Επειδη θα κοιμαμαι οταν θα ξεκινησουν.......φφφφφφφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσ τττττττττττττ.........
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
στρώνουμε όλοι σβέρκο για φάπα στα 12αρια.κατι ψιθυρίζουν τα μεμετια. μη δίνετε σημασία. Ντάρι Ντάρι στο γυαλο πετούν οι γλάροι που θα έλεγε κι ο μπαρμπα μπιτςΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
το χαμηλό στη σύρτη που θα επηρεάσει υετό και Τ σε όλη τη χώρα ανάλογα και τη θέση του αυλώνα,ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί. αυτό θα γίνει μεθαύριο. μακάρι να κινηθεί όσο βορειότερα γίνεται ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες και τον υετό φυσικά. έχουμε περιθώριο θερμοκρασιακά.
επιπλέον εδώ πέρα θέλουμε τις υψηλές πιέσεις στη γροιλανδία να μπορέσουν να αντέξουν άλλες 6 ώρες,ώστε να καθυστερήσει λίγο και το χαμηλό που θα περάσει πάνω από τον αζορικό ωθώντας τον προς κατάρρευση. 6 ώρες θέλουμε μπας και καταφέρει να σηκωθεί κι άλλο η μύτη του,άρα και να αδυνατίσει στη βάση του αφήνοντας χώρο για δυτικότερη κίνηση του αυλώνα
υπάρχει περιθώριο 2 ημερών ακόμα για αλλαγές,που δεν είναι απαραίτητο να είναι τεράστιες για να βγει κάτι καλύτερο από το χάλι των πρωινών τρεξιμάτων

εδώ κατευθείαν εξαφανίζονται οι χαμηλές πιέσεις στη γροιλανδία. θέλουμε να κρατηθούν λίγες ώρες παραπάνωLast edited by salonikatasos; 19/12/2017, 02:31 PM.μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
αν και ο Αλέκος παραμονευει. πανελλαδικαΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Θελουμε πιο βαρβατο αυλωνα για να πεσει η Τ στα 850 κ να κρατησει τους επιφανειακους ανεμους ΒΔ θελουμε να σκασει βαρβατα ΝΔ μας οπως στο 00
Του κανουμε λιγη γυμναστικη για μικρη ενδυμαμωση κ ετοιμοςΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Από αύριο βραδάκι η Παρνηθάρα θα αρχίσει να βάζει εκατοστά. Μέχρι τη Δευτέρα θα βάζει και αν όλα πάνε καλά, θα βάλει πολύ πράγμα. Θέλω τον αυλώνα πιο δυτικά γιατί το χω ξαναδεί το έργο και φοβάμαι ότι θα παλεύουμε με την Τ (για στρώσιμο) μέχρι κι εμείς εδώΘρακομακεδόνες 368μ.
Comment

Comment