Καλο εινια.να.θυμηθουμε τις ιστοριες για. Υποτροπικους δρακουςπιυ θα εβγαζαν φωτιες..τελειωμενους μας θεωρουσαν και φετος
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
ρε γιαννη ο υποτροπικος δεν ειναι ακουνητος!!! μετακινηθηκε εστειλε το χαμηλο πιο βορεια εκανε κ συγκλισαρα κ θαφτηκαν ποσες περιοχες!!! καλο εκανε παρα κακο!!! στην ουσια κατι τετοιο ονειρευομασταν κ μεις χαχαχαOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΚαλο εινια.να.θυμηθουμε τις ιστοριες για. Υποτροπικους δρακουςπιυ θα εβγαζαν φωτιες..τελειωμενους μας θεωρουσαν και φετοςtzelilis
Comment
-
Βασικα δεν ειπα.για σενα..καποιοι εγραφαν οτι οποιαδηποτε κακοκαιρια αν.και.εφοσον ερθει θα απασχολει αποκλειστικα.την β ελλαδα.Τελικα εγινε το αντιθετο.Αυτο το χαμηλο στην.συρτη.εμφανιστηκε 4 μερες πριν και η τραφ απο το γφς 6.Το γφς χτες εδωσε ρεσιταλ το ευρωπαικο δεν.ειδε τιποτα ουτε το ουκμο..ουτε εγω πιστεψα το γφς χτες κ.ομως...Ειχαμε πολυ καιρο να δουμε τετοια .κακοκαιρια,τελευταια ειχαμε 40μμ σε δυο.ωρες,τωρα.ναι ηταν κακοκαιρια.Προχτες εγινε το.απολυτο.παντρεμα συγκυριωνOriginally posted by tzelilis View Postρε γιαννη ο υποτροπικος δεν ειναι ακουνητος!!! μετακινηθηκε εστειλε το χαμηλο πιο βορεια εκανε κ συγκλισαρα κ θαφτηκαν ποσες περιοχες!!! καλο εκανε παρα κακο!!! στην ουσια κατι τετοιο ονειρευομασταν κ μεις χαχαχακαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
απλα εκει που φαινοταν το χαμηλο να να περναει νοτια κ να παει τουρκια πιεστηκε ηρθε πιο βορεια εκανε συγκλισαρα κ να τα αποτελεσματα.το γσφ πολυ καλυτερο σε αυτη την κακοκαιρια γενικα.ο ευρωπαιος επιασε μονο το σκασιμο αυλωνα στις πρωτες ωρες απο κει κ περα εκτος τοπου κ χρονου.κ συνεχιζει να μπαλατζαρει παρα πολυ.χθες μολις ανακαλυψε την κατεβασια για παραμονες πρωτοχρονιας.εδω χιονισε στο χωριο μου κανονικα που δεν φαινοταν πουθενα αυτο.μονο στο 00 του τζιφου στο ναουκαστ δλδtzelilis
Comment
-
Οπως το ειπες καθαρα συγκυριακο και ευκαιριατζιδικο.
Η προοπτικη ειναι τραγικη περα για περα τουλαχιστον για εδω. Με τετοια κυκλοφορια δεν παμε πουθενα. Το πολυ πολυ να κατσει κανα χαμηλο για μια μερα οπως της παραμονης με χιονια στα ημιορεινα και την επομενη μερα σουπα. Tης πλακας δηλαδη
Comment
-
οσο για το βαρεια κ νοτια εχουμε δει πολλα κουλα...τπτ δεν ειναι στανταρ απλα πολλες φορες σκαει αυλωνας αδριατικη κ χιονιζει κ βορεια προαστια κ εμεις εχουμε ηλιο.θελω να πω εκτος απο το που θα παει ο αυλωνας παιζει το παχος του το που θα γινει το χαμηλο κ 1002 παραγοντες.οποτε κανεις δεν ειναι ξεγραμμενος απλα υπαρχουν φαβορι.tzelilis
Comment
-
Εγω χορτασα αυτες τις ημερες..εχω κοιμηθει 4 ωρες συνολικα απο προχτες,αδειασα.Ας παρουν σειρα αλλοι τωρα!!!,θα μου ξαναερθει η ορεξη φανταζομαι συντομα αλλα αυτην την στιγμη θελω χαλαρωση!!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
από ότι φαίνεται παραμονή πρωτοχρονιάς πάμε για τον αυλώνα που θα καταφέρει να φτάσει νοτιότερα από οποιονδήποτε άλλο μέχρι στιγμής. βέβαια αυτό δεν συνδυάζεται προς το παρόν στα μοντέλα με σοβαρό αζορικό,οπότε και το κρύο είναι ανεπαρκές. χωράει βέβαια σοβαρές διορθώσεις,αφού το παιχνίδι φαίνεται να παίζεται στην ένταση και τη θέση του ατλαντικού χαμηλού. με το 6αρι του τζίφου ας πούμε κάτι λίγα λογικά θα τα βλέπαμε κι εδώ πέρα ξημερώματα παραμονής πρωτοχρονιάς. πέρσι ίδια μέρα(30 προς 31) στη σίνδο που ήμουν είχε ρίξει για μισή ώρα κάτι τούφες στην κυριολεξία και το είχε στρώσει,ενώ στη θεσσαλονίκη δεν είχαν πάρει χαμπάρι. μισή ώρα υπόθεση,από τις 6.30 μέχρι τις 7μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Δεν πειραζει στελιο...19-21 βγηκε τελικα κακοκαιριαρα και ας χιονιστηκαν αλλοι...ετσι κι αλλιως 10 μερες πριν δεν ειμαι και μαντης...χαχαχα...αυτη της παραμονης ομως στελιο αν κατσει ειναι δικη σου μυρωδια στο μεσοπροθεσμο..εγω μεχρι και χτες δεν ψηνομουνΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Καπου κει...καπου κει μυριζει γιαννηOriginally posted by giannis.mar View PostΠρωτη φορα βλεπω τοσο εντονη πτωση της Τ στα 500 για τοσο μακρια. Και δεν ειναι απλα 3 ή 4 ξεμπαρκα σεναρια.. Ειναι πολλα μαζι. Γι αυτο και η μεγαλη πτωση. Μηπως να ετοιμαζομαστε για ωραιες καταστασεις μετα τα Θεοφανεια..;ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment