Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λογικα θα αρχισει σιγα σιγα το ανατολικισμα οποτε το θεμα ειναι να μην παει ολο Τουρκια. Καλο ειναι οτι εχουμε καμια 200 χλμ περιθωριο για ανατολικα οχι περισσοτερο.
    Το 00 εννοειται το τυλιγω παντως
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• με το 00 ανεβαινω παιανια 310 υψομετρο και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!

Comment

• Αν αρχισει απο τωρα το ανατολίκισμα χαιρετήστε τον αυλώνα που πάει Τουρκία. Δυτίκισμα θέλει και παλατζαρισμα για να κατσει αξιοπρεπώς
        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• αυτοι οι τιτλοι δεν μου αρεσουν!!!! http://www.xalazi.gr/prognwsh-kairou...uhres-eisvoles

Comment

• Ολο το παιχνιδι ειναι δυτικα του Υμηττου. Το λεκανοπεδιο θα εχει προβαδισμα σε σχεση με τα Μεσογεια λογω ΒΔ κ χαμηλοτερου dp.
            Με βαση το 00 παντα ετσι

Comment

• Το ιδιο εργο το ειδαμε μολις περσυ με χιονοστρωση εδω σε μενα κ στα Μεσογεια βροχα στο ιδιο υψομετρο

Comment

• καλημερα παιδες....οπως αναμενοταν μαζευτηκε ο τζιφος κ τα βρηκαν ολοι τους καπου στην μμεση!!! προσθνεμη ετοιμαστειτε σας ερχετε!!!
                tzelilis

Comment

• το γεγονος οτι οι μετεωρολογοι δεν βλεπουν τιποτα με βαζει σε σκεψεις. Αν βεβαια πεσουν εξω……..απασφαλίζω!!!
                  2002!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                    το γεγονος οτι οι μετεωρολογοι δεν βλεπουν τιποτα με βαζει σε σκεψεις. Αν βεβαια πεσουν εξω……..απασφαλίζω!!!
                    Αυτό με προβληματίζει και εμένα.δεν κρατάνε ούτε μια επιφύλαξη.

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
                      καλημερα παιδες....οπως αναμενοταν μαζευτηκε ο τζιφος κ τα βρηκαν ολοι τους καπου στην μμεση!!! προσθνεμη ετοιμαστειτε σας ερχετε!!!
                      ειμαι σιγουρος ο,τι εχεις στην ακρη του μυαλου σου το λιγο δυτικοτερα στη χειροτερη πρεπει να φαμε ενα μετωπο με 1 -2 ωρες σφοδρης χιονοπτωσης για να ξεκ&^&^%^%^%& λιγακι
                      Υ.Γ ενα πραγμα που εμαθα με τον κακο τροπο το 2010 ειναι ο,τι η Συρτη ειναι απροβλεπτη εχει δρομο ακομα
                      Last edited by theodors3; 19/12/2017, 10:18 AM.

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                        το γεγονος οτι οι μετεωρολογοι δεν βλεπουν τιποτα με βαζει σε σκεψεις. Αν βεβαια πεσουν εξω……..απασφαλίζω!!!
                        αν αρχισουν και λενε θα χιονιζει σε καποιες περιοχεσ και 5 μερες κτλπ δεν θα βγει εξω κοσμος.
                        ενα σωρο επαγγελαματιες περιμενουν τις γιορτες. αλωστε αφου ειδικα αθηνα δεν θα δει στρωμενο χιονι τουλαχιστον . δεν απασχολει
                        ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                        ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                        :weather_17:

Comment

• γιατι να μην βγει ο κοσμος εξω?????

Comment

• Originally posted by icedsun View Post
                            αν αρχισουν και λενε θα χιονιζει σε καποιες περιοχεσ και 5 μερες κτλπ δεν θα βγει εξω κοσμος.
                            ενα σωρο επαγγελαματιες περιμενουν τις γιορτες. αλωστε αφου ειδικα αθηνα δεν θα δει στρωμενο χιονι τουλαχιστον . δεν απασχολει
                            Μαλιστα. και απο ποτε λενε οι μετεωρολογοι το νκαιρο σε σχέση με το αν δουλέψει το καταστημα εσωρούχων ή οχι?
                            2002!

Comment

• Θεωρω οτι μετα το σημερινο 12αρι θα αρχισουν τις υποθεσεις του στυλ ' πιθανοτητα για Λευκα Χριστουγεννα' κλπ. Τι πιο Χριστουγεννιατικο ομως ρε παιδια απο το να το βλεπεις να πεφτει !
                              THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Κύριοι, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που να πει σημερα 19/12 "προσοχή χιονιάς κλπ" για τις 24-25/12. Θα τον παίρναμε με τις πέτρες. Οι 5 μέρες, ή αλλιώς οι 120 ώρες, μπορεί στους χάρτες να φαίνονται δευτερόλεπτα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙΡΙΚΑ, ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. Όπως τα μοντέλα χθες δείξαν εισβολή βαρβάτη αύριο ή μεθαύριο μπορεί να δείχνουν πεταλούδες. Δεν έχει προδιαγράψει ο καιρός το τι θα συμβεί και τα μοντέλα αδυνατούν να το δουν, ΑΛΛΑ δεν εχει αποφασίσει ακόμα ο καιρός τι θα κάνει ώστε να υπάρξει πρόγνωση.

’λλο το τσατ κι άλλο η πρόγνωση. Δεν ειναι χαζοί οι επιστήμονες που περιμένουν και εν προκειμένω ίσως να περιμένουν μέχρι 48 ώρες πριν για να κάνουν γενική αναφορά. Είναι επιστήμονες και λογικά όντα.
                                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Working...
                                X