Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τουμπανιαζει ο παιος στις 216!
    Εχω περιεργεια να δω τι θα βγαλει μετα!

Comment

• Τα ελεγα εγω 10 μερες τωρα. Και βορειοελλαδιτες που θεωρειτε οτι ευνοει εσας η ολη φαση στην ευρωπη... απο τελη νοεμβρη ελπιζετρ.. καντε καλο σε εσας και απλα αφηστε τον τον παλιοκαιρο μεχρι τις 20 να δουμε αλλαγες... εγω το λεω πως ναι μεν το ψυχος απο βα μας δεν δινει τις καλυτερες διαταξεις για βορεια ελλαδα αλλα δινει καλυτερα απο αυτο το πραγμα το τωρινο. Λοιπον δεν θα βγαλω την απαισιοδοξια μ αλλα οπως περυσι εφαγε σκαλωμα σε εμας ετσι φετος σε αυτους... και οποιος καταλαβε. Τα λεμε απο τις 20 και μετα.. ( μην πω γεναρη γιατι πρεπει να αλλαξει τελειως το σκηνικο αλλα θα με πειτε υπερβολικο) .
      9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Σούπερ ο ευρωπαίος...Και ο τζίφος καλος

Comment

• το προσπαθησε ο παιος αλλα δεν τα καταφερε λογο του χαμηλου της γροιλανδιας.Παντως παιρνει ανετα βελτιωσεις αυτο σεναριο και θα μπορουσε να βγει κατι

Comment

• Μπορει να φέρει κάτι στις επόμενες ώρες....

Comment

• Μούρλια ο χειμώνας, αποφευγουμε τα άσκοπα κρύα. Και απολαμβάνουμε τα χειμερινα μπανάκια
              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                το προσπαθησε ο παιος αλλα δεν τα καταφερε λογο του χαμηλου της γροιλανδιας.Παντως παιρνει ανετα βελτιωσεις αυτο σεναριο και θα μπορουσε να βγει κατι
                Λίγο το χαμηλό που από τη Γροιλανδία εισβάλει στον ατλαντικο, λιγο το χαμηλο μεταξυ Ρουμανίας και Ουκρανίας που φεύγει βορειοανατολικά και τραβάει τον αυλώνα πίσω, δε βγαζει αυτό που θα θέλαμε στις 240 ώρες. Κουβέντα να γίνεται δηλ. γι αυτές τις ώρες, αλλά αφού δεν υπάρχει και κάτι άλλο αξιόλογο νωρίτερα, περιοριζομαστε σ αυτό. Πάντως ακόμη δε φαίνεται να διαμορφωνεται μία κυκλοφορία που θα φέρει μεγαλο ψύχος από Σιβηρία προς ανατολική και κεντρική Ευρώπη έτσι ώστε να επωφεληθούμε κι εμείς με την πρωτη ευκαιρία.

Comment

• ωραίο το ευρωπαϊκό στο 12αρι
                  μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Εντάξει τραγικός μέχρι στιγμής ο Δεκέμβρης, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν κάποιες ελπίδες να δούμε κάτι καλό τις επόμενες μέρες όσο υπάρχει κρύο στην κεντρο-δυτική Ευρώπη και με μια μικρή μετατόπιση του Αζορικού προς Αγγλία. Τουλάχιστον φέτος δεν έχουμε την περσινή αηδία με τους φολοβοριάδες, την ξεραΐλα και τα άχιονα βουνά μέχρι τέλη του μήνα.
                    sigpic

Comment

• το υκμο νομίζω καλύτερο από παίο στις 144
                      UW144-21.jpg

Comment

• Μεσσηνιε ουτε εγω εχω προβλημα μαζι σου ουτε φυσικα σε εβρισα για ονομα απλα απαντησα με το ιδιο υφος που μου απευθυνθηκες εσυ. Για μενα τελειωνει εδω.
                        Σακη δεν ειναι μονο οι ημερομηνιες που εγραψες για Δεκεμβρη το περσυνο στρωσιμο με -5 στα 850 το ξεχασατε;; Το προπερσυνο με νιφαδες την Παραμονη Πρωτοχρονιας; Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον μπορει να χιονισει Δεκεμβρη εχω δικαιωμα να το θελω κ φετος ασχετα αν τα μοντελα μεχρι στιγμης μας στελνουν για βολτες στη λιακαδα...
                        Επισης απο ηλιο με νοτιαδες προτιμω ηλιο με βοριαδες να αισθανομαι εστω λιγο την εποχη που περιμενω 9 μηνες!
                        Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Γι αυτο τι λέτε?

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
                            Μεσσηνιε ουτε εγω εχω προβλημα μαζι σου ουτε φυσικα σε εβρισα για ονομα απλα απαντησα με το ιδιο υφος που μου απευθυνθηκες εσυ. Για μενα τελειωνει εδω.
                            Σακη δεν ειναι μονο οι ημερομηνιες που εγραψες για Δεκεμβρη το περσυνο στρωσιμο με -5 στα 850 το ξεχασατε;; Το προπερσυνο με νιφαδες την Παραμονη Πρωτοχρονιας; Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον μπορει να χιονισει Δεκεμβρη εχω δικαιωμα να το θελω κ φετος ασχετα αν τα μοντελα μεχρι στιγμης μας στελνουν για βολτες στη λιακαδα...
                            Επισης απο ηλιο με νοτιαδες προτιμω ηλιο με βοριαδες να αισθανομαι εστω λιγο την εποχη που περιμενω 9 μηνες!
                            Icestorm και για μένα τελειώνει εδώ, οκ ανεβήκανε λίγο οι τόνοι δε χάθηκε ο κόσμος... Βασικά όλοι το χιόνι αγαπάμε πρωτίστως, απλά έχουμε διαφορετικές προτιμίσεις και αντίληψη της καιρικής πραγματικότητας και αυτό είναι σεβαστό για κάθε πλευρά. Και εγώ θέλω να χιονίσει Δεκέμβρη, να κάνει χιονιά δεκαετίας 80, έλα που δεν κάθεται όμως! Τουλάχιστον μας έκανε τη χάρη για δύο συνεχόμενες πρωτοχρονιές, ας ελπίσουμε και για μια τρίτη! Από το να κάνει νοτιάδες με ήλιο ή με σαχαριανές σκόνες (πολύ σωστά το είπες φολονοτιάδες) και εγώ προτιμώ βοριάδες δεν τίθεται θέμα. Βασικά, αυτό που θέλω είναι Χειμώνες δεκαετίας 80 που τα έκανε όλα...βροχές, ψυχρούς νοτιάδες-νοτιαδόχιονα, βοριάδες με καλή υποστήριξη των αυλώνων και χιόνια σε όλη τη χώρα, ακόμα και πεδινά, προσήνεμους χιονιάδες, νομίζω υπήρχε πιο άγρια ομορφιά στον καιρό!
                            sigpic

Comment

• [QUOTE=dimisg;1762787]Γι αυτο τι λέτε?
                              [/QUO

Αυτο σημαινει 4 βαθμοι ατα 850 hpa dhladh 4 στα 1500 μετρα (ανεξαρτητως φαινομενων).Ητη σημαινει σε πεδινεσ περιοχεσ απο 10 εως 14 βαθμουσ .Αν εσενα σου αρεσει κανενα προβλημα αλλα ετσι εχει η κατασταση
                              mountain

Comment

• Σαν περιληψη Σάκη Γιάννη κ icestorm που συμφωνώ μαζί τους στις προηγούμενες 10 σελίδες αλλά χωρίς να τα να βαφουμε μαύρα κλπ κ μιρλες κ τα σχετικά η πραγματικότητα η σκληρή λέει ότι ο δεκεμρβιος μέχρι 15 πιθανόν κ 20 στην ΑΤΤΙΚΉ (για να μη μιλήσουμε γενικά για όλη τη χωρα) πάει άκλαφτος λ ούτε καν με.χειμωνιάτικο καιρό : φολονοτιας κ υψηλές θερμοκρασίες. ...κρατάμε μόνο το 2ημερο τρίτης τέταρτης με τις νιφάδες χαμηλά. ..

Είναι κρίμα αλλά κ πραγματικότητα που δεν αλλάζει ο χειμωνας φυσικά δεν τελείωσε αλλά φεύγει το πρώτο μισό λ παραπάνω τοΥ 1ου του μήνα με τς μεγαλύτερες νύχτες κλπ...

Κ οι άλλες 2 αλήθειες είναι ότι στην γειτονιά μας ο χειμώνας είναι αναγκαστικά περιορισμένο χρονικά (είμαστε δίπλα στην Αφρικη) για να πετάμε στα σκουπίδια τις πρώτες 20 ημέρες που ανυπομονούσαμε όλο το χρόνο να έρθουν
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X