Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γιαννη εριξε 5 νιφαδες wet snow στη Δροσια και θεωρειται τι; Σημαντικο γεγονος. Σορρυ αλλα αν ημουν προγνωστης επαγγελματιας κ τιποτα να εδινα δεν θα το καταλαβαινε κανενας αφου κ αυτες τις εριξε το βραδυ.....αστεια πραγματα
    Οπως ξερεις κ συ Γιαννη αυτες οι διαταραχες που ειναι μικρης κλιμακας δεν μπορουν να προβλεφθουν απο κανενα μεσοπροθεσμο και στην τελικη δεν ειναιαυτος κ ο σκοπος των μεσοπροθεσμων.
    Το εχετε παρεξηγησει λιγο το θεμα. Το μεσοπροθεσμο το θες να σου βρει της μεγαλης κλιμακας διαταραχες που εχουν να κανουν με καθοδο η οχι αυλωνων. Σε ενα αναλογικο που εχει να κανει με μεσους ορους οι μικρης κλιμακας διαταραχες δεν φαινονται!
    Δεν ειναι ομως αυτος κ ο σκοπος του!
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• στεφανε δεν ειναι κακοι οι δεικτες.εξαρτατε το τι περιμενεις ανα περιπτωση.τωρα δεν φαινεται πουθενα ουτε περιμενουμε να σκασει μυτη ψυχρη εισβολη με αυλωνα κανονικο βαρβατο κτλ.περιμενουμε να μας κατσει μια ευνοικη διαταξη και μπας και μας φτασουν τα ρεταλια που θα εχουν απομεινει,αλλα επειδη ρεταλι με ρεταλι εχει διαφορα ετουτο μπορει και να φτασει.Επειδη ειδες τον ΑΟ να πηγαινει στα πολυ θετικα δεν σημαινει οτι θα βγουν και τοσο θετικα αλλωστε μιλαμε για τις 18-20 οπου μπορει να κατσει ενας εμποδισμος και να δημιουργηθει ψυχρη λιμνη πανω μας και στην περιοχη της ισλανδιας να υπαρχει καποιο χαμηλο οποτε τι θα σου βγει ο ΑΟ?αρνητικος?θετικος θα σου βγει...οπως και ο ΝΑΟ και αυτος θετικος θα βγει...
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
        στεφανε δεν ειναι κακοι οι δεικτες.εξαρτατε το τι περιμενεις ανα περιπτωση.τωρα δεν φαινεται πουθενα ουτε περιμενουμε να σκασει μυτη ψυχρη εισβολη με αυλωνα κανονικο βαρβατο κτλ.περιμενουμε να μας κατσει μια ευνοικη διαταξη και μπας και μας φτασουν τα ρεταλια που θα εχουν απομεινει,αλλα επειδη ρεταλι με ρεταλι εχει διαφορα ετουτο μπορει και να φτασει.Επειδη ειδες τον ΑΟ να πηγαινει στα πολυ θετικα δεν σημαινει οτι θα βγουν και τοσο θετικα αλλωστε μιλαμε για τις 18-20 οπου μπορει να κατσει ενας εμποδισμος και να δημιουργηθει ψυχρη λιμνη πανω μας και στην περιοχη της ισλανδιας να υπαρχει καποιο χαμηλο οποτε τι θα σου βγει ο ΑΟ?αρνητικος?θετικος θα σου βγει...οπως και ο ΝΑΟ και αυτος θετικος θα βγει...
        Ο ΑΟ ειναι κακος καθος δεν υπαρχει πουθενα αυλωνας για να κατεβει...και το δειχνουν και τα μοντελα φυσικα. Για αυτο ανησυχω. Αλλα αλλαζει πανευκολα αυτο με μια σωστη αναπτυξη Σκανδιναβικου.
        ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
          Ψευτοψιονησε.στην.Δροσια,αν.αυτο ειναι το.ακατοικητο,,οχι εδω που οκ ειμαι εγω.Μονο που αυτο εγινε την τριτη το βραδυ δηλαδη το.αναλογικο που βγηκε 27,πατωσε τις.πρωτες ημερες.Ο καιρος ςψρι συνεχεια,δεν μπορει ποτε καποιος να.βγαλει εκτιμηση 30ημετων.να.πατωσει τις 10πρωτες να.πθασει 3 νετα..ξα χασρθ αλλες τρεις κα.μετα να.πιασει αλλες δεκα.Νοτιαδες κ ζεστες ειδικα σε εμας εδινεο Σακης κ.αντι αυτου ειχανε χιονι μεχρι.τα ανωγεια,αν.αυτο δεν ειναι πατος τοτε τι ειναι πατος.Και εγω εβγαλα εκτιμησε αρχες δεκεμβρη στο σρ στο.φβ και.τα ακουσα κιολας..πηγαινε διαβασε το εγραφα,100%'μεσα επεσα και βεβαια δυσκολο δ ηταν.Αν.πιστευα στα.μετομηνια.ναι θα.πιστευα καθε Σακη.Ολα.αυτα ειναι για.μενα ονειρωξεις.Κατσε γραψε μονος.σου εκτιμηση 30 ημερων,και σε φαση.οπως αυτη πιυ εθχε κλειδωσρι η φολα της εοομενης εβδομαδας.ε θα.επεφτες μεσα καποιες μερες.Αν μας παρουσιασει.οκαι.λαθε σακης τον τροπο που επεξεργαστηκε ετσι απλα 70 επι 30 ,δηλαδη
          2100χαρτες ε οκ τοτε
          Κατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις.
          Βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τα μερομηνια με μακροπροθεσμες εκτιμησεις;
          Θες να πεις οτι το μακροπροθεσμο του Σακη, για να βγει, εμπιστευεται τα συννεφα που εμφανιστηκαν στην ταδε κορυφη βουνου την ταδε μερα;;;
          Αυτο μας λες λοιπον...
          Και ας μην γελιομαστε.. τα παει περιφημα το αναλογικο του. Τωρα αν χιονισε σε ελαχιστες περιοχες για λιγες ωρες σε μια ψυχρη εισβολη που οι περισσοτεροι δεν την πηραν καν χαμπαρι, κλαην μαην!
          Ουτε νιφαδα δεν θα χει μεινει πλεον με τον νοτια

Comment

• Κατι τετοιο π.χ. ομως θα ηταν ιδανικο!

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
              Ο ΑΟ ειναι κακος καθος δεν υπαρχει πουθενα αυλωνας για να κατεβει...και το δειχνουν και τα μοντελα φυσικα. Για αυτο ανησυχω. Αλλα αλλαζει πανευκολα αυτο με μια σωστη αναπτυξη Σκανδιναβικου.
              ναι βρε αγορι μου αλλα μεχρι τις 20 δεν φαινεται προς το παρον αυλωνας πουθενα..δηλαδη εσυ 18-20 περιμενες να ερθει αλλο κυμα ψυχους εκτος απ αυτο που θα επηρεασει την κεντρικη ευρωπη τις επομενες μερες?οτι κανουμε στην καλυτερη με αυτο το ιδιο ψυχος θα ειναι.οποτε πως θες τον ΑΟ να μην δεν παει στα θετικα?..για μετα ειπαμε ειναι αλλη φαση που κανεις δεν ξερει..αυτα με οτι φαινεται τωρα

Comment

• Στεφανε αν εβγαιναν οι δεικτες αν...γιατι μιλαμε για μια βδομαδα μετα τοτε ναι αυλωνας γιοκ μπορει ομως μπακ ντορ με Σκανδιναβικο.....μπορει βεβαια κ τιποτα
                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Οριακά δεν είναι η Φλώρινα;;

Comment

• Originally posted by andreas86 View Post
                    Οριακά δεν είναι η Φλώρινα;;
                    Απόψε μετά τα μεσάνυχτα να έχεις το νου σου για χιόνι..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                    John Steinbeck

Comment

• ποια μπακ ντρο ρε παιδια????...ημαρτον ουτε στα ονειρα μου αυτου του ειδους η διαφωνια...χαχαχαχα..για να γινει μπακ ντορ πρεπει η ντορ να ειναι ανοιχτη..αντε και γινεται σκανδιναβικος εσεις βλεπετε την ντορ ανοιχτη?θεοκλιστη ειναι με τον αντικυκλωνα στα β.ανατολικα...μια αποκοπη θα γινει στην καλυτερη μετα την ψυχρη εισβολη στην κεντρικη ευρωπη και ελπιζουμε να κατσει ευνοικα ο εμποδισμος να κανει κανα χαμηλο της προκοπης και να μας φτασει και το ψυχος...δηλαδη θελουμε 3 ευνοικες συγκυριες...μετα και αφου απλωθει ο οποιος εμποδισμος και γινει μια συντομη ζωνικη εκει ελπιζουμε σε μπακ γοιντουζ(γιατι μεχρι τα χριστουγεννα το ντορ δεν το βλεπω να ανοιγει) η σε μια νταιρεκτ καταβαση μεσω αζορικου ....αυτη ειναι η γνωμη μου σαν μια πρωτη προσπαθεια για το επομενο δεκαημερο

Comment

• πολύ σημασία δίνετε στους δείκτες που όπως ο τζίφος και ο παίος είναι μοντέλα και αλλάζουν. και σε αντίθεση με τα μοντέλα δεν βλέπεις λεπτομέρειες,αλλά μια γενική εικόνα. τις προάλλες πάλι διαβάζαμε ότι επειδή είναι πολύ αρνητικός ο ΑΟ δεν έχουμε ελπίδες εδώ. το 2012 το φλεβάρη ο ΑΟ ήταν σχεδόν -3 και το δεκέμβρη 2010 με το χιόνι στη λάρισα ήταν στο -5. τι άλλο να πούμε...
                        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Θα το εχω, αλλά δεν θα ξενειχτησω κι όλας για έναν πιθανό χιόνια εξπρές, Να ήταν στιλ Αριάδνης να άξιζε να μείνεις και δύο βράδια ξάγρυπνος!

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                            ναι βρε αγορι μου αλλα μεχρι τις 20 δεν φαινεται προς το παρον αυλωνας πουθενα..δηλαδη εσυ 18-20 περιμενες να ερθει αλλο κυμα ψυχους εκτος απ αυτο που θα επηρεασει την κεντρικη ευρωπη τις επομενες μερες?οτι κανουμε στην καλυτερη με αυτο το ιδιο ψυχος θα ειναι.οποτε πως θες τον ΑΟ να μην δεν παει στα θετικα?..για μετα ειπαμε ειναι αλλη φαση που κανεις δεν ξερει..αυτα με οτι φαινεται τωρα
                            Για μετα τις 20 που παιρνουν την ανηφορα. Παιζει και η ζωνικη επικυνδινα.

Comment

• Χωρίς βέβαια να υποτιμώ την οποιαδήποτε χιονοκακοκαιρια,! Όλες είναι καλοδεχούμενες βέβαια,!

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                                πολύ σημασία δίνετε στους δείκτες που όπως ο τζίφος και ο παίος είναι μοντέλα και αλλάζουν. και σε αντίθεση με τα μοντέλα δεν βλέπεις λεπτομέρειες,αλλά μια γενική εικόνα. τις προάλλες πάλι διαβάζαμε ότι επειδή είναι πολύ αρνητικός ο ΑΟ δεν έχουμε ελπίδες εδώ. το 2012 το φλεβάρη ο ΑΟ ήταν σχεδόν -3 και το δεκέμβρη 2010 με το χιόνι στη λάρισα ήταν στο -5. τι άλλο να πούμε...
                                φυσικα και αλλαζουν αλλωστε και αυτοι δεν πανε κορδονι..αλλα οταν βλεπεις να σου δειχνει κατι που ειναι μονοκοματα εστω και με διαφωνια στα θετικα για μετα απο 6-7 μερες ε δεν μπορει να παει τουμπα σε αρνητικο..και επισης πιο μεγαλο ενδιαφερον εχει ο ΝΑΟ παρα ο ΑΟ...

Comment

Working...
                                X