Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βαγγελη οι αντικυκλωνες δεν ειναι ακλονητοι. Αν βγει Σκανδιναβικος θα μετακινηθει ολο το συστημα και ο αντικυκλωνας που λες ανατολικοτερα
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by andreas86 View Post
      Θα το εχω, αλλά δεν θα ξενειχτησω κι όλας για έναν πιθανό χιόνια εξπρές, Να ήταν στιλ Αριάδνης να άξιζε να μείνεις και δύο βράδια ξάγρυπνος!
      Ναι δεν αξίζει να ξενυχτήσεις αλλά μέσα στην νύχτα (μετά τις 2 περίπου) θα έχεις χιονόπτωση, τώρα το πρωί που θα ξυπνήσεις μπορεί να έχει πιάσει μια πασπάλα μπορεί και όχι ανάλογα με την ένταση των φαινόμενων..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
      John Steinbeck

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
        Βαγγελη οι αντικυκλωνες δεν ειναι ακλονητοι. Αν βγει Σκανδιναβικος θα μετακινηθει ολο το συστημα και ο αντικυκλωνας που λες ανατολικοτερα
        ε και?απο που θα ερθει το ψυχος?ο νεος αυλωνας?αφου πιο ανατολικα ειναι ο εμπδισμος βραχος
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• 22-23 δεκεμβρίου 1999 τα τελευταία άσπρα χριστούγεννα στη θεσσαλονίκη (εκτός 2001 που ήταν και μέρες πριν τα χριστούγεννα) μαντέψτε εκεί τι ΑΟ είχαμε.
          +1.5 που πήγε +2.5 και την επόμενη μέρα πήγε +3.5
          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
            φυσικα και αλλαζουν αλλωστε και αυτοι δεν πανε κορδονι..αλλα οταν βλεπεις να σου δειχνει κατι που ειναι μονοκοματα εστω και με διαφωνια στα θετικα για μετα απο 6-7 μερες ε δεν μπορει να παει τουμπα σε αρνητικο..και επισης πιο μεγαλο ενδιαφερον εχει ο ΝΑΟ παρα ο ΑΟ...
            ο ΝΑΟ ουδέτερος και λίγο θετικός θα είναι αυτό το βλέπουμε. κλάιν μάιν.
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• δεν υπαρχει για μενα μεχρι τις 20 τουλαχιστον ψυχρη εισβολη με την εννοια την κλασικη...της καταβασης αυλωνα ...υπαρχει στην καλυτερη αποκομενη ψυχρη λιμνη.δηλαδη και να χιονιση με καποια ευνοικοτατη διαταξη πχ στην θεσσαλονικη δεν θα γινει απο αυλωνα η απο μπακ ντορ κτλ

Comment

• Δεν μιλαω για αυλωνα ρε Βαγγελη αλλα για ρεταλια ψυχους που με ενδεχομενο Σκανδιναβικο μπορουν να κινηθουν αναδρομα. Απο Ουκρανια προς Β.Βαλκανια η και προς τα μερη μας
                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
                  Δεν μιλαω για αυλωνα ρε Βαγγελη αλλα για ρεταλια ψυχους που με ενδεχομενο Σκανδιναβικο μπορουν να κινηθουν αναδρομα. Απο Ουκρανια προς Β.Βαλκανια η και προς τα μερη μας
                  ετσι ναι..μπορει να γινει...

Comment

• Στα βουνα θα ριξει τπτ μεχρι τα χριστουγεννα; Ας ξεκινησουμε απο εκει πρωτα!
                    http://www.athens-weather.eu

Comment

• λεγαν πριν μερες στα καναλια οτι θα εχουμε τον πιο ψυχρο Δεκεμβρη της τελευταιας δεκαετοιας ααααχαχαχαχα
                      ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Εγω βλεπω τα διαγραμματα σιγα σιγα παιρνουν την κατιουσα για μετα τις 18(τα ενσεμπλς ολο και γινονται περισσοτερα που συμβαδιζουν προς τα κατω).. Αυτο ειναι κατι καλο.. Υπαρχει οντως διχογνωμια.
                        Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• Originally posted by Gary View Post
                          λεγαν πριν μερες στα καναλια οτι θα εχουμε τον πιο ψυχρο Δεκεμβρη της τελευταιας δεκαετοιας ααααχαχαχαχα
                          Δεν έλεγαν για Ελλάδα, αλλά για Ευρώπη γενικά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                            Δεν έλεγαν για Ελλάδα, αλλά για Ευρώπη γενικά...
                            δεν ειπαν κατι τετοιο. θα το θυμωμουν
                            ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• 12αρια....

Comment

• Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

Working...
                                X