Βαγγελη οι αντικυκλωνες δεν ειναι ακλονητοι. Αν βγει Σκανδιναβικος θα μετακινηθει ολο το συστημα και ο αντικυκλωνας που λες ανατολικοτερα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Ναι δεν αξίζει να ξενυχτήσεις αλλά μέσα στην νύχτα (μετά τις 2 περίπου) θα έχεις χιονόπτωση, τώρα το πρωί που θα ξυπνήσεις μπορεί να έχει πιάσει μια πασπάλα μπορεί και όχι ανάλογα με την ένταση των φαινόμενων..Originally posted by andreas86 View PostΘα το εχω, αλλά δεν θα ξενειχτησω κι όλας για έναν πιθανό χιόνια εξπρές, Να ήταν στιλ Αριάδνης να άξιζε να μείνεις και δύο βράδια ξάγρυπνος!
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
ε και?απο που θα ερθει το ψυχος?ο νεος αυλωνας?αφου πιο ανατολικα ειναι ο εμπδισμος βραχοςOriginally posted by icestorm View PostΒαγγελη οι αντικυκλωνες δεν ειναι ακλονητοι. Αν βγει Σκανδιναβικος θα μετακινηθει ολο το συστημα και ο αντικυκλωνας που λες ανατολικοτεραΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
ο ΝΑΟ ουδέτερος και λίγο θετικός θα είναι αυτό το βλέπουμε. κλάιν μάιν.Originally posted by notios_polos View Postφυσικα και αλλαζουν αλλωστε και αυτοι δεν πανε κορδονι..αλλα οταν βλεπεις να σου δειχνει κατι που ειναι μονοκοματα εστω και με διαφωνια στα θετικα για μετα απο 6-7 μερες ε δεν μπορει να παει τουμπα σε αρνητικο..και επισης πιο μεγαλο ενδιαφερον εχει ο ΝΑΟ παρα ο ΑΟ...μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
δεν υπαρχει για μενα μεχρι τις 20 τουλαχιστον ψυχρη εισβολη με την εννοια την κλασικη...της καταβασης αυλωνα ...υπαρχει στην καλυτερη αποκομενη ψυχρη λιμνη.δηλαδη και να χιονιση με καποια ευνοικοτατη διαταξη πχ στην θεσσαλονικη δεν θα γινει απο αυλωνα η απο μπακ ντορ κτλΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Δεν μιλαω για αυλωνα ρε Βαγγελη αλλα για ρεταλια ψυχους που με ενδεχομενο Σκανδιναβικο μπορουν να κινηθουν αναδρομα. Απο Ουκρανια προς Β.Βαλκανια η και προς τα μερη μαςΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
ετσι ναι..μπορει να γινει...Originally posted by icestorm View PostΔεν μιλαω για αυλωνα ρε Βαγγελη αλλα για ρεταλια ψυχους που με ενδεχομενο Σκανδιναβικο μπορουν να κινηθουν αναδρομα. Απο Ουκρανια προς Β.Βαλκανια η και προς τα μερη μαςΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Δεν έλεγαν για Ελλάδα, αλλά για Ευρώπη γενικά...Originally posted by Gary View Postλεγαν πριν μερες στα καναλια οτι θα εχουμε τον πιο ψυχρο Δεκεμβρη της τελευταιας δεκαετοιας ααααχαχαχαχα
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment