Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by storm View Post
    Οι θερμοκρασίες, φυσικά κι επηρεάζουν και το μέγεθος των χιονονιφάδων. Σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, οι νιφάδες τείνουν να έχουν μικρό μέγεθος. Όταν η θερμοκρασία του αέρα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2 βαθμών γενικά, το μέγεθός τους τείνει να είναι σχετικά μεγάλο, μια και η σχετική τήξη τους τις βοηθάει να ενώνονται με άλλες.
    Μάλιστα. Στον Καναδά 2013 με -10 έριχνε χαρτοπετσέτες. Και μαλιστα στο βανκουβερ...παιδια να σοβαρευτούμε λιγο.!
    2002!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
      Με - 9 θερμοκρασία από αυτοκινητο έχω ζήσει στα 1700 στο Χελμο επική στουπα όπου οι νιφάδες ήταν λίγο μικρότερες από την παλάμη μου.
      ακριβως γιωργο...
      2002!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
        Μαλλον δεν. εχεις δει στουπα με -8 για αυτο τα λες
        ακριβως. Κρίνουμε απο το υπερτοπικο χωριό μας και βγάζουμε τελείως λαθος συμπεράσματα...
        2002!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
          ακριβως γιωργο...
          Και μάλιστα Πανό με ΒΑ ρεύμα και όχι νοτιαδοχιονο

Comment

• Φυσικά και θα κρίνω με υπερτοπικα κριτήρια γιατί εμένα, όπως και τους περισσότερους εδώ, με νοιάζει να χιονίσει έξω από την πόρτα μου. Κακά τα ψέματα, δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει στη Λάρισα ή στην Καρδίτσα ή οπουδήποτε αλλού γιατί στο Βόλο μένω και θέλω να χιονίσει εδώ. Μη πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει και στο Πήλιο γιατί αρχικά είναι βουνό οπότε δεν είναι είδηση το ότι θα χιονίσει και δεύτερον δεν θέλω να οδηγήσω στους έτσι και αλλιώς στενούς και επικίνδυνους δρόμους του με χιόνι και να αποκλειστώ κιόλας γιατί μερικοί αχαρακτηριστοι ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδες. Αυτό που με συναρπάζει είναι να βγω βόλτα στη γειτονιά με 30+ πόντους χιόνι, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες...

Comment

• η μοσχα και γενικα η ρωσια πρεπει να εχει μεχρι στιγμης εναν απο τους πιο ηπιους χειμωνες γενικα
              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Και το 2004 το πρωί της Παρασκευής στις 13 Φεβρουαρίου είχε στουπάτη χιονοθύελλα με -6 στην Αγία Παρασκευή. Όλα έχουν να κάνουν με τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν πχ ένταση και διεύθυνση ανέμων, υγρασία, αστάθεια κτλ.
                Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Φτανει ρε παιδια μπαινουμε να διαβασουμε ''ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΧΑΡΤΩΝ'' και διαβαζουμε ασχετα πραγματα. Εχει επισημανθει ποσες φορες το συγκεκριμενο κομματι και παλι τα ιδια γινονται. Δεν υπαρχει αλλο θεμα να γινονται αυτες οι συζητησεις? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Comment

• Originally posted by yiannis_volos View Post
                    Φυσικά και θα κρίνω με υπερτοπικα κριτήρια γιατί εμένα, όπως και τους περισσότερους εδώ, με νοιάζει να χιονίσει έξω από την πόρτα μου. Κακά τα ψέματα, δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει στη Λάρισα ή στην Καρδίτσα ή οπουδήποτε αλλού γιατί στο Βόλο μένω και θέλω να χιονίσει εδώ. Μη πω ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα χιονίσει και στο Πήλιο γιατί αρχικά είναι βουνό οπότε δεν είναι είδηση το ότι θα χιονίσει και δεύτερον δεν θέλω να οδηγήσω στους έτσι και αλλιώς στενούς και επικίνδυνους δρόμους του με χιόνι και να αποκλειστώ κιόλας γιατί μερικοί αχαρακτηριστοι ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδες. Αυτό που με συναρπάζει είναι να βγω βόλτα στη γειτονιά με 30+ πόντους χιόνι, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες...
                    μαλλον δεν κατάλαβες. Δεν ειπε κανεις να μην κρίνεις με υπερτοπικα κριτήρια. Συμπεράσματα γενικά να μην βγάζεις με υπερτοπικα κριτήρια γιατι απλα δεν ισχύουν. Ειναι τοσο απλό.....το αν η κοτα σου γεννά δεκαοχτώ αυγά και βεβαια ειναι δεδομένο. Δεν σημαινει ομως γιαννακη οτι ολες οι κοτούλες στον κοσμο γεννούν τόσα αυγά...!
                    2002!

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                      η μοσχα και γενικα η ρωσια πρεπει να εχει μεχρι στιγμης εναν απο τους πιο ηπιους χειμωνες γενικα
                      οντως! Και δεν ειναι καλο!
                      2002!

Comment

• ναι παιδια υπαρχουν αναλογα θεματα...ας σεβαστουμε το συγκεκριμενο θεμα και το περιεχομενο για το ποιο ανοιχτηκε

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                          ναι παιδια υπαρχουν αναλογα θεματα...ας σεβαστουμε το συγκεκριμενο θεμα και το περιεχομενο για το ποιο ανοιχτηκε
                          Θα ανοιξεις Γεναρη? Η να ανοιξω εγω μπας και δουμε ασπρη μερα? Ή ο Σωτηρης?
                          ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• θα παλεψουμε με αυλωνες πετσες μεχρι οσο παει το ματι...υπαρχει μια ταση για ανυψωση του αζορ αλλα ψυχος απο που θα ρθει?

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                              οποιος προλαβει...χαχαχαχα...εχεις ανοιξει εσυ ποτε θεμα?

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                                Ας το ανοιξει καποιος γουρλης.

Comment

Working...
                                X