εγω θα δω χιονι η μπα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Οπως ακριβως το ειπες...Απο -3-4 εως και -10..ειδωμεν..Ο Ζιακοπουλος νομιζω το εχει αποτυπωσει οπως πρεπει στο Δελτια Καιρου που εχει ανεβει...Originally posted by Seth13 View PostΈχω αποφασίσει τα τελευταία 3 χρόνια να είμαι ρεαλιστής. Αν ξεκινάς με -6 όταν το μοντέλο αρχίζει να βλέπει καλύτερα τη διαταραχή θα στο πάει -4. Αυτό δείχνει η ιστορία. Συμφωνώ ότι το να δούμε χιόνι μέσα στις γιορτές είναι μπόνους και μπορεί να κάνει αξιόλογα πράγματα όπως πέρυσι στις 29/12/2016 αλλά νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Για να δούμε τι θα δείξουν και τα υπόλοιπα τρεξίματα ασχέτως ensembles, υπάρχει χρόνος για τεράστια βελτίωση αν έχουμε λίγη τύχη.
Comment
-
Με το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκής
Comment
-
η κεντρικη μακεδονια?Originally posted by givemesnow View PostΜε το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκήςΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!
Comment
-
Το στρωνει και Αθηνα ξημερωμα Χριστουγεννων οπως το χει το 6αρι.Μακάρι να ήταν αύριο αλλά δυστυχώς δεν είναι.Originally posted by givemesnow View PostΜε το 6άρι και μόνο 850 γύρω στο -7 και με γεωδυναμικά βέβαια να χαμηλώνουν κανα 100 μέτρα ακόμη τα 500 στο -35 και dam κάτω του 530 από το απόγευμα παραμονής χριστουγέννων ως και τις πρώτες μεσημεριανές στις 25 η αθήνα βλέπει ικανοποιητική χιονόπτωση με πιθανές χιονοστρώσεις από τα 200-250 και πάνω αναλόγως και υετού βέβαια αν θα είναι διαρκής
Comment
-
με επίπεδα παγοποίησης στα 600 μέτρα,βόρειους ανέμους και 3 βαθμούς αυστηρά πάνω από 250-300 μέτρα στρώσιμο. χιόνι και λίγο παρακάτω,αλλά όχι παντούOriginally posted by Filip_xionotrelos View PostΤο στρωνει και Αθηνα ξημερωμα Χριστουγεννων οπως το χει το 6αρι.Μακάρι να ήταν αύριο αλλά δυστυχώς δεν είναι.μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment

)..
Comment