Originally posted by storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Φυσικά και θα κρίνω με υπερτοπικα κριτήρια γιατί εμένα, όπως και τους περισσότερους εδώ, με νοιάζει να χιονίσει έξω από την πόρτα μου. Κακά τα ψέματα, δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει στη Λάρισα ή στην Καρδίτσα ή οπουδήποτε αλλού γιατί στο Βόλο μένω και θέλω να χιονίσει εδώ. Μη πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει και στο Πήλιο γιατί αρχικά είναι βουνό οπότε δεν είναι είδηση το ότι θα χιονίσει και δεύτερον δεν θέλω να οδηγήσω στους έτσι και αλλιώς στενούς και επικίνδυνους δρόμους του με χιόνι και να αποκλειστώ κιόλας γιατί μερικοί αχαρακτηριστοι ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδες. Αυτό που με συναρπάζει είναι να βγω βόλτα στη γειτονιά με 30+ πόντους χιόνι, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες...
Comment
-
Και το 2004 το πρωί της Παρασκευής στις 13 Φεβρουαρίου είχε στουπάτη χιονοθύελλα με -6 στην Αγία Παρασκευή. Όλα έχουν να κάνουν με τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν πχ ένταση και διεύθυνση ανέμων, υγρασία, αστάθεια κτλ.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Φτανει ρε παιδια μπαινουμε να διαβασουμε ''ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΡΤΩΝ'' και διαβαζουμε ασχετα πραγματα. Εχει επισημανθει ποσες φορες το συγκεκριμενο κομματι και παλι τα ιδια γινονται. Δεν υπαρχει αλλο θεμα να γινονται αυτες οι συζητησεις? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Comment
-
μαλλον δεν κατάλαβες. Δεν ειπε κανεις να μην κρίνεις με υπερτοπικα κριτήρια. Συμπεράσματα γενικά να μην βγάζεις με υπερτοπικα κριτήρια γιατι απλα δεν ισχύουν. Ειναι τοσο απλό.....το αν η κοτα σου γεννά δεκαοχτώ αυγά και βεβαια ειναι δεδομένο. Δεν σημαινει ομως γιαννακη οτι ολες οι κοτούλες στον κοσμο γεννούν τόσα αυγά...!Originally posted by yiannis_volos View PostΦυσικά και θα κρίνω με υπερτοπικα κριτήρια γιατί εμένα, όπως και τους περισσότερους εδώ, με νοιάζει να χιονίσει έξω από την πόρτα μου. Κακά τα ψέματα, δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει στη Λάρισα ή στην Καρδίτσα ή οπουδήποτε αλλού γιατί στο Βόλο μένω και θέλω να χιονίσει εδώ. Μη πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει και στο Πήλιο γιατί αρχικά είναι βουνό οπότε δεν είναι είδηση το ότι θα χιονίσει και δεύτερον δεν θέλω να οδηγήσω στους έτσι και αλλιώς στενούς και επικίνδυνους δρόμους του με χιόνι και να αποκλειστώ κιόλας γιατί μερικοί αχαρακτηριστοι ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδες. Αυτό που με συναρπάζει είναι να βγω βόλτα στη γειτονιά με 30+ πόντους χιόνι, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες...2002!
Comment
-

Comment