλα του χωριου μεχρι και χθες το χιονι σε σημεια που δεν τα επιανε ο ηλιος ξεπερνουσε τους 10-15 ποντους...Στην αθηνα τωρα ο νοτιας κυριαρχει και η υγρασια φτανει στο 75%.Το γκαζι λογω υγρασιας εγραψε τα ξημερωματα 0.2mm.Ο ετησιος εχει ανελθει στα 461.4mm ξεπερνωντας κατα πολυ τον μεσο ετησιο που ειναι στα 449.8mm.Παντως οσο και να βρεξει κυριως την πεμπτη και την παρασκευη στην αθηνα και ο φετινος δεκεμβρης θα βγει πολυ κατω απο τα κλιματικα κυριως για τις κεντρονοτιες περιοχες...Εδω κατω μολις 16.4mm ο μηνιαιος...Και αντε στην καλυτερη να κανει καμια δεκαρια ακομα...

Comment

• Ζέστανε κάπως ειδικότερα τα μεσημέρια με λιακαδες αλλά. Παραμένει αρκούντως χριστουγεννιατικος ο καιρός. Τα.βράδια με τζακαρα. Κ κρυουλακι όμορφο. ..κ.χιόνιΑ. στα.βουνά

7.3 με 15 χθες λίγο χαμηλότερα σήμερα 7.8 με 14.5 κ ήδη 11 κ γυρνάνε σταδιακά οι ανεμοι
            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ολική χιονοκαλυψη η Αμφίκλεια ακόμα ως και τα 245μ!!

-20.6 εχθές ο Βαθυσταλος στα 1780μ

Comment

• Φτανει με τις βροχες κ τα χιονια στα ακατοικητα κ μεις ψυχη εχουμε οχι μονο τα αμερικανακια....ετσι λεω τον πονο μου να τον ξορκισω οσο βλεπω τι γινεται στη τροπικη ευρωπη μονο αυτο μπορω να κανω
                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Εγω παντως μια χαρα χιονι ειδα στα 250 μετρα της βοιωτιας που αγγιζε τα ορια του θαψιματος...Μια χαρα χιονι ειδαν πολλες περιοχες της ανατολικης χωρας την βδομαδα που μας περασε...Και αναφερομαι σε πεδινες περιοχες...Με τετοια αθλια κυκλοφορια παλι καλα να λεμε...Τι συγκρινετε??ΗΠΑ με ευρωπη...Καμια σχεση...Τελειως εσφαλμενο αυτο που κανετε...Τι να κλασει ρε παιδια η ευρωπη...??Τα αμερικανακια ειναι σε θεμα χιονου ετη φωτος μπροστα..Ετσι γινοταν παντα και ετσι θα γινεται...Αλλο που μας χαλαει...😆

Comment

• Originally posted by sakis13 View Post
                    Τις ευχες μου σε ολους...Μολις γυρισα απο κοκκινο βοιωτιας...Αρκετο χιονι ακομα στο χωριο αν και δεν το παγωσε...και παρα την ελευση του νοτια...Το σαββατο αργα το απογευμα πηγαινοντας προς το χωριο με επιασε ισχυρη καταιγιδα στο υψος της χαλκιδας..Τα φαινομενα με συντροφευαν μεχρι και την Υλικη αλλα σε πιο ασθενη μορφη...Στα ψηλα του χωριου μεχρι και χθες το χιονι σε σημεια που δεν τα επιανε ο ηλιος ξεπερνουσε τους 10-15 ποντους...Στην αθηνα τωρα ο νοτιας κυριαρχει και η υγρασια φτανει στο 75%.Το γκαζι λογω υγρασιας εγραψε τα ξημερωματα 0.2mm.Ο ετησιος εχει ανελθει στα 461.4mm ξεπερνωντας κατα πολυ τον μεσο ετησιο που ειναι στα 449.8mm.Παντως οσο και να βρεξει κυριως την πεμπτη και την παρασκευη στην αθηνα και ο φετινος δεκεμβρης θα βγει πολυ κατω απο τα κλιματικα κυριως για τις κεντρονοτιες περιοχες...Εδω κατω μολις 16.4mm ο μηνιαιος...Και αντε στην καλυτερη να κανει καμια δεκαρια ακομα...
                    Ορκιζεσαι??Εγω οχι!! Η Αττικη τα 50αρια σε μια μερα τα εχει για πλακα...
                    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Μια χαρά τη βγάλαμε ήταν απρόσμενη φοβερή χιονοκαιρια μέχρι τα πεδινά σε πολλές περιοχές με ανύπαρκτο χειμώνα κ.ψύχος. μέχρι τώρα

Υγρή η σημερινη ημέρα κ.βραδιά δεν πέφτει κάτω από 10.3 με.υγρασία 76%
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Είπαμε και πάλι...... Εδώ και πολλούς μήνες πληρώνουμε 48 ώρες κακοκαιρία με 3-4 εβδομάδες λιακάδα και μουχλονοτιαδες

Comment

• Αποχη για κανα 15ημερο να ηρεμισουμε και μετα θα δειξει... οι δεξαμενες ψυχους κενες και δεν φαινεται να γεμιζουν στο επομενο επταημερο οποτε θελουμε 7+ μερες για να φανει κατι νεο... και δεν λεω μονο για σιβηριες. λεω για οποια δεξαμενη ψυχους αφορα ευρωπη. σκανδιναβια/σιβηρια/κεντρικη ευρωπη κενες απλα .
                          καλες γιορτες καλη συνεχεια!...
                          9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Ανεβηκα στα γρηγορα σημερα στο χωριο μου πανω απο την Αταλαντη...μεγαλη εντυπωση μου εκανε(μετα απο 5 μερες που τελειωσε η κακοκαιρια) το χιονι απο Θηβα και πανω προς Κιθαιρωνα,στην περιοχη προς το τελειωμα της Υλικης,στα υψωματα προς Ακραιφνιο και φυσικα οι κατα τοπους 30 ποντοι που ειχαν μεινει στο χωριο(Κυρτωνη)...Επεσε τελικα στο χωριο σε ανεμοσουρια χιονι ως τους 80 ποντους περιπου με μεση χιονοστρωση τους 50...
                            Ο Κιθαιρωνας τελος που προανεφερα πρεπει να εχει βαλει πανω απο ενα μετρο στη βορινη πλευρα του...
                            Πανω απο ενα μετρο εχει βαλει και το ορος Χλωμο πανω απο Αταλαντη με υψομετρο που δε φτανει καν τα 1100 μετρα...
                            Χιονουρες υπηρχαν και στη Μα λακασα παρολο που δεν επεσε καποιο σημαντικο χιονι για την περιοχη...
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Εδω βαζει ποντους παλι αποψε. Πολυ καλος Δεκεμβριος.
                              Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
                                Εδω βαζει ποντους παλι αποψε. Πολυ καλος Δεκεμβριος.
                                Τι εχει κανει ως τωρα συνοπτικα Βαγγελη???
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X