Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• εγω θα δω χιονι η μπα?
    ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by Gary View Post
      εγω θα δω χιονι η μπα?
      ρε Γιαννη πανε Γραμμο Βίτσι μπας και βρεις κατι.....πραγματικα ψάχνω εναν μπερέ....!!!
      2002!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
        ρε Γιαννη πανε Γραμμο Βίτσι μπας και βρεις κατι.....πραγματικα ψάχνω εναν μπερέ....!!!
        γραμμο βιτσι ειναι γεματο ναρκες. δε παταω. και ο μπερες θα εχει λιωσει

Comment

γραμμο βιτσι ειναι γεματο ναρκες. δε παταω. και ο μπερες θα εχει λιωσει
          Αφου δεν μασάς.......!
          2002!

Comment

• Originally posted by Seth13 View Post
            Έχω αποφασίσει τα τελευταία 3 χρόνια να είμαι ρεαλιστής. Αν ξεκινάς με -6 όταν το μοντέλο αρχίζει να βλέπει καλύτερα τη διαταραχή θα στο πάει -4. Αυτό δείχνει η ιστορία. Συμφωνώ ότι το να δούμε χιόνι μέσα στις γιορτές είναι μπόνους και μπορεί να κάνει αξιόλογα πράγματα όπως πέρυσι στις 29/12/2016 αλλά νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Για να δούμε τι θα δείξουν και τα υπόλοιπα τρεξίματα ασχέτως ensembles, υπάρχει χρόνος για τεράστια βελτίωση αν έχουμε λίγη τύχη.
            Οπως ακριβως το ειπες...Απο -3-4 εως και -10..ειδωμεν..Ο Ζιακοπουλος νομιζω το εχει αποτυπωσει οπως πρεπει στο Δελτια Καιρου που εχει ανεβει...

Comment

• Με το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκής

Comment

• Originally posted by givemesnow View Post
                Με το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκής
                η κεντρικη μακεδονια?

Comment

η κεντρικη μακεδονια?
                  παιδιά από τη βόρεια ελλάδα νομίζω είναι πιο κατάλληλα να σου απαντήσουν

Comment

• μπα δε θα εχω τιποτα. μολις ειδα το σημερινο δελτιο του αρναουτογλου. μονο παγωνια

Comment

• Originally posted by givemesnow View Post
                      Με το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκής
                      Το στρωνει και Αθηνα ξημερωμα Χριστουγεννων οπως το χει το 6αρι.Μακάρι να ήταν αύριο αλλά δυστυχώς δεν είναι.

Comment

• παμε για τα 12αρια..ενα ενα τα μοντελα.ψυχραιμα και ρεαλιστικα(μπλιαχ...)..
                        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• για να δουμε ητανε ενα ονειρο που περασε το σεναριο του τζιφου η εχει και συνεχεια.

Comment

• Originally posted by Filip_xionotrelos View Post
                            Το στρωνει και Αθηνα ξημερωμα Χριστουγεννων οπως το χει το 6αρι.Μακάρι να ήταν αύριο αλλά δυστυχώς δεν είναι.
                            με επίπεδα παγοποίησης στα 600 μέτρα,βόρειους ανέμους και 3 βαθμούς αυστηρά πάνω από 250-300 μέτρα στρώσιμο. χιόνι και λίγο παρακάτω,αλλά όχι παντού
                            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• το αικον που τρεχει πρωτο και ηταν χαλια στις κοντινες ωρες εχει τον αζορικο πιο β.δυτικα ...τι σημαινει αυτο θα δειξει πιο κατω
                              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• φφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσσσσσσστττττττττττττττττττ.... ......................
                                ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

Working...
                                X