Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    Κύριοι, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που να πει σημερα 19/12 "προσοχή χιονιάς κλπ" για τις 24-25/12. Θα τον παίρναμε με τις πέτρες. Οι 5 μέρες, ή αλλιώς οι 120 ώρες, μπορεί στους χάρτες να φαίνονται δευτερόλεπτα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙΡΙΚΑ, ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. Όπως τα μοντέλα χθες δείξαν εισβολή βαρβάτη αύριο ή μεθαύριο μπορεί να δείχνουν πεταλούδες. Δεν έχει προδιαγράψει ο καιρός το τι θα συμβεί και τα μοντέλα αδυνατούν να το δουν, ΑΛΛΑ δεν εχει αποφασίσει ακόμα ο καιρός τι θα κάνει ώστε να υπάρξει πρόγνωση.

’λλο το τσατ κι άλλο η πρόγνωση. Δεν ειναι χαζοί οι επιστήμονες που περιμένουν και εν προκειμένω ίσως να περιμένουν μέχρι 48 ώρες πριν για να κάνουν γενική αναφορά. Είναι επιστήμονες και λογικά όντα.
    συμφωνω δεν λες τιποτα μα μεταθετεις την προβλεψη για αυριο που θα εχεις στοιχεια. δεν λες λιακαδες ουτε χιονια….!!!!!
    2002!

Comment

• Καλημερα σε ολους. Σας παρακολουθω χρονια καταρχην αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω καθοτι δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος. Απλα εχω καποιες αποριες αν θελετε να μου απαντησετε. Με βαση ποια στοιχεια το accuweather βγαζει προβλεψη μεχρι 18/3/2018? Συμφωνα με τα μοντελα που ανεβαζετε εδω μεσα? Και κατα ποσο ειναι αξιοπιστα αυτα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Comment

• απλα μεγαλο μερος του κοσμου αποφευγει τις μετακινησεις προς χωρια και προορισμους οταν ακουει για ασχημο καιρο.δεν ρισκαρουν ολοι με τα χιονια
        θα μινει στα αστικα κεντρα αν ακουσει για χιονιαδες και παγους..οκ πχ εντος αθηνας και θεσσαλονικης θα κινιθει η αγορα.
        αυτοι που ξερουν δεν θα εχουν θεμα ισα ισα
        ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
        ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
        :weather_17:

Comment

• Τι περιμένετε από τους σοβαρούς μετεωρολόγους? να δώσουν θαψίματα όταν αυτή την στιγμή δεν φάινεται κάτι? ή οτι θα πέσουν νιφάδες στον Διονυσο και στην Πάρνηθα? αυτά είναι για το χαλάζι... δεν υπάρχει κάτι σοβαρό για να μιλήσουν οι άνθρωποι..
          THE PARTY IS OVER...

Comment

• Περσυ λιγες μονο ωρες πριν το χιονια ελεγα κ επεμενα για χιονι η εμυ απο ραδιοφωνο ελεγε για χιονονερα καμια εμπιστοσυνη ειναι αχρηστοι
            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Φίλε καλημέρα και καλώς ήρθες. Η πιθανότητα επαλήθευσης είναι περίπου όση να πιάσεις το τζόκερ. Απλά μπορεί να βγάζουν μια συνολική τάση άλλα μέχρι εκεί.
              Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
              Οπου πας εσύ, θα 'μαι πάντα εδώ,
              να σ΄ακολουθώ...
              Χιόνι ολέ ολεεεέ, χιόνι ολέ ολεεέ!!!!

Comment

• Originally posted by CATHA View Post
                Τι περιμένετε από τους σοβαρούς μετεωρολόγους? να δώσουν θαψίματα όταν αυτή την στιγμή δεν φάινεται κάτι? ή οτι θα πέσουν νιφάδες στον Διονυσο και στην Πάρνηθα? αυτά είναι για το χαλάζι... δεν υπάρχει κάτι σοβαρό για να μιλήσουν οι άνθρωποι..
                ποιος ειπε να δωσουν θαψιμο ρε φίλε. Απλα να πουν οτι θα υπαρχει κακοκαιρια αλλα δεν εχουμε στοιχεια επαρκή ακομα. Οχι ηλιο ομως ή τιποτα απο τώρα. Το να χρησιμοποιείς υπερβολικές και ανείποτες εκφράσεις, απλα παραφράζεις. Εκτος αν δίαβασες καποιον να λέει οτι επρεπε να πούν θαψίμματα. Επειδη εγω δεν ειδα, παρακαλώ κανε ενα copy paste….!!!!
                2002!

Comment

• Σε ευχαριστω πολυ Michael1 να εισαι καλα και καλες Γιορτες

Comment

• Originally posted by Dokk View Post
                    Σε ευχαριστω πολυ Michael1 να εισαι καλα και καλες Γιορτες
                    Κάλες γιορτές και σ' εσένα!
                    Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
                    Οπου πας εσύ, θα 'μαι πάντα εδώ,
                    να σ΄ακολουθώ...
                    Χιόνι ολέ ολεεεέ, χιόνι ολέ ολεεέ!!!!

Comment

• ναι αλλα 5-6-7 μερες πριν μιλανε για λιγα χιονια στην παρνηθα!!!!και για λιακαδες!!!! για κατσε.......

Comment

• η θηβα με το gfs βλεπει χιονοστρωση?

Comment

• Originally posted by VOIOTIA View Post
                          η θηβα με το gfs βλεπει χιονοστρωση?
                          Το πιθανότερο ναι.

Comment

• Ο μουαγένης του ευρωπαίου πάντως στο 00z ειναι χειρότερος απο το κύριο τρεξιμο του.

Comment

• Πάντως μου φτιάξατε το κέφι πρωί πρωί βρε παιδιά, 23 Δεκεμβρίου βραδάκι έρχομαι Αθήνα για μερικές ημέρες και κατά πως φαίνεται μια τζουρίτσα από χιονιά θα την πάρω, να δούμε μόνο πόσο γερή θα είναι αυτή....

Comment

• Ο Σάκης το ειπε μεσαις ακραις...υπαρχει αυτο...ισως δεν ειναι δυνατο....κλπ...κλπ....ομως οι αλλαγες αυτες αρχισαν χθες....αν Πεμπτη επιμενουν σε αυτο το σεναριο θα το αλλαζουν σιγα σιγα....
                                Το μεγα αρχικο προβλημα κατ εμε ειναι το συρταιικο χαμηλο που θα χιονισει προορισμους Παρασκευη απο ορεινα ως πεδινε...και θαναι μερα εξοδου....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                                X