Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• χαχαχαχα....κοπρογατες
    αντε να δουμε μωρέ
    θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

• War report to καναμε χαχχαχα

Comment

• καλό 12αρι
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
          καλό 12αρι
          Χαχαχαχα

Comment

• ξεκινησαμε μο νο σχολιασμος απο δω και περα........

ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Αν βγει χειρότερο όπως φαίνεται λόγω της θέσης του χαμηλού και η υπόθεση μου είναι σωστή, θα γράψω το βράδυ που θα έχω χρόνο ένα εκτενές μήνυμα για να εξηγήσω μερικά πράγματα και να δείξω ότι μπορείς να καταλάβεις σε κάποιες κακοκαιρίες αν το τρέξιμό σου είναι χειρότερο η καλύτερο πολύ πριν εμφανίσει την κακοκαιρία, και ότι δεν λέω χειρότερο και περιμένω μήπως να βγει τυχαία.
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• 7686e41b3ed5f82f24d00b364f73113c.jpg....
                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Παιρνουμε σκαλπ η τελειωνουμε
                  ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                  DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• ασχημα ξεκινησε
                    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Καιροφιλος!!!

Comment

• Οσες αλλες φορες που πηγες κουβα τι εφταιγε?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                          Αν βγει χειρότερο όπως φαίνεται λόγω της θέσης του χαμηλού και η υπόθεση μου είναι σωστή, θα γράψω το βράδυ που θα έχω χρόνο ένα εκτενές μήνυμα για να εξηγήσω μερικά πράγματα και να δείξω ότι μπορείς να καταλάβεις σε κάποιες κακοκαιρίες αν το τρέξιμό σου είναι χειρότερο η καλύτερο πολύ πριν εμφανίσει την κακοκαιρία, και ότι δεν λέω χειρότερο και περιμένω μήπως να βγει τυχαία.
                          Αν δε βγει ομως θα πεις ωχ σορυ τελικα καλυτερο οπως τοοοοοοσες αλλες φορες,φιλικα

Comment

• Καθυστερει να κινηθει βορειοτερα το πολικο καναδικο χαμηλο

Comment

• Δυστυχώς επαλήθευση οπότε και θα το γράψω το βράδυ το πόστ γιατί όταν κάθε φορά η τακτική πρόβλεψης που ακολουθείς έχει 100% επιτυχία δεν είναι τυχαίο. Θα δούμε πόσο χειρότερο θα γίνει και πόσο ανατολικά μετατοπιστεί το όλο θέμα.
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• μου φαινεται λιγο χειροτερο μεχρι στιγμης

Comment

Working...
                                X