Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mητσο καλημερα αγορινα και συγχαρητηρια ξανα για τη μεγαλη προσπαθεια που κανεις σαν ερασιτεχνης.
    Θα ηθελα ομως κατι.Και το θελω μονο απο σενα γιατι 1) γουσταρω το υφος σου και τη προσεγγιση σου στα καιρικα,( τα χουμε πει κι ολας μεσω eagles) και 2 μ αρεσει το site σου.

Εκει θελω να σταθω,στο site.
    Εγραψα και τις προαλες για καποιες αναντοιστιχιες στις t μεταξυ 850hpα και εδαφους.Εγραψαν κι αλλα παιδια.
    Σημερα αν μπει καποιος θα δει Λιβαδειες και Θηβες βροχουλες και 4-5c.Τα χα προσεξει απο χθες οταν ποσταρες εδω αλλα δεν ειπα τιποτα.

Θελω να το προσεξεις αυτο γιατι,ενω ενω πιστευεις οτι τα υψομετρα χιονιου θα κατεβουν (και σημερα κατεβηκαν 200-400μ απο αυτα που φαινονταν στα μοντελα) δεν περνιεται αυτο στις προβλεψεις του καθε τοπου στο site.

Kαταλαβαινεις οτι ειναι ενα προβλημα.Στο λεω φιλικα και το ξερεις.
    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• τα σημερινα ειχαν κ εγκλοβισμους ψυχους.βλεπε τρικαλα λαρισα.προηγηθηκε ψυχρη εισβολη για αυτο.
      tzelilis

Comment

• Originally posted by teo_73 View Post
        Mητσο καλημερα αγορινα και συγχαρητηρια ξανα για τη μεγαλη προσπαθεια που κανεις σαν ερασιτεχνης.
        Θα ηθελα ομως κατι.Και το θελω μονο απο σενα γιατι 1) γουσταρω το υφος σου και τη προσεγγιση σου στα καιρικα,( τα χουμε πει κι ολας μεσω eagles) και 2 μ αρεσει το site σου.

Εκει θελω να σταθω,στο site.
        Εγραψα και τις προαλες για καποιες αναντοιστιχιες στις t μεταξυ 850hpα και εδαφους.Εγραψαν κι αλλα παιδια.
        Σημερα αν μπει καποιος θα δει Λιβαδειες και Θηβες βροχουλες και 4-5c.Τα χα προσεξει απο χθες οταν ποσταρες εδω αλλα δεν ειπα τιποτα.

Θελω να το προσεξεις αυτο γιατι,ενω ενω πιστευεις οτι τα υψομετρα χιονιου θα κατεβουν (και σημερα κατεβηκαν 200-400μ απο αυτα που φαινονταν στα μοντελα) δεν περνιεται αυτο στις προβλεψεις του καθε τοπου στο site.

Kαταλαβαινεις οτι ειναι ενα προβλημα.Στο λεω φιλικα και το ξερεις.
        Καλημέρα Θοδωρή!

Χιονίζει Θήβα και Λιβαδειά?

Δίνω αυτό αυτήν την στιγμή:

www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Ναι χιονιζει. Αν δεις αναφορες . Με 0-1 βαθμους
          9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Originally posted by Kabman View Post
            Καλημέρα Θοδωρή!

Απο αναφορες παιδιων Μητσο.Οπως και Λαρισα νομιζω ανεφεραν.Οπως και να χει εγω (η εμεις αν θελεις) θα θελαμε τα πιστευω σου να αποτυπωνονται στους ωραιους χαρτες σου,η τα φαινομενα των χαρτων σου να μεταφερονται απο εσενα εδω οπως εχουν.Καποιος μπορει να μη μπαινει στο site για τον χ-ψ λογο
            Τιποτα παραπανω,συνεχισε τη καλη δουλεια.Ειμαστε διπλα σε ολους οσους προσπαθουν με συνεση και αυτοσυγκρατηση,να πανε τον καιρο ενα βηματακι πιο περα.

Comment

• [QUOTE=Kabman;1769890]Καλημέρα Θοδωρή!

Δημητρη η Ιτέα 0,7 μονο?????????
              2002!

Comment

• Originally posted by teo_73 View Post
                Απο αναφορες παιδιων Μητσο.Οπως και Λαρισα νομιζω ανεφεραν.Οπως και να χει εγω (η εμεις αν θελεις) θα θελαμε τα πιστευω σου να αποτυπωνονται στους ωραιους χαρτες σου,η τα φαινομενα των χαρτων σου να μεταφερονται απο εσενα εδω οπως εχουν.Καποιος μπορει να μη μπαινει στο site για τον χ-ψ λογο
                Τιποτα παραπανω,συνεχισε τη καλη δουλεια.Ειμαστε διπλα σε ολους οσους προσπαθουν με συνεση και αυτοσυγκρατηση,να πανε τον καιρο ενα βηματακι πιο περα.
                Θα το κοιτάξω αν και μεσοσταθμικά δεν έχω τέτοιες αποκλίσεις. Πιθανόν να είναι και θέμα εγκλωβισμένου ψύχους, πιθανόν όμως να θέλει μια μικρή διόρθωση το τμήμα αυτό της Βοιωτίας.
                Μου κάνει απλά εντύπωση γιατί σκέψου πως πλέον έχω ρίξει και παραμετροποίηση για αναστροφικές θερμοκρασίες που είναι πιο δύσκολο να τις αποτυπώσει σε σχέση με την κανονική παραμετροποίηση...
                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Δημητρη φιλικα αντα και προς ενημερωση σου.

Για Καπαρελλι δινει σημερα 4,4β με 5,1β και αυτην την ωρα εχω 0,7β και πυκνο χιονι απο της 3 τα ξημερωματα https://penteli.meteo.gr/stations/kaparelli/webcam.html

Comment

• τι λετε ρε μαγκες!!! αυτα ειναι, μπραβο! καλο χειμωνα λεπον!
                    τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Originally posted by kaparelli View Post
                      Δημητρη φιλικα αντα και προς ενημερωση σου.

Για Καπαρελλι δινει σημερα 4,4β με 5,1β και αυτην την ωρα εχω 0,7β και πυκνο χιονι απο της 3 τα ξημερωματα https://penteli.meteo.gr/stations/kaparelli/webcam.html
                      Το κοιτάω όπως και ευρύτερα την περιοχή.
                      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Originally posted by Kabman View Post
                        Θα το κοιτάξω αν και μεσοσταθμικά δεν έχω τέτοιες αποκλίσεις. Πιθανόν να είναι και θέμα εγκλωβισμένου ψύχους, πιθανόν όμως να θέλει μια μικρή διόρθωση το τμήμα αυτό της Βοιωτίας.
                        Μου κάνει απλά εντύπωση γιατί σκέψου πως πλέον έχω ρίξει και παραμετροποίηση για αναστροφικές θερμοκρασίες που είναι πιο δύσκολο να τις αποτυπώσει σε σχέση με την κανονική παραμετροποίηση...
                        Γ...ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥΥΥΥΥ εκαψα τις φακες

Ειμαι σιγουρος οτι αν γινεται θα το φτιαξεις.Και λεω αν γινεται γιατι γνωριζεις πολυ καλα οτι καποια πραγματα στην τοπικη προσεγγιση του καιρου απλα δεν γινονται.
                        Τα λεμε,keep up the good work

Comment

• Περιμενω μια συγγνωμη για το κραξιμο και την ειρωνεια που εφαγα για το 19-21...που δεν θα ρθει αλλα τουλαχιστον εχουμε ματακια και βλεπουμε
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• πες τα ρε βαγγελη!!!! παλι μεσα επεσες 😀😀😀😀 ρε παιδια ειναι ξεκαθαρα απο εγκλοβισμο ψυχους η ολη φαση.αν δειτε τα 850 θα καταλαβετε...συμβαινει συχνα αυτο σε περιοχες που δεν τις βλεπει ο νοτιας
                            tzelilis

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                              Περιμενω μια συγγνωμη για το κραξιμο και την ειρωνεια που εφαγα για το 19-21...που δεν θα ρθει αλλα τουλαχιστον εχουμε ματακια και βλεπουμε
                              Δεν ησουν μόνος....!
                              2002!

Comment

• Catha δεν μπερδευω τιποτα εσυ μαλλον θες λιγο διαβασμα. Επιπεδα παγ. Παραμονη πρωι δεν παιζουν αυτα που λες στον τζιφο τουλαχιστον επισης τα εντονα φαινομενα κ ο ΒΔ θα τα κατεβασουν τουλαχιστον 600μ οπως περσυ 29/12 φανταζομαι κ τοτε ελεγες για χιονια πανω απο τα 400 κ χιονισε μεχρι θαλασσα...μαθε να ακους καποιους που κατι παραπανω γνωριζουν...
                                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Working...
                                X