Πρωτη φορα βλεπω τοσο εντονη πτωση της Τ στα 500 για τοσο μακρια. Και δεν ειναι απλα 3 ή 4 ξεμπαρκα σεναρια.. Ειναι πολλα μαζι. Γι αυτο και η μεγαλη πτωση. Μηπως να ετοιμαζομαστε για ωραιες καταστασεις μετα τα Θεοφανεια..;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
από ότι φαίνεται παραμονή πρωτοχρονιάς πάμε για τον αυλώνα που θα καταφέρει να φτάσει νοτιότερα από οποιονδήποτε άλλο μέχρι στιγμής. βέβαια αυτό δεν συνδυάζεται προς το παρόν στα μοντέλα με σοβαρό αζορικό,οπότε και το κρύο είναι ανεπαρκές. χωράει βέβαια σοβαρές διορθώσεις,αφού το παιχνίδι φαίνεται να παίζεται στην ένταση και τη θέση του ατλαντικού χαμηλού. με το 6αρι του τζίφου ας πούμε κάτι λίγα λογικά θα τα βλέπαμε κι εδώ πέρα ξημερώματα παραμονής πρωτοχρονιάς. πέρσι ίδια μέρα(30 προς 31) στη σίνδο που ήμουν είχε ρίξει για μισή ώρα κάτι τούφες στην κυριολεξία και το είχε στρώσει,ενώ στη θεσσαλονίκη δεν είχαν πάρει χαμπάρι. μισή ώρα υπόθεση,από τις 6.30 μέχρι τις 7μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Δεν πειραζει στελιο...19-21 βγηκε τελικα κακοκαιριαρα και ας χιονιστηκαν αλλοι...ετσι κι αλλιως 10 μερες πριν δεν ειμαι και μαντης...χαχαχα...αυτη της παραμονης ομως στελιο αν κατσει ειναι δικη σου μυρωδια στο μεσοπροθεσμο..εγω μεχρι και χτες δεν ψηνομουνΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Καπου κει...καπου κει μυριζει γιαννηOriginally posted by giannis.mar View PostΠρωτη φορα βλεπω τοσο εντονη πτωση της Τ στα 500 για τοσο μακρια. Και δεν ειναι απλα 3 ή 4 ξεμπαρκα σεναρια.. Ειναι πολλα μαζι. Γι αυτο και η μεγαλη πτωση. Μηπως να ετοιμαζομαστε για ωραιες καταστασεις μετα τα Θεοφανεια..;ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
για να δουμε ρε βαγγελη τι ψαρια πιανω κ γω χαχαχαOriginally posted by notios_polos View PostΔεν πειραζει στελιο...19-21 βγηκε τελικα κακοκαιριαρα και ας χιονιστηκαν αλλοι...ετσι κι αλλιως 10 μερες πριν δεν ειμαι και μαντης...χαχαχα...αυτη της παραμονης ομως στελιο αν κατσει ειναι δικη σου μυρωδια στο μεσοπροθεσμο..εγω μεχρι και χτες δεν ψηνομουνtzelilis
Comment
-
Πραγματικα δεν θυμαμαι ποτέ αλλοτε τοσο εμφανης πτωση του μεσου ορου για τις 300φευγα ωρες. Μονο στην Αριαδνη ειχαμε κατι αντιστοιχο..Originally posted by notios_polos View PostΚαπου κει...καπου κει μυριζει γιαννη
Για να δουμε..
Αν συνεχισει αυτο το τροπαριο και τις επομενες μερες, τοτε θα μιλαμε με βασιμα στοιχεια..
Comment

Comment